- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.381
yok bacım biz hiç para yatırmadık öyle büyük miktar sadece eksper masrafı falan varmış 300mü 500müydü yalan olmasın öyle bişi yatırdık yani belki toplamda 500 ü geçmemiştir yatırdığımız para tapu işlemleriyle birlikte... ama 14000 karımız oldu
yaprak nası bişey bu faizi düşük olan bi bankadan kredi çekip öbürünümü kapatıyosunuz:44::44:
eşime söyledim aradım az önce onunda haberı varmıs.
faızlar cok yuksek biz diyor 0,65 çektik
şimdi 1,45lerde faızler dıyor...
banka nekadar salak ya adam kredıyı 1 gun önce yatırmak istemıs 17 Tl fark koymuslar
banka ısını cokıı bılıyor
bankalar çok uyanık vallla
sizin oran zaten iyimiş canım ya zaten heralde belli oranlardaki faizler için geçerli sizinki zaten düşükmüş
geç kaldım bacılar iyi akşamlar öpüldünüz hepiniz pztesi görüşmek dileğiyle
yok canım hiç kredi çekmiyosun çekmiş olduğun krediyi başka bankaya geçiriyosun
işte faizleri düşmüş oluyo diyelim bankanın sen o bankaya yapılandırma yoluyla kredini geçiriyosun kalan taksitleri o bankaya yatırıyosun artık.. işte biz hem yıldan düşürdük hemde paradan düştü biraz dediğim gibi eşim 1 ay boyunca araştırdı bütün bankalardan fiyat aldı kredimizi geçirirsek faiz oranı ne olur falan diye en uygununu vakıfbank yapınca oraya geçtik
geç kaldım bacılar iyi akşamlar öpüldünüz hepiniz pztesi görüşmek dileğiyle
doğrudur canım...
sizşu özel firmaların yaptırdıgı sattıgı bınlardan altınız dimi canım?
peşinat nekadar ıstedıler aylık ödeme ne olacak ara ödemelerı varmı?
hoşgeldin kızz nbrslm men geldimm
browniii slm canım nasılsın
Selam kızlar
İş buldumÖzel bir tıp merkezinde muhasebe departmanına kabul edildim (tanıdık aracılığı ile) ama yine de şartları detaylı konuşamadık. Eğer bana uyarsa 1-2 hafta içinde çalışmaya başlayacağım. Bu sevindirici haberdi, üzücü haber ise; eğer çalışmaya başlarsam sizlerle gün içinde yazışamayacağım maalesef pc başında olacağım ama nette sınırlama varmış.
çok sevindim ceydacım hayırlı olsun
merak etme canım arayı akşamları kapatırsın sen
evet aynen güldüm nenfdvrm
ayy allahım nihan görse şimdi beni ne gülerr
Nihoo napıyor acaba
:81: :81:çok sevindim işe başlamana canım ya vallaSelam kızlar
İş buldumÖzel bir tıp merkezinde muhasebe departmanına kabul edildim (tanıdık aracılığı ile) ama yine de şartları detaylı konuşamadık. Eğer bana uyarsa 1-2 hafta içinde çalışmaya başlayacağım. Bu sevindirici haberdi, üzücü haber ise; eğer çalışmaya başlarsam sizlerle gün içinde yazışamayacağım maalesef pc başında olacağım ama nette sınırlama varmış.
iş bulduğum için ben de çok sevindim nihancım Allah'ın izniyle herşey daha da yoluna girecek.. Evet gerçekten yaprak dökümü gibi olduk ama olsun akşamları takip etmeye çalışırım ben deevet aynen güldüm nen
didim içimden bu kız gelene gidene gelmeyene selam veriyi didim
kızdım bide
tam sonra senin bu yazını okuyuncada koptum
yirimmm
:81: :81:çok sevindim işe başlamana canım ya valla
hayırlısı olsun inş umarım rahat olursun
ama sende giremicen he gunduz ülen her kez gidiyo yaprak dökümü gibi olduk he
Selam kızlar
evet aynen güldüm nen
didim içimden bu kız gelene gidene gelmeyene selam veriyi didim
kızdım bide
tam sonra senin bu yazını okuyuncada koptum
yirimmm
:81: :81:çok sevindim işe başlamana canım ya valla
hayırlısı olsun inş umarım rahat olursun
ama sende giremicen he gunduz ülen her kez gidiyo yaprak dökümü gibi olduk he
sevindim cnm senin adina is bulmussun aksamlari girersin artik nete eski gunlerimiz bir daha olmicak gibi