- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #31.941
nasıl pişirdiğini bilmiyom ki. Ama pırasa görünce dolapta mutlaka pişiriyo
zamanı geçti sayılır artık. Yaz geldi
Bu arada kızlar birsey sorucam...
Ben tam bir bardak hastasıyım resmen kolleksıyoncu gibiyim abartısız
düz bardak sevmem,sekıllı olanlardan renkli ilginç vsç alırım...
Doğal olarakta hepsı benım ıcın cok değerli ve cook para harcadagım bir ürün.
Ama ki benım bulaşık makınem hepsini mahvetti öyle cızıkler oldukı beyaz beyaz nasıl feci anlatamam.
servisi cagırdım hıc bır sorun yok sudan dıyor :S
yahu cumle alem kullanıyor,ozaman tüm mersin bulaşık makınesi kullanmasın böyle saçmalıkmı olur.
Dün makıneyı boşaltım yenı aldıgım bardaklar bıle mahvoldu sinirlendim çöpe attım
sonra kıyamadım gerı cıkardım,eşimde kızıyor artık bardak bıtene kadar almıycaksın dedi.
Bu ne 2 yıkamada bu hale gelıyor sende çöpe atıyorsun dedi.
E bende sınır oluyorum pıs gibi duruyor mısafıre falan nasıl vereyım.
Ben neyapıcam ya,en ıyı tabletlerden vs alıyorum neyaptıysam bos.
sizinkıde öylemi
günaydın ceydacımmm
günaydıınn ceydaaaa
Günaydın ceydoş. Hoş geldin dilek.
Tuğba yarım limon koyup dene . Bide parlatıcı gözüne sirke . Hiç denemedim demöiştin. Bi kere dene bakalım nasıl olacak
Günaydın ceydoş. Hoş geldin dilek.
Tuğba yarım limon koyup dene . Bide parlatıcı gözüne sirke . Hiç denemedim demöiştin. Bi kere dene bakalım nasıl olacak
benim makinede şuan öyle bi sorun yok bacım belki yeni olduğu içindir... ama annemgilin makinesi öyle bütün bardaklar çizilmiz dediğin gibi kirli gibi duruyo.. bi yerden duymuştum sanki acaba makinenin tuzuyla alakalı bişi olabilirmi yada parlatıcısıyla alakalı..servistekiler öyle bişey dedilermi
evet denemedim...sirke limon cizmesini önlüyormu cadum kokmuyormu sirke pekı
parlatıyo. Pırıl pırıl oluyo. Ben iki yıldır parlatıcı kullanmıyorum.
Kesinlikle kokmuyor. Bi kere dene bakalım sonuç ne olacak. Yarım limon mutlaka koy. Mis gibi kokuyo
parlatıyo. Pırıl pırıl oluyo. Ben iki yıldır parlatıcı kullanmıyorum.
Kesinlikle kokmuyor. Bi kere dene bakalım sonuç ne olacak. Yarım limon mutlaka koy. Mis gibi kokuyo
Kızlar saat 11' de müteahhitin kızı ve diğer ev sahipleri ile buluşup fayans seçmeye gideceğiz. Ay o kadar heyecanlyım ki anlatamam. Eşim de dalga geçiyor benimle heyecanlıyım dedikçe
Kızlar görgüsüzlük olarak algılamayın n'olur.. eve yapılacak herşey için böyle heyecanlanıyorum çünkü burası benim evim ya hala inanamıyorum. Kendime ait bir evim olacak Allah'a çok şükür ve biz bu evi elimizde avucumuzda ne var ne yok herşeyi feda ederek aldık. Bu sebeple bir çivi bile çakılsa değişik hissediyorum
içiyle birlikte. Bne salatadan artanları makinaya koyuyorum.bacım limonun kabuğunumu koyuyon yoksa içiyle birliktemi biri daha demişti banada unuttum:44:
aay ne güzel.kızlar saat 11' de müteahhitin kızı ve diğer ev sahipleri ile buluşup fayans seçmeye gideceğiz. Ay o kadar heyecanlyım ki anlatamam. Eşim de dalga geçiyor benimle heyecanlıyım dedikçe
Kızlar görgüsüzlük olarak algılamayın n'olur.. Eve yapılacak herşey için böyle heyecanlanıyorum çünkü burası benim evim ya hala inanamıyorum. Kendime ait bir evim olacak allah'a çok şükür ve biz bu evi elimizde avucumuzda ne var ne yok herşeyi feda ederek aldık. Bu sebeple bir çivi bile çakılsa değişik hissediyorum
tamam canım denıycem inşallah gecer ya...
Dünya para verıyoruz parlatıcı yok tuzu yok bılmemneyı ama hepsı boş.
Makıne yenı olmasa valla atacam almıycam elımde yıkıycam
Kızlar saat 11' de müteahhitin kızı ve diğer ev sahipleri ile buluşup fayans seçmeye gideceğiz. Ay o kadar heyecanlyım ki anlatamam. Eşim de dalga geçiyor benimle heyecanlıyım dedikçe
Kızlar görgüsüzlük olarak algılamayın n'olur.. eve yapılacak herşey için böyle heyecanlanıyorum çünkü burası benim evim ya hala inanamıyorum. Kendime ait bir evim olacak Allah'a çok şükür ve biz bu evi elimizde avucumuzda ne var ne yok herşeyi feda ederek aldık. Bu sebeple bir çivi bile çakılsa değişik hissediyorum
Ban biraz müsade kızlar. şu işleri bi toparlayım. Gelirim hadi görüşürüz:80:
aynen valla ne olursa olsun insanın kendi evi bizim evin içininde bazı yerlerin yapılması gerek ama para yok:97:
3-5 yıl sonra yaptırırız artık çok kötü değil çünkü idare edilecek durumda zamanla herşey olur RABBİM sağlık ömür versinde
slm kızlarcadım brownim yaprak ceyda
nasılsınız
evet ceydoşum çok duramadık 3.5 gittim 5.5 kadar eşim 2 kere aradı hadi diye doyamadık birbirimize ama bukadar görüştükya yetti yinede
eve gidiyomuşunuz hadi hayırlısı canım innşallah gönlüne göre bulursun kuşum
brownim niye çiziyo ben 2.5 senedir kullanıyorum çok şükür hiç öyle bişey olmadı hep 2.5 saatlik programda yıkıyorum ama hem tablet kullanıyorum hemde parlatıcı ve tuzda koyuyorum ondan olabilirmiki siemens benimki senin markasından olabilirmi anneminde bosch ondada öyle bi sorun yok hiç