KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Günaydın ceydoş. Hoş geldin dilek.

Tuğba yarım limon koyup dene . Bide parlatıcı gözüne sirke . Hiç denemedim demöiştin. Bi kere dene bakalım nasıl olacak

benim makinede şuan öyle bi sorun yok bacım belki yeni olduğu içindir... ama annemgilin makinesi öyle bütün bardaklar çizilmiz dediğin gibi kirli gibi duruyo.. bi yerden duymuştum sanki acaba makinenin tuzuyla alakalı bişi olabilirmi yada parlatıcısıyla alakalı..servistekiler öyle bişey dedilermi

Günaydın ceydoş. Hoş geldin dilek.

Tuğba yarım limon koyup dene . Bide parlatıcı gözüne sirke . Hiç denemedim demöiştin. Bi kere dene bakalım nasıl olacak

evet denemedim...sirke limon cizmesini önlüyormu cadum kokmuyormu sirke pekı

Diloşum da gelmişş

Diloş dün gezmen nasıl geçti kuzum, çok duramamışsın ama olsun yine de değişiklik olmuştur

geldi baktı herseyı tam dedi... bütün ayarlaı yerınde amaofff ilk zamanlar olmuyordu annemlerin makınasıda öyleydi.

bende sevınmıstım benımkıler tertemız cıkıyor dıye ama benımkı annemınkını gectı cızmedıgı sey yok

evet denemedim...sirke limon cizmesini önlüyormu cadum kokmuyormu sirke pekı

parlatıyo. Pırıl pırıl oluyo. Ben iki yıldır parlatıcı kullanmıyorum.
Kesinlikle kokmuyor. Bi kere dene bakalım sonuç ne olacak. Yarım limon mutlaka koy. Mis gibi kokuyo

Kesinlikle kokmuyor. Bi kere dene bakalım sonuç ne olacak. Yarım limon mutlaka koy. Mis gibi kokuyo

bacım limonun kabuğunumu koyuyon yoksa içiyle birliktemi biri daha demişti banada unuttum:44:

Kızlar saat 11' de müteahhitin kızı ve diğer ev sahipleri ile buluşup fayans seçmeye gideceğiz. Ay o kadar heyecanlyım ki anlatamam. Eşim de dalga geçiyor benimle heyecanlıyım dedikçe

Kızlar görgüsüzlük olarak algılamayın n'olur.. eve yapılacak herşey için böyle heyecanlanıyorum çünkü burası benim evim ya hala inanamıyorum. Kendime ait bir evim olacak Allah'a çok şükür ve biz bu evi elimizde avucumuzda ne var ne yok herşeyi feda ederek aldık. Bu sebeple bir çivi bile çakılsa değişik hissediyorum

tamam canım denıycem inşallah gecer ya...

dünya para verıyoruz parlatıcı yok tuzu yok bılmemneyı ama hepsı boş.

Makıne yenı olmasa valla atacam almıycam elımde yıkıycam

insan heyecanlanmaz mı canım haklısın görgüsüzlük değil...

bizde elımızde avuzucumuzda ne varsa koyduk.

hatta elımızde olmayanları bıle verdıkborca gırdık

Şuan zorluk cekıyoruz ama olsun kendievim ya herseye değer.

Allah utandırmasın ödemek nasıp etsın hepımızın yardımcısıolsun

yatıp kalkıp dua edıyorum

bacım limonun kabuğunumu koyuyon yoksa içiyle birliktemi biri daha demişti banada unuttum:44:
içiyle birlikte. Bne salatadan artanları makinaya koyuyorum.

aay ne güzel. Kız fiyatlarınıda öğren. Bizde tuvaletle banyoyu değiştirelim diyoz

insanın kendi evi gibi yok.
tamam canım denıycem inşallah gecer ya...

Dünya para verıyoruz parlatıcı yok tuzu yok bılmemneyı ama hepsı boş.

Makıne yenı olmasa valla atacam almıycam elımde yıkıycam

Ban biraz müsade kızlar. şu işleri bi toparlayım. Gelirim hadi görüşürüz:80:

aynen valla ne olursa olsun insanın kendi evi bizim evin içininde bazı yerlerin yapılması gerek ama para yok:97:
3-5 yıl sonra yaptırırız artık çok kötü değil çünkü idare edilecek durumda zamanla herşey olur RABBİM sağlık ömür versinde

tubiş sizin evinin içi yapılımı

kızlar ya bi ara evlerimizin resmini çekipte birbirimize gösterelimmi:97:

slm kızlar cadım brownim yaprak ceyda
nasılsınız
evet ceydoşum çok duramadık 3.5 gittim 5.5 kadar eşim 2 kere aradı hadi diye doyamadık birbirimize ama bukadar görüştükya yetti yinede
eve gidiyomuşunuz hadi hayırlısı canım innşallah gönlüne göre bulursun kuşum
brownim niye çiziyo ben 2.5 senedir kullanıyorum çok şükür hiç öyle bişey olmadı hep 2.5 saatlik programda yıkıyorum ama hem tablet kullanıyorum hemde parlatıcı ve tuzda koyuyorum ondan olabilirmiki siemens benimki senin markasından olabilirmi anneminde bosch ondada öyle bi sorun yok hiç

Bizim evinde yapılması gereken eksıklerı var cok kötü değil dediğin gibi

bizdede para yok,istesem bırsekılde yaptırırım ama nerden baksan 10 bingidiyor ıstedıgım tadılatlar.

Acıkcası bende şöyle düşünüyorum.

10 bin evın ıcıne harcayacagıma su durumda bırıktırır gider 10 bini kredıye yatırırım borcumdan düşer.

Evın taksıdı bıtsın öyle yapıcam ne yapıcaksam

böcüğüm hosgeldin iyiyim canım cok şükür...

Markası güyya Arçelik..tablet kullanıyorum calgonit hep guyya en ıyısıoff cıldırıcam ya

zaten cızmemesı lazım yoksa ben ne anladımkı bu teknolojıden herseyımı mahvedıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…