- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #31.901
tamam tamam sakin olun bakıyım
akşama toplanıp yaprak sarıyoz.ama biizm yaprağı değelll. :86:
hazır çorbamııı, mis gibi krep dururkennnnnnnnnnnnnnsabah sabah üşengeclikten hazır bardak corba yapıp içen tek kişiyim sanırım
tuğba sen pirinci getir. yaprak sen yaprağı getir.
bende zeytinyağını soğanı yeşilliği getircem.
ay ne güzel olurdu toplanıp hep beraber sarsak bi yandanda çaylarımızı yudumlasak ohh:97:
tek başına insan üşeniyo cidden içinden gelmiyo hazırlayıp yapmak:97:sabah sabah üşengeclikten hazır bardak corba yapıp içen tek kişiyim sanırım
salça koymıycakmıyız master şefciğim
elimde merdaneyle dururum başınızda . ince sarmayanın kafasına gümmmm. ona göre
hazır çorbamııı, mis gibi krep dururkennnnnnnnnnnnnn
salça koymıycakmıyız master şefciğim
tek başına insan üşeniyo cidden içinden gelmiyo hazırlayıp yapmak:97:
krep sevmıyorum cadum ya
mercimek corbası hemde
ben salça pek koymam . koyacaksamda çok az koyarım. ama sizin oralarda bol salçalı yapıyolar demi . özelliklede biber salçası
tek başına insan üşeniyo cidden içinden gelmiyo hazırlayıp yapmak:97:
açlıktan midemden tuhaf sesler gelmesehiç yıyesım yok.
tek basımayken hıcyemek hazırlayıp yemek ıstemıyorum.
Pazr günleri kahvaltıda kıtlıktan cıkmıs gibi yıyorum kociş şaşkın şaşkın benı izliyor
ben salça pek koymam . koyacaksamda çok az koyarım. ama sizin oralarda bol salçalı yapıyolar demi . özelliklede biber salçası
bende salçasını bol koydum :97:
Ya ben yemeklere yağ ve salça çok koyuruyom çok sağlıksız aslında dimi
gören biride derki bu kıza hafta içi yemek vermiyolar heralde haftasonunu bekliyo 4 gözle
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı derler. Salçayı bilmiyom ama yağ sağlıksız tabi.
Ben çok koymam. Hele yazn. Domates doğrarım sadece.
Bazı yemek salçayı götürüyo bazısı götrümüyo, yapanın elindede bağlı tabi.
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı derler. Salçayı bilmiyom ama yağ sağlıksız tabi.
Ben çok koymam. Hele yazn. Domates doğrarım sadece.
Bazı yemek salçayı götürüyo bazısı götrümüyo, yapanın elindede bağlı tabi.
zamanla tutturursun.yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Evet haklısın bazısına yakışıyo bazısında ekşi tat veriyo..en iyisi ortayı bulmak çok duru olmayacak çokta ekşi tat vermeyecek ama elimin ayarı yok işte:26:
yarım kaşık at. Bende öyleydim. Kendimi alıştırdım şimdi.salçayı bo kullanırım ama yemeklerimin tadınız bozmayacak sekılde.
Yağlı yemekleri sevmem kocamda sevmez az koyarım.
Bende tuzu ayarlayamıyorum ya 2 yemekten birine kendimi kaybedıp coktuz koyuyorum neolcak bılmıyorum