- 8 Ekim 2009
- 6.071
- 2
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #31.961
tubiş sizin evinin içi yapılımı
kızlar ya bi ara evlerimizin resmini çekipte birbirimize gösterelimmi:97:
tubiş sizin evinin içi yapılımı
kızlar ya bi ara evlerimizin resmini çekipte birbirimize gösterelimmi:97:
slm kızlarcadım brownim yaprak ceyda
nasılsınız
evet ceydoşum çok duramadık 3.5 gittim 5.5 kadar eşim 2 kere aradı hadi diye doyamadık birbirimize ama bukadar görüştükya yetti yinede
eve gidiyomuşunuz hadi hayırlısı canım innşallah gönlüne göre bulursun kuşum
brownim niye çiziyo ben 2.5 senedir kullanıyorum çok şükür hiç öyle bişey olmadı hep 2.5 saatlik programda yıkıyorum ama hem tablet kullanıyorum hemde parlatıcı ve tuzda koyuyorum ondan olabilirmiki siemens benimki senin markasından olabilirmi anneminde bosch ondada öyle bi sorun yok hiç
hoşgeldin dilekcimm
bende hem parlatıcı hem tuz koyuyorum bide ben sıvı deterjan kullanıyorum bana tablet kullanma dedi servisteki adam:44:
olur süper olur hemideolur çekelim bende merak ediyorum
yok canım ya yapılı değil...bir dünya masrafı var biz ucuz dıye merkezi dıye kacırılmaz dıye atladık hemedn.
yerlerı bıle mozaik eskı tıp yane delı oluyorum ama napıim param yok
çekelim canım koyalım,gercı ben evımın resımlerını koymustumesyalarımı bılıosunuzyenı evıde cekerım ama sızde cekersenız
hoşgeldin dilekcimm
bende hem parlatıcı hem tuz koyuyorum bide ben sıvı deterjan kullanıyorum bana tablet kullanma dedi servisteki adam:44:
olur süper olur hemide
aynen canım ev nasıl olsa bizim istediğimizde yaptırırız
ben çekerim bacım ama benim yüklemem 1-2 günü alır çünkü pc olmadığı için bizde eşimin teyzesigile gidip oradan atabilirim flasa ondan sonra yüklerim
yok canım ya yapılı değil...bir dünya masrafı var biz ucuz dıye merkezi dıye kacırılmaz dıye atladık hemedn.
yerlerı bıle mozaik eskı tıp yane delı oluyorum ama napıim param yok
çekelim canım koyalım,gercı ben evımın resımlerını koymustumesyalarımı bılıosunuzyenı evıde cekerım ama sızde cekersenız
olsun canım eski olsun kendinizinya kira vermiyosunuz hiç deilse genç yaşta ev sahibi oldun bak kendinizi toparlayınca içinide istediğin gibi yaparsın
nereye bacım
kimse bişey yazmıyor ağır gidiyoruz sıkıldım sanki ya
he ya ağırladık bacum
o zaman sana bişi sorcam canım fikir alayım saçımı boyatcamda ilerleyen zamanlarda
tek renk sarımı yaptırayım yoksa röfle yaptırıp platinlerini yoğunmu arttırayım:44:
ikiside hoş olur ben sık röfle sevıyorum ,bence röfle yaptır bacım
evet bende öyle düşünüyodum bacım bi fikir alayım dedimdi
az daha çıksında dipler boyatayım:97:
benim saçlar çok olduğu için çok pahalıya geliyo:97:
sizin orada fiyatlar nasıl tubiş
bende gidipmanavdan pırasa alayımbugün pırasa pişireyım ilk deneyım olsun...
Pırasayı nasıl seçicem incesı mı kalınımı daha ıyı?
birde nekadar alayım sence 2 kişilk?
bende sarıya dönücem kocişte öyle ıstıyor ama ömce şu bakır renginden kurtulmam gerekıyor onu beklıyorum...
benımde saçım gür olduğu için çok para tutuyor...150 Tl buluyor canım.
daha uygun yapan yerlerde var ama 100 falan