KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tubiş sizin evinin içi yapılımı

kızlar ya bi ara evlerimizin resmini çekipte birbirimize gösterelimmi:97:

yok canım ya yapılı değil...bir dünya masrafı var biz ucuz dıye merkezi dıye kacırılmaz dıye atladık hemedn.

yerlerı bıle mozaik eskı tıp yane delı oluyorum ama napıim param yok

çekelim canım koyalım,gercı ben evımın resımlerını koymustumesyalarımı bılıosunuzyenı evıde cekerım ama sızde cekersenız

hoşgeldin dilekcimm
bende hem parlatıcı hem tuz koyuyorum bide ben sıvı deterjan kullanıyorum bana tablet kullanma dedi servisteki adam:44:

Son düzenleme:
olur çekelim bende merak ediyorum
olur süper olur hemide

aynen canım ev nasıl olsa bizim istediğimizde yaptırırız
ben çekerim bacım ama benim yüklemem 1-2 günü alır çünkü pc olmadığı için bizde eşimin teyzesigile gidip oradan atabilirim flasa ondan sonra yüklerim

tamam canım herkes resımlerı çeksın ayarlasın aynı gunde koyarız falan

olsun canım eski olsun kendinizinya kira vermiyosunuz hiç deilse genç yaşta ev sahibi oldun bak kendinizi toparlayınca içinide istediğin gibi yaparsın

olsun canım eski olsun kendinizinya kira vermiyosunuz hiç deilse genç yaşta ev sahibi oldun bak kendinizi toparlayınca içinide istediğin gibi yaparsın

doğru dıyorsun canım...Gönül herseyi istiyorda işte imkanlar el vermiyor.

gerçi ben maymun iştahlıyım,ev yapılı olsa bile illa bir kusur bulurdum yıne masraf cıkartırdım

kimse bişey yazmıyor ağır gidiyoruz sıkıldım sanki ya

he ya ağırladık bacum
o zaman sana bişi sorcam canım fikir alayım saçımı boyatcamda ilerleyen zamanlarda
tek renk sarımı yaptırayım yoksa röfle yaptırıp platinlerini yoğunmu arttırayım:44:

he ya ağırladık bacum
o zaman sana bişi sorcam canım fikir alayım saçımı boyatcamda ilerleyen zamanlarda
tek renk sarımı yaptırayım yoksa röfle yaptırıp platinlerini yoğunmu arttırayım:44:

ikiside hoş olur ben sık röfle sevıyorum ,bence röfle yaptır bacım

bende gidipmanavdan pırasa alayımbugün pırasa pişireyım ilk deneyım olsun...

Pırasayı nasıl seçicem incesı mı kalınımı daha ıyı?

birde nekadar alayım sence 2 kişilk?

ikiside hoş olur ben sık röfle sevıyorum ,bence röfle yaptır bacım

evet bende öyle düşünüyodum bacım bi fikir alayım dedimdi

az daha çıksında dipler boyatayım:97:

benim saçlar çok olduğu için çok pahalıya geliyo:97:

sizin orada fiyatlar nasıl tubiş

evet bende öyle düşünüyodum bacım bi fikir alayım dedimdi

az daha çıksında dipler boyatayım:97:

benim saçlar çok olduğu için çok pahalıya geliyo:97:

sizin orada fiyatlar nasıl tubiş

bende sarıya dönücem kocişte öyle ıstıyor ama ömce şu bakır renginden kurtulmam gerekıyor onu beklıyorum...

benımde saçım gür olduğu için çok para tutuyor...150 Tl buluyor canım.

daha uygun yapan yerlerde var ama 100 falan

bende gidipmanavdan pırasa alayımbugün pırasa pişireyım ilk deneyım olsun...

Pırasayı nasıl seçicem incesı mı kalınımı daha ıyı?

birde nekadar alayım sence 2 kişilk?

çok kalın alma canım ben kalınlarıda ortadan bölüyorum çünkü onun için ince varsa ince al

sanırım 2 kişi içinde 5 sap yeter diye tahmin ediyorum canım sen yine bak bi göz kararı yada manavcı amcaya sor oda tahmin eder yardımcı olur sana.. şimdi şöyle hayal ettimde bi öğünlük 5 yeter gibi içine pirinç falanda koyacan ya şişer pirinçlerde olur bi tencere yemek

bizim buradada o fiyat ama napalım valla o parayı saçom için verirken niyeyse hiç acımıyom paraya

bu arada sen gideceksen git kuşum tutmayım seni benimde liiste hazırlamam gerek onu yapayım bari siz gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…