- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #31.881
ben bugün yaprak sarcamiçini hazırladım dün yaprağıda suya bastım çok tuzluydu:120: bakalım ne kadar sarabilcem tek başıma:97:
ayyhhhh ben yoruldum bacım sen en iyisi krep yap krep ye
Ekmeğide eşin alsın eve gelirken akşam sen heç inmee bence:86:
Hem sarıp hem yıycekmısınız bu aksam yoksa ertesı günemi kuşum.
Bende hep tek sarıyorum canım cıkıyor,birdaha yaparsam ne oluyim dıyorum zaman gecıyr yıne yapıyorum kızz resmen omuzum tutuluyor
çok zor oluyo tek başına.ben bugün yaprak sarcamIçini hazırladım dün yaprağıda suya bastım çok tuzluydu:120: Bakalım ne kadar sarabilcem tek başıma:97:
aynen . Insanın omzu tutuluyo. Ben geçen bakıcımla sarmıştım.hem sarıp hem yıycekmısınız bu aksam yoksa ertesı günemi kuşum.
Bende hep tek sarıyorum canım cıkıyor,birdaha yaparsam ne oluyim dıyorum zaman gecıyr yıne yapıyorum kızz resmen omuzum tutuluyor
selam canım hosgeldınslm kızlar
ayyhhhh ben yoruldum bacım sen en iyisi krep yap krep ye
ekmeğide eşin alsın eve gelirken akşam sen heç inmee bence:86:
Krep mi. Nen aynı şeyi düşünmüşüz. Arasında bol reçelll ohhhhhhhhhhh.
Ben izindeyken çok yapıyodum. Kat kat her kat arasına reçel . çok güzel oluyodu
selam arkadaşlar
reçelli hiç yemedim güzel oluyomu deniyim bi
Krepi şekerli yapanda varmış hiç denedinizmi:120: Tatlı niyetinee
bugüne yiyemeyiz bacım yetiştiremem zaar akşam yemekten sonra otururum başına sarabildiğim kadar sararım artık.. aslında sarmamda tek başıma annem genelde yapar bana gönderirdi herifin canı istemiş yapıyım bari dedim
valla kalabalıkla bile sarılınca insanın beli boynu ağrıyo napacam bilmiyom artıkolmazsa az bişey yaparım bi yemelik kalanınıda yavaş yavaş sararım buzluğa atarım :44:
Yaprak sabah sabah canım sarma cekti yAaaaa
yaprak sabah sabah canım sarma cekti yaaaaa
al işte benimde çekti.. Yaprak bize sarma borçlusun. Sarıp adreslere postalatacan o kadar
yaaa:18: tüh kızz buzlukta falan yokmu
tamam tamam sakin olun bakıyımŞimdi baktım buzluğa 1 paket var yaprak ama yetmezki azıcık koymuşum
yanına kabak patlıcan falan yaparsam yeter ancak,onlada ugrasamam
ben sadece sarma yemek ıstyorum yaa
tamam tamam sakin olun bakıyım
akşama toplanıp yaprak sarıyoz.ama biizm yaprağı değelll. :86: