KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben bugün yaprak sarcam içini hazırladım dün yaprağıda suya bastım çok tuzluydu:120: bakalım ne kadar sarabilcem tek başıma:97:

Hem sarıp hem yıycekmısınız bu aksam yoksa ertesı günemi kuşum.

Bende hep tek sarıyorum canım cıkıyor,birdaha yaparsam ne oluyim dıyorum zaman gecıyr yıne yapıyorum kızz resmen omuzum tutuluyor

ayyhhhh ben yoruldum bacım sen en iyisi krep yap krep ye
Ekmeğide eşin alsın eve gelirken akşam sen heç inmee bence:86:

Krep mi. Nen aynı şeyi düşünmüşüz. Arasında bol reçelll ohhhhhhhhhhh.
Ben izindeyken çok yapıyodum. Kat kat her kat arasına reçel . çok güzel oluyodu

Hem sarıp hem yıycekmısınız bu aksam yoksa ertesı günemi kuşum.

Bende hep tek sarıyorum canım cıkıyor,birdaha yaparsam ne oluyim dıyorum zaman gecıyr yıne yapıyorum kızz resmen omuzum tutuluyor

bugüne yiyemeyiz bacım yetiştiremem zaar akşam yemekten sonra otururum başına sarabildiğim kadar sararım artık.. aslında sarmamda tek başıma annem genelde yapar bana gönderirdi herifin canı istemiş yapıyım bari dedim

valla kalabalıkla bile sarılınca insanın beli boynu ağrıyo napacam bilmiyom artık olmazsa az bişey yaparım bi yemelik kalanınıda yavaş yavaş sararım buzluğa atarım :44:

ben bugün yaprak sarcam Içini hazırladım dün yaprağıda suya bastım çok tuzluydu:120: Bakalım ne kadar sarabilcem tek başıma:97:
çok zor oluyo tek başına.

hem sarıp hem yıycekmısınız bu aksam yoksa ertesı günemi kuşum.

aynen . Insanın omzu tutuluyo. Ben geçen bakıcımla sarmıştım.

Cullllyy günaydın. Demin atlamışım kızzzzz

selam canım hosgeldın
ayyhhhh ben yoruldum bacım sen en iyisi krep yap krep ye
ekmeğide eşin alsın eve gelirken akşam sen heç inmee bence:86:

İnan bende yazarken yoruluyorum vede uygularken:86:

ya normalde günde 1 tane ekmek alıyoruz yetıyor yarımını ıkımız aksam yıyoruz yarımıda sabaha kalıyordu acıkınca yıyordum,dün kociş hepsini yemiş hiç seside cıkmıyor:86:

Krep mi. Nen aynı şeyi düşünmüşüz. Arasında bol reçelll ohhhhhhhhhhh.
Ben izindeyken çok yapıyodum. Kat kat her kat arasına reçel . çok güzel oluyodu

reçelli hiç yemedim güzel oluyomu deniyim bi

krepi şekerli yapanda varmış hiç denedinizmi:120: tatlı niyetinee

reçelli hiç yemedim güzel oluyomu deniyim bi

Krepi şekerli yapanda varmış hiç denedinizmi:120: Tatlı niyetinee

aaaa o ne biçim soru. çilek reçeliyle dene en kısa zamanda. Dediğim gibi yap. Alta bi tane krep üstüne reçel üstüne bi krep daha onun üstünede reçel
şekerli değilde şerbetli düşünmüştüm ben . Ama zaten genelde çikolatayla felan yapıp tatlı niyetine ikram ediyolar.

Evet yetiştiremezsin,oturdugun yerdeaz bişi sar yanına salata corba yaparsın olur biter.

Benım herif sarma düşmanı bi tencere yıyor az sarma imkanım yok

sabah sabah üşengeclikten hazır bardak corba yapıp içen tek kişiyim sanırım

tuğba sen pirinci getir. yaprak sen yaprağı getir.
bende zeytinyağını soğanı yeşilliği getircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…