diyeti ben biraktim döndüm eski kiloma ,sen istesende diyet yapamazsin iki canlisin :)
kiz hamilegin agir geciyormus umarim uzun sürmez canim
tatlım be 2 kılo vermışdım zaten şimdide mıde bulantısından bişey yıyemıyorum şimdilik kılo ıyıde bırazdan alır başını gıder bu kılo bakalım artık..
agır dıyılde işte cok halsızım ya canım ınşallah uzun surmez
sen nasılsın napıyorsun?
tatlım be 2 kılo vermışdım zaten şimdide mıde bulantısından bişey yıyemıyorum şimdilik kılo ıyıde bırazdan alır başını gıder bu kılo bakalım artık..
agır dıyılde işte cok halsızım ya canım ınşallah uzun surmez
sen nasılsın napıyorsun?
cvb yazıyorum gıtmıyo bu nasıl bısey yaaa
nasılın tatlım?buralarda takılıyorum canım zaman buldukcabebişerde ıdare ederde benı cok yoruyor bırı karnımda bırı evde...gerci karnımdakı yormak dıyılde halsızlıkden bulantıdan gozumu acamıyorum ya canım.Canım arkadaşım benim nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz artık bebişler nasıl
sitede sorun var tahminim :)
ben iyiyim canim kizimi büyüttüm,simdi dogum edip büyütme uykusuz kalmasi sirasi sizde
cok bulantin varsa cola icmeyi dene ben öyle yapmisdim iyi geliyordu
kiz ofeliya idrar rengini sanada sorcamacikmi kapalimi ?
nasılın tatlım?buralarda takılıyorum canım zaman buldukcabebişerde ıdare ederde benı cok yoruyor bırı karnımda bırı evde...gerci karnımdakı yormak dıyılde halsızlıkden bulantıdan gozumu acamıyorum ya canım.
enes napıyo canım?
QUOTE]
İyiyim canım nasıl olayım vallahi Allah yardımcın olsun ben sağlam halimle zor uğraşıyorum enesle çok yaramaz ve huysuz oldu sen bide hamile halinle nasıl zorlanıyorsundur
Ozan beyimizde abi oluyor yani artık uslu olma vakti geldi:) Neyse canım ben çıkayım enes bey çekiştiriyor dışarı çıkmak için biraz gezdireyim onu öpüyorum seni ve bebişlerini hoşçakal
tatlım ıcıyorum arasıra da ama cola zararlı dıyılmı....?
bu gunlerde acık canım ama kan verdıyımde bulanıkdı koyu gıbıydı canım..
evet yıne uykusuz geceler başlayacak bakalım artık allahdan eşim yardım edıyorda ıdare edıyorum ama uykunun yernı bışey vermıyor yaa
kızın kac aylık oldu canım?
tatlım cok dogru soyluyorsun cok zor cok zorlanıyorum benım ozanda cok yaramaz..tamam canım goruşuruz sende kendıne enese dıkkat et cok opuyorum ıkınızıde goruşuruz optumnasılın tatlım?buralarda takılıyorum canım zaman buldukcabebişerde ıdare ederde benı cok yoruyor bırı karnımda bırı evde...gerci karnımdakı yormak dıyılde halsızlıkden bulantıdan gozumu acamıyorum ya canım.
enes napıyo canım?
QUOTE]
İyiyim canım nasıl olayım vallahi Allah yardımcın olsun ben sağlam halimle zor uğraşıyorum enesle çok yaramaz ve huysuz oldu sen bide hamile halinle nasıl zorlanıyorsundur
Ozan beyimizde abi oluyor yani artık uslu olma vakti geldi:) Neyse canım ben çıkayım enes bey çekiştiriyor dışarı çıkmak için biraz gezdireyim onu öpüyorum seni ve bebişlerini hoşçakal
cola zararli tabiki ama cok asiri olunca bulantilarin 1 bardak ic ben hamileyken ictim kizim cok saglikli sükürler olsun ALLAHIMA
benim cadi 1 yasini gecti ayaklandi artik evi dagitiyoranasina bagiriyor sinirli kizim bu cadi büyüdünde kocasinida döver
eger genelde daha cok aciksa rengi canim bi oglus daha geliyor
ben cikiyorum canim buraya SIK SIK gelin artik eskisi gibi olsun topigimizbirbirimizi özletmeyelim hoscakalin
ay yerım onu ben nasıl tatlı olmuşdur kuzum..benım yerıme op onu tamamı annesı..arada ugrarım fazla oturamıyorum net başında.genelde acıktır canım desene bır şehzade daha gelıyor hahayt şaka şaka saglıklı olsunda gerısı boş..goruşuruz tatlım kendıne dıkkat et
amın kuzum amın basladınızmı bebış yapmaya?
hadi bakalim hayirlisi canim güzel haberlerini bekliyoruz eger oglusun olsun istiyrsan phsi yüksek su icesinede redbull icir bol bol kiz olmasini istiyosanda bol kahve ic ayy bende doktor oldum ciktim
Günaydın kıslaaaar
Ben de kullancam bi de bi çatlak kremi varmış ondan alıcam canım.
Ben çapkın damat istemem arkadaşotursun evinde hanımköylü olsun bi de mümkünse
Ben bi domgününde balonlar aldım üstüne güzel şeyler yazdım pasta aldım falan
çamaşır sepetine koydum üstüne çamaşır koydum
işten gelince yemek yedi koltuğuna kuruldu,aldım çamaşır sepetini oturdum üstteki çamaşırları katladım birden kalkıp balonları tepesinden aşağı döktüm onları okurken çok güldübööle başımıza gelen komik şeylerde geçen muhabbetlerden kısa kesitler yazmıştım
onları okuduktan sonra pastayı getirdim yedi,maçı açtı onu izlemeye başladı.bu ona ilk ve son sürprizim oldu o yüzden
ayy yesin teyzeler senin fındık bebeğini.darısı ağustosta başıma inşallah aaaamiiiin
ılk bebışın senın dıymı canım?
benım hamılelık mıde bulantısı,sureklı uyumak ıstıyorum,halsızlık aynı oglumda ne yasadımsa aynısı guzelım..senınkı nasıl gecıyor?kac aylık oldu tatlım?
amın kuzum amın basladınızmı bebış yapmaya?
mandisim hamileligin ilk haftalari idrar rengin koyu olursa kiz olma ihtimali yüksek folikle ilgili derler ama idrari koyu olanin cogunun kizi oldu :)) yüzügede ben inanmiyorum
hadi bakalim hayirlisi canim güzel haberlerini bekliyoruz eger oglusun olsun istiyrsan phsi yüksek su icesinede redbull icir bol bol kiz olmasini istiyosanda bol kahve ic ayy bende doktor oldum ciktim
Mandiş posta kutun dolmuş beybiii
Anca yan gel yat temizlik falan hakgetire
Annemin bi sözü vardır "Çağacık manacık"
yani açılımı şuçağa çocuk demek oluyo,çağayı mana ediyosun anlamında bi sözdür
Ben de hamile olursam yan gelip yatçem ihihihhihih
vaaawwwwwwtamam canım ben şimdiden mi içirim redbulları yoksa yapmadan önce mi
gidim bakkaldan ph alayım bari suya katıp içeyim
ama bana oğlan mış gibi doğuyor 18 gün sonra öğrencez cinsiyetini
kiz ph alamiyonkiphyi yükseltcek yemekler yiyip icecen yani ph satilmiyor sende olusuyor
ALLAH gönlüne göre versin mandisim
Günaydın kıslar işler çok yoğun tek kaldım bi de arkadaş izinli :18:
haftaya izne çıkıyorum inşallah bu cumartesi yola çıkıyorum
siz napıusunuz kpss ciler nerde yutis nerdesin
ofeliya noldu pasif olmuş naptın banladılar mı kız bak karnın burnunda bile rahat durmuyosun