mrb canım ben ıdare edıyorm yaa mıde bulantılarıyla npıyım?ani oldu valla yaa şaşırdık bizde,cok sagol canım darısı sana artık kuzum..daha cok yenı 1,5aylık canımben iyiyim sen nasılsın canım? ben de özlemişim sizleri vallahi,buralardaydım ama yazak yok diye ben de yazmıyordum.
tebrik ederimkaç aylık bebişin,hiç söylemediydin istediğini ani mi oldu yoksa
ben iyiyim sen nasilsin kelebegim ? evet dönüp dolasip geliyoruz keske ghsde gelseunuttu bizi
idrarin koyuysa ph düsük kiz olma ihtimali yüksek
benide unutullar yalniz degilsinbende sizleri özledim ama eskisi giremiyoruz iste koptuk iyice
kiz sendemi hamilesinMASALLAH ALLAH hayirliysa kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
kelebekkkkk seni gelecek aya hamile görmim bak ne ediyorum sana
mrb canım ben ıdare edıyorm yaa mıde bulantılarıyla npıyım?ani oldu valla yaa şaşırdık bizde,cok sagol canım darısı sana artık kuzum..daha cok yenı 1,5aylık canım
İnş kucağına aldığın günü de görürsün canım
biliyorum canım,tanıdık var birkaç bankada aslında ama eşimle babası hallederler artık.bakalım neler göstericek zaman.tapuyu elime alıp ohhh demek istiyorum ben.
mandis belirtilerini söyle sana cinsiyetin ne oldunu söyliyimdoktora gerek yok
idrarin ilk 3 ay nasildi ? koyu sarimi acikmi ?
kizlarrrrrrr eskisi gibi giremiyorum burayi canladirmissiniz yinedogru yoldasiniz devam
Rabişşş benim şu an idrarım koyu renkli ilerde kız mı doğurcam erkek mi
Sıkıysa bunu bil
kızlar nasılsınız?
sızlerı cok ozledım ben..
bakıyrumda cabuk unutulmuşum
bu arada teyzelerı ben hamıleyım ogluma kardeş gelıyorrrrrrrrrrrrrrr
ben iyiyim sen nasilsin kelebegim ? evet dönüp dolasip geliyoruz keske ghsde gelseunuttu bizi
benide unutullar yalniz degilsinbende sizleri özledim ama eskisi giremiyoruz iste koptuk iyice
kiz sendemi hamilesinMASALLAH ALLAH hayirliysa kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
kız niye unutulasın ofelicik ben seni zaten hamile biliyodum ehe bu kızlare dediki yok değil onun yieni olcek ondan cetvel yaptıkızlar nasılsınız?
sızlerı cok ozledım ben..
bakıyrumda cabuk unutulmuşum
bu arada teyzelerı ben hamıleyım ogluma kardeş gelıyorrrrrrrrrrrrrrr
rabiş valla niyetlendik gün sayıyorum 2 hafta sonra duvarları kaldırıcam bakalım ne zaman gelicek mandişin geliniben iyiyim sen nasilsin kelebegim ? evet dönüp dolasip geliyoruz keske ghsde gelseunuttu bizi
amin canım darısı başıma kısmet olursa ilk olucak çok tedirginim heycanlıyım böle bi acayipim anlatamıyorum :18:mrb canım ben ıdare edıyorm yaa mıde bulantılarıyla npıyım?ani oldu valla yaa şaşırdık bizde,cok sagol canım darısı sana artık kuzum..daha cok yenı 1,5aylık canım
yemın ederım ozledım eskı gunlerı bı ara da guya dıyet yapıyorduk ..ne gunlerdı ama...
cok sagol kuzum amın..
darısı kelebeyımın başına artık
rabiş ondan damı belli oluyor folik içtimmi koyu renk içmedimmi az koyu renk :))) bundanda belli olduğunu ilk defa duydum hani yüzük müzük derlerde :)))
hahaaaaa minnak ben diyim sana kızın olacak oğlumla flört edecek :)))
neeeeeeeeeee kızmııııı minnakınki kız benimki oğlan rabiş yaaaa oğlum çapkın olacak hepinizin kızlarıyla flört edecek :)))))
amin canım darısı başıma kısmet olursa ilk olucak çok tedirginim heycanlıyım böle bi acayipim anlatamıyorum :18:
bu arada ben diyet yaptım devam ettim sizin gibi koyvermedim 3 kilodan fazla verdim yaaaaa
ama göbek niye gitmiyo onu çözemedim sanırım kışın yağları fazla biriktirdimKilo verince totoda çatlak da oldu öffff
kız niye unutulasın ofelicik ben seni zaten hamile biliyodum ehe bu kızlare dediki yok değil onun yieni olcek ondan cetvel yaptı
Allah sağlıkla kucana almak nasip etsin canım çok sevindim.SSenin böle bi planın oldunu hatırlamıyorum şüpriz mi yaptı bebecik?
rabiş valla niyetlendik gün sayıyorum 2 hafta sonra duvarları kaldırıcam bakalım ne zaman gelicek mandişin gelini
oğluylan flört etçekler de
amin canım darısı başıma kısmet olursa ilk olucak çok tedirginim heycanlıyım böle bi acayipim anlatamıyorum :18:
bu arada ben diyet yaptım devam ettim sizin gibi koyvermedim 3 kilodan fazla verdim yaaaaa
ama göbek niye gitmiyo onu çözemedim sanırım kışın yağları fazla biriktirdimKilo verince totoda çatlak da oldu öffff
yüzük ne kız ben onu bilmiyom vallah bi de bakim hele sen onu
oğluna söle 18'e basınca çiçeği çukuçuku,tek taş pırlantayı alsın istemeğe gelsin
bi de başlık parası 15000 gayme
köyün en gözel gızının gızı ucuza gitmesin
çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş canım,bende de var geçen gün kullanmaya başladım
evet kakao yağı bir arkadaşım hamiş olduğun gün başladı göbeğine sürmeye dokuz ay sürdü hiç çatlak iz bişiy kalmadı
sen de düşünüyor musun kullanmayı :)
uyukladım biraz saf gibi olmuşum,kahvaltı sofrası duruyor daha
aslında unutmuştum ben onu şimdi sen söyleyince aklıma geldi kullansam iyi olur şimdiden başlamalı
offf bu saatte uyumak ne kadar güzeldir yutis
bugün eşimin doğum günü ne yapsa fikriniz varmı
güzel de işte ders çalışma fikri aklımda olunca pek rahat uyunmuyor.
ne fikir versem bilmem ki eşimin doğum gününde ona pasta yapmıştım,annesigil gelmişti yemiştik içmiştik o kadar :) ilk etkinlğimizdi ama değişik bişi ben de yapamadım.
ben çıksam iyi olacak azcık işime gücüme bakayım
inşallah sorunsuz kolayca halolur evine yerleşirsin yutis birde ataman oldu mu süper
rabiş ondan damı belli oluyor folik içtimmi koyu renk içmedimmi az koyu renk :))) bundanda belli olduğunu ilk defa duydum hani yüzük müzük derlerde :)))
hahaaaaa minnak ben diyim sana kızın olacak oğlumla flört edecek :)))
hayırlı olsu ofeliya en son yazdığında şüphen vardı demek doğruymuş sağlıklı hayırlı olsun inşallah bu seferki kız olursa abisi ou korur artıık :)
neeeeeeeeeee kızmııııı minnakınki kız benimki oğlan rabiş yaaaa oğlum çapkın olacak hepinizin kızlarıyla flört edecek :)))))
kız niye unutulasın ofelicik ben seni zaten hamile biliyodum ehe bu kızlare dediki yok değil onun yieni olcek ondan cetvel yaptı
Allah sağlıkla kucana almak nasip etsin canım çok sevindim.SSenin böle bi planın oldunu hatırlamıyorum şüpriz mi yaptı bebecik?
rabiş valla niyetlendik gün sayıyorum 2 hafta sonra duvarları kaldırıcam bakalım ne zaman gelicek mandişin gelini
yüzük ne kız ben onu bilmiyom vallah bi de bakim hele sen onu
oğluna söle 18'e basınca çiçeği çukuçuku,tek taş pırlantayı alsın istemeğe gelsin
bi de başlık parası 15000 gayme
köyün en gözel gızının gızı ucuza gitmesin
madişim mınıkelebeyım cok tşk edrım canlarım benım bebiş surprız oldu yaaa ama olsun annesı kurban olsun ona her seyım şimdiden o kadar cok alışdımkı fındıgıma..
mandışım senın oglanmıydı kız hayırlı olsun bebemmm
mınıkkelebeyım darısı sana kuzum ınşallah guzel haberlerını alırız kısa zamanda
çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş canım,bende de var geçen gün kullanmaya başladım
Ben çapkın damat istemem arkadaşne tek taşı ne istemesi yawww bflört edecekler çapkın olacak benim oğlum çiçekelri bahçede yetiştirmeye başladım oğlum oradan toplayıp kızlara dağıtsın diye hepinizin kızlarıyla flört etcez oğluşum :))))))
yüzüğü ipe bağlağıyor göbeğinin üstünde sallıyorlar düzilerse bişiy yuvarlak çizerse bişiy ama okadar hatırlıyorum bir de kurba testi var onuda hababamda duymuştum :)))
evet kakao yağı bir arkadaşım hamiş olduğun gün başladı göbeğine sürmeye dokuz ay sürdü hiç çatlak iz bişiy kalmadı
aslında unutmuştum ben onu şimdi sen söyleyince aklıma geldi kullansam iyi olur şimdiden başlamalı
offf bu saatte uyumak ne kadar güzeldir yutis
bugün eşimin doğum günü ne yapsa fikriniz varmı
madişim mınıkelebeyım cok tşk edrım canlarım benım bebiş surprız oldu yaaa ama olsun annesı kurban olsun ona her seyım şimdiden o kadar cok alışdımkı fındıgıma..
mandışım senın oglanmıydı kız hayırlı olsun bebemmm
mınıkkelebeyım darısı sana kuzum ınşallah guzel haberlerını alırız kısa zamanda
ılk bebışın senın dıymı canım?belli değil kuzum Aminn her isteyene versin Rabbim
nasıl geçiyor ofeliya hamişlik
ayy yesin teyzeler senin fındık bebeğini.darısı ağustosta başıma inşallah aaaamiiiin
yemın ederım ozledım eskı gunlerı bı ara da guya dıyet yapıyorduk ..ne gunlerdı ama...
cok sagol kuzum amın..
darısı kelebeyımın başına artık