KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ay canım benim sağol oğlum olursa ben senin kızını alırım.arada kaç ay var ki bişiy olmaz kız büyük olsa da

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün çok sevindim..
bizden de aynı işte bildiğin gibi çalışıyoruz

sağol canım darısı başına hayırlı zamanda inşallah

anammmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmmmm doktor yanlış gördü zaten olabilir dedi kesin erkek yanlış gördü

o zaman damadım beni gezdirsin löküs otellerde bana tatil yaptırsın
aklım fikrim tatilde artık tatile de gidemem
çeşmeyle kapanışı yaptım ben

o zaman damadım beni gezdirsin löküs otellerde bana tatil yaptırsın
aklım fikrim tatilde artık tatile de gidemem
çeşmeyle kapanışı yaptım ben

hee oğluşum gezdirsin tabi hanımının anası onunda anasıdır gezdirsin tabi işi ne

niye kapanış olsun minnak bebişle gidilcek yerler çok

kelebeyım gozun aydın canım...hayırlı ugurlu olsun..
mansışım kızınmı oluyo gozun aydın benımde oglum olucak allah nasıp ederse

göstermedi ama doktor kız olabilir dedi ofeliya anam ofeliya oğlan annelerinden korkar oldum süt kardeşi filan yapalım bizim bebişleri olurmu :)

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlaaaar napıyonuz görüşemedik uzun zamandır
bu arada gebelik topiklerinde fink atmaktan uğrayamadım ama özledim sizi valla
teyze oluyonuz gacılar

aman da aman sen de mi anne olacaksın kelebeğim :) çok sevindim
ne güzel topikmiş bu herkes hamiş sıra sipidi ile bana geliyor galiba :)

göstermedi ama doktor kız olabilir dedi ofeliya anam ofeliya oğlan annelerinden korkar oldum süt kardeşi filan yapalım bizim bebişleri olurmu :)

hayırlısı olsun kuzum...nıye len neden korkuyon?yapalım canım nıye olmasın?amın bıtanem.ne zaman dogum?

Selam tatlişkolar napıyosunuz.
Ben az önce doktordan geldim maalesef düşük tehlikem var açık kahverengi akıntım var
Doktor rapor vermedi.Çalışıyorum ödüm kopuyo bişey olcak diye
Canım çok sağol oğluşun hayırlı gelsin inşallah annesi topik hamileler dolmaya başladı

amiin inşallah mandişim sen de kız yeğen patlattın demek bakalım hayırlısıyla devam ederse benim yavrucak hanginizin yavrusuna yar olacak
aman da aman sen de mi anne olacaksın kelebeğim :) çok sevindim
ne güzel topikmiş bu herkes hamiş sıra sipidi ile bana geliyor galiba :)

bitterim sağol canım darısı başınıza inşallah sipidi şu an düşünmüyo ama sende umut var

minnak neden rapor vermedi yaa ilaç verdi dimi protestan mmı ne ona benzer adı var bak ayakları otururken işyerinde uzat tabure filan koy masanın altına hareketlerine çok dikkat et uzanma dönme eğilme hepsine dikkat et ayakkabını bile eğilip bağlama bir kaç gün ne olur dikkat et
gerçi rapor vermediyse gerek görmemiştir o kadar büyük risk yoktur demekki ama sen yine dikkati elinden bırakma kuzum

bugün bende doktordaydım kız olduğu kesinleşti zeka testine hayır dedim her haliyle kabulümdür Allahın verdiğine şükür

önümüzdeki ayın beşinde ayrıntılı ultrosona girecem bakalım

Protestan mı ay koptum kız allah da seni güldürsün mandişim
progestan verdi tatlım onu da akşam 16,30 da gelcek eczaneden sabah akşam içiliyomuş
hiç dönmüyom sadece oturuyom yürüyom uzanmıyom dikkat edicem artık napim

saçma yani.. Dikkat et bari canım geçmiş olsun.

evet canım başka çarem yok dikkat etmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…