KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ben iyiyim sen nasılsın canım? ben de özlemişim sizleri vallahi,buralardaydım ama yazak yok diye ben de yazmıyordum.
tebrik ederim :KK16::KK16: kaç aylık bebişin,hiç söylemediydin istediğini ani mi oldu yoksa :nazar:
mrb canım ben ıdare edıyorm yaa mıde bulantılarıyla npıyım?ani oldu valla yaa şaşırdık bizde,cok sagol canım darısı sana artık kuzum..daha cok yenı 1,5aylık canım
ben iyiyim sen nasilsin kelebegim ? evet dönüp dolasip geliyoruz keske ghsde gelse :KK5: unuttu bizi :KK52:

idrarin koyuysa ph düsük kiz olma ihtimali yüksek :KK52::KK52:

benide unutullar yalniz degilsin :KK52::KK52: bende sizleri özledim ama eskisi giremiyoruz iste koptuk iyice :KK14:

kiz sendemi hamilesin :KK52: MASALLAH ALLAH hayirliysa kucagina almayi nasip etsin :nazar: cok sevindim

kelebekkkkk seni gelecek aya hamile görmim bak ne ediyorum sana :KK52::KK52:

yemın ederım ozledım eskı gunlerı bı ara da guya dıyet yapıyorduk ..ne gunlerdı ama...
cok sagol kuzum amın..
darısı kelebeyımın başına artık

biliyorum canım,tanıdık var birkaç bankada aslında ama eşimle babası hallederler artık.bakalım neler göstericek zaman.tapuyu elime alıp ohhh demek istiyorum ben.

inşallah sorunsuz kolayca halolur evine yerleşirsin yutis birde ataman oldu mu süper

mandis belirtilerini söyle sana cinsiyetin ne oldunu söyliyim :KK52::KK52: doktora gerek yok :KK1::KK1:

idrarin ilk 3 ay nasildi ? koyu sarimi acikmi ?

kizlarrrrrrr eskisi gibi giremiyorum burayi canladirmissiniz yine :KK52: dogru yoldasiniz devam :KK9:

rabiş ondan damı belli oluyor folik içtimmi koyu renk içmedimmi az koyu renk :))) bundanda belli olduğunu ilk defa duydum hani yüzük müzük derlerde :)))

Rabişşş benim şu an idrarım koyu renkli ilerde kız mı doğurcam erkek mi :KK52:
Sıkıysa bunu bil :KK1:

hahaaaaa minnak ben diyim sana kızın olacak oğlumla flört edecek :)))

kızlar nasılsınız?
sızlerı cok ozledım ben..
bakıyrumda cabuk unutulmuşum
bu arada teyzelerı ben hamıleyım ogluma kardeş gelıyorrrrrrrrrrrrrrr:nazar:

hayırlı olsu ofeliya en son yazdığında şüphen vardı demek doğruymuş sağlıklı hayırlı olsun inşallah bu seferki kız olursa abisi ou korur artıık :)

ben iyiyim sen nasilsin kelebegim ? evet dönüp dolasip geliyoruz keske ghsde gelse :KK5: unuttu bizi :KK52:

benide unutullar yalniz degilsin :KK52::KK52: bende sizleri özledim ama eskisi giremiyoruz iste koptuk iyice :KK14:

kiz sendemi hamilesin :KK52: MASALLAH ALLAH hayirliysa kucagina almayi nasip etsin :nazar: cok sevindim

neeeeeeeeeee kızmııııı minnakınki kız benimki oğlan rabiş yaaaa oğlum çapkın olacak hepinizin kızlarıyla flört edecek :)))))

kızlar nasılsınız?
sızlerı cok ozledım ben..
bakıyrumda cabuk unutulmuşum
bu arada teyzelerı ben hamıleyım ogluma kardeş gelıyorrrrrrrrrrrrrrr:nazar:
kız niye unutulasın ofelicik ben seni zaten hamile biliyodum ehe bu kızlare dediki yok değil onun yieni olcek ondan cetvel yaptı :KK52:
Allah sağlıkla kucana almak nasip etsin canım çok sevindim.SSenin böle bi planın oldunu hatırlamıyorum şüpriz mi yaptı bebecik? :KK1:

rabiş valla niyetlendik gün sayıyorum 2 hafta sonra duvarları kaldırıcam bakalım ne zaman gelicek mandişin gelini :KK52:
oğluylan flört etçekler de :KK53:

mrb canım ben ıdare edıyorm yaa mıde bulantılarıyla npıyım?ani oldu valla yaa şaşırdık bizde,cok sagol canım darısı sana artık kuzum..daha cok yenı 1,5aylık canım

yemın ederım ozledım eskı gunlerı bı ara da guya dıyet yapıyorduk ..ne gunlerdı ama...
cok sagol kuzum amın..
amin canım darısı başıma kısmet olursa ilk olucak çok tedirginim heycanlıyım böle bi acayipim anlatamıyorum :18:
bu arada ben diyet yaptım devam ettim sizin gibi koyvermedim 3 kilodan fazla verdim yaaaaa :KK76::KK1:
ama göbek niye gitmiyo onu çözemedim sanırım kışın yağları fazla biriktirdim :KK52: Kilo verince totoda çatlak da oldu öffff :KK50:

rabiş ondan damı belli oluyor folik içtimmi koyu renk içmedimmi az koyu renk :))) bundanda belli olduğunu ilk defa duydum hani yüzük müzük derlerde :)))

neeeeeeeeeee kızmııııı minnakınki kız benimki oğlan rabiş yaaaa oğlum çapkın olacak hepinizin kızlarıyla flört edecek :)))))

yüzük ne kız ben onu bilmiyom vallah bi de bakim hele sen onu :KK52:
oğluna söle 18'e basınca çiçeği çukuçuku,tek taş pırlantayı alsın istemeğe gelsin :KK52:
bi de başlık parası 15000 gayme :KK52:
köyün en gözel gızının gızı ucuza gitmesin :KK53::KK53:

amin canım darısı başıma kısmet olursa ilk olucak çok tedirginim heycanlıyım böle bi acayipim anlatamıyorum :18:
bu arada ben diyet yaptım devam ettim sizin gibi koyvermedim 3 kilodan fazla verdim yaaaaa :KK76::KK1:
ama göbek niye gitmiyo onu çözemedim sanırım kışın yağları fazla biriktirdim :KK52: Kilo verince totoda çatlak da oldu öffff :KK50:

çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş canım,bende de var geçen gün kullanmaya başladım:KK34:

kız niye unutulasın ofelicik ben seni zaten hamile biliyodum ehe bu kızlare dediki yok değil onun yieni olcek ondan cetvel yaptı :KK52:
Allah sağlıkla kucana almak nasip etsin canım çok sevindim.SSenin böle bi planın oldunu hatırlamıyorum şüpriz mi yaptı bebecik? :KK1:

rabiş valla niyetlendik gün sayıyorum 2 hafta sonra duvarları kaldırıcam bakalım ne zaman gelicek mandişin gelini :KK52:

oğluna söle 18'e basınca çiçeği çukuçuku,tek taş pırlantayı alsın istemeğe gelsin :KK52:

ne tek taşı ne istemesi yawww bflört edecekler çapkın olacak benim oğlum çiçekelri bahçede yetiştirmeye başladım oğlum oradan toplayıp kızlara dağıtsın diye hepinizin kızlarıyla flört etcez oğluşum :)))))) :KK1::KK1::KK1::KK53::KK53:

yüzüğü ipe bağlağıyor göbeğinin üstünde sallıyorlar düzilerse bişiy yuvarlak çizerse bişiy ama okadar hatırlıyorum bir de kurba testi var onuda hababamda duymuştum :)))

çatlaklara kakao yağı iyi geliyormuş canım,bende de var geçen gün kullanmaya başladım:KK34:

evet kakao yağı bir arkadaşım hamiş olduğun gün başladı göbeğine sürmeye dokuz ay sürdü hiç çatlak iz bişiy kalmadı

sen de düşünüyor musun kullanmayı :)

uyukladım biraz saf gibi olmuşum,kahvaltı sofrası duruyor daha:KK1::KK1:

aslında unutmuştum ben onu şimdi sen söyleyince aklıma geldi kullansam iyi olur şimdiden başlamalı

offf bu saatte uyumak ne kadar güzeldir yutis

bugün eşimin doğum günü ne yapsa fikriniz varmı

aslında unutmuştum ben onu şimdi sen söyleyince aklıma geldi kullansam iyi olur şimdiden başlamalı

güzel de işte ders çalışma fikri aklımda olunca pek rahat uyunmuyor.
ne fikir versem bilmem ki eşimin doğum gününde ona pasta yapmıştım,annesigil gelmişti yemiştik içmiştik o kadar :) ilk etkinlğimizdi ama değişik bişi ben de yapamadım.

güzel de işte ders çalışma fikri aklımda olunca pek rahat uyunmuyor.
ne fikir versem bilmem ki eşimin doğum gününde ona pasta yapmıştım,annesigil gelmişti yemiştik içmiştik o kadar :) ilk etkinlğimizdi ama değişik bişi ben de yapamadım.

yutis bende facden sabah yazdım mesaj birde işyerine pasta yolladım akşmada evde bir pasta keseriz başka bişiy gelmiyor alıma biz yaşlandık 3. doğum günü :)

ben çıksam iyi olacak azcık işime gücüme bakayım :KK1::KK1:

tamam kuzum iyi dersler sana

inşallah sorunsuz kolayca halolur evine yerleşirsin yutis birde ataman oldu mu süper

hayırlı olsu ofeliya en son yazdığında şüphen vardı demek doğruymuş sağlıklı hayırlı olsun inşallah bu seferki kız olursa abisi ou korur artıık :)

madişim mınıkelebeyım cok tşk edrım canlarım benım bebiş surprız oldu yaaa ama olsun annesı kurban olsun ona her seyım şimdiden o kadar cok alışdımkı fındıgıma..
mandışım senın oglanmıydı kız hayırlı olsun bebemmm
mınıkkelebeyım darısı sana kuzum ınşallah guzel haberlerını alırız kısa zamanda

madişim mınıkelebeyım cok tşk edrım canlarım benım bebiş surprız oldu yaaa ama olsun annesı kurban olsun ona her seyım şimdiden o kadar cok alışdımkı fındıgıma..

belli değil kuzum Aminn her isteyene versin Rabbim
nasıl geçiyor ofeliya hamişlik

Ben de kullancam bi de bi çatlak kremi varmış ondan alıcam canım.

ne tek taşı ne istemesi yawww bflört edecekler çapkın olacak benim oğlum çiçekelri bahçede yetiştirmeye başladım oğlum oradan toplayıp kızlara dağıtsın diye hepinizin kızlarıyla flört etcez oğluşum :)))))) :KK1::KK1::KK1::KK53::KK53:

yüzüğü ipe bağlağıyor göbeğinin üstünde sallıyorlar düzilerse bişiy yuvarlak çizerse bişiy ama okadar hatırlıyorum bir de kurba testi var onuda hababamda duymuştum :)))

evet kakao yağı bir arkadaşım hamiş olduğun gün başladı göbeğine sürmeye dokuz ay sürdü hiç çatlak iz bişiy kalmadı
Ben çapkın damat istemem arkadaş :KK52: otursun evinde hanımköylü olsun bi de mümkünse :KK52:

Ben bi domgününde balonlar aldım üstüne güzel şeyler yazdım pasta aldım falan
çamaşır sepetine koydum üstüne çamaşır koydum
işten gelince yemek yedi koltuğuna kuruldu,aldım çamaşır sepetini oturdum üstteki çamaşırları katladım birden kalkıp balonları tepesinden aşağı döktüm onları okurken çok güldü :KK52: bööle başımıza gelen komik şeylerde geçen muhabbetlerden kısa kesitler yazmıştım
onları okuduktan sonra pastayı getirdim yedi,maçı açtı onu izlemeye başladı.bu ona ilk ve son sürprizim oldu o yüzden :KK52:

ayy yesin teyzeler senin fındık bebeğini.darısı ağustosta başıma inşallah aaaamiiiin :KK1:

belli değil kuzum Aminn her isteyene versin Rabbim
nasıl geçiyor ofeliya hamişlik
ılk bebışın senın dıymı canım?
benım hamılelık mıde bulantısı,sureklı uyumak ıstıyorum,halsızlık aynı oglumda ne yasadımsa aynısı guzelım..senınkı nasıl gecıyor?kac aylık oldu tatlım?

ayy yesin teyzeler senin fındık bebeğini.darısı ağustosta başıma inşallah aaaamiiiin :KK1:

amın kuzum amın basladınızmı bebış yapmaya?

mandisim hamileligin ilk haftalari idrar rengin koyu olursa kiz olma ihtimali yüksek folikle ilgili derler ama idrari koyu olanin cogunun kizi oldu :)) yüzügede ben inanmiyorum :KK1:

hadi bakalim hayirlisi canim güzel haberlerini bekliyoruz eger oglusun olsun istiyrsan phsi yüksek su ic :KK52::KK52: esinede redbull icir bol bol :KK1: kiz olmasini istiyosanda bol kahve ic ayy bende doktor oldum ciktim :KK53:

cok sagol kuzum amın..

diyeti ben biraktim döndüm eski kiloma ,sen istesende diyet yapamazsin iki canlisin :)
kiz hamilegin agir geciyormus umarim uzun sürmez canim

X