KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Amin ecmain rabiş

günaydın minnak

evett tatil demek oğlumun flörtü geliyor demek :)))

hakketten ofeliyaa ne olmuş öyle :KK55:

Mandiş senin oğlan baya şekillenmiş :KK1:
ben de pazartesi adet oldum bitince korunmicam mandiş heycan yaptım biraz açıkçası şimdiden :18:
doktora göründüm smear vs yapıldı normal çıktı ama sadece prolaktinim 32 mi 36 mı ne çıktı doktor ilaç verilebilir dedi ama ben kullansam mı kararsızım biraz
prolaktin yüksekliği düşüğe neden olur mu acep?

günaydın ;

minikkelebek ; hamilelik öncesi b12 ve folik asit kullanmaya başlayabilirsin: dün hamile bir arkadaşım bendeydi. ikisine de önceden başlamak daha iyiyimiş hem miğde bulantısı da yapmıyormuş:KK16:

Günaydın kıslar işler çok yoğun tek kaldım bi de arkadaş izinli :18:
haftaya izne çıkıyorum inşallah bu cumartesi yola çıkıyorum :KK1:
siz napıusunuz kpss ciler nerde yutis nerdesin
ofeliya noldu pasif olmuş naptın banladılar mı kız bak karnın burnunda bile rahat durmuyosun :KK52::KK52:

günaydın şeker :)
ah ah sınavımın sonuçları pek iyi değil,dünden beri moral sıfır,sanırım dersanelere başvurucam.
23ünde biz de çıkıyok tatile ondan sonra beni de çalışan kadın olarak görebilirsiniz :KK52::KK52: tabi iş bulursam.

Mandiş senin oğlan baya şekillenmiş :KK1:
ben de pazartesi adet oldum bitince korunmicam mandiş heycan yaptım biraz açıkçası şimdiden :18:
doktora göründüm smear vs yapıldı normal çıktı ama sadece prolaktinim 32 mi 36 mı ne çıktı doktor ilaç verilebilir dedi ama ben kullansam mı kararsızım biraz
prolaktin yüksekliği düşüğe neden olur mu acep?

kullansan iyi olur gebe kalmaya engelmiş sanırım öyle okudum.bende de yüksek çıkmıştı dostinex kullandım bir kutu düştü :)

günaydın ;

minikkelebek ; hamilelik öncesi b12 ve folik asit kullanmaya başlayabilirsin: dün hamile bir arkadaşım bendeydi. ikisine de önceden başlamak daha iyiyimiş hem miğde bulantısı da yapmıyormuş:KK16:

günaydın canım folik asiti mayıs sonundan beri kullanıyodum ama bu prolaktin olayı nerden çıktı yaa :KK47:

günaydın şeker :)
ah ah sınavımın sonuçları pek iyi değil,dünden beri moral sıfır,sanırım dersanelere başvurucam.
23ünde biz de çıkıyok tatile ondan sonra beni de çalışan kadın olarak görebilirsiniz :KK52::KK52: tabi iş bulursam.

kullansan iyi olur gebe kalmaya engelmiş sanırım öyle okudum.bende de yüksek çıkmıştı dostinex kullandım bir kutu düştü :)

sıkma canını hayırlısıyla olur inşallah dersane falan deme başla çalışmaya canım.
gebe kalmaya engelmiş duydum ama acaba gebelikten sonra düşüğe falan neden olur mu o takıldı aklıma :KK15:

sıkma canını hayırlısıyla olur inşallah dersane falan deme başla çalışmaya canım.
gebe kalmaya engelmiş duydum ama acaba gebelikten sonra düşüğe falan neden olur mu o takıldı aklıma :KK15:

kullanırken gebe kalanlar olmuş.düşüğe sebebiyet verir mi işte onu bilmiyorum,doktorun daha iyi bilir herhalde canım bir sor istersen veya yok mu bir tanıdık hemşire falan.

saçlarımı kısacık kestirdim bu arada bayanlar :KK1::KK1: eşim oğlan çocuğu gibisin diyor :KK53:

sipidicim saçlarımı az çok görmüşsündür bir de kısa haliyle düşün beni :KK1::KK1:

:))) e o kadar ekledik birbirimizi facete.unuttun herhalde sen beni aşk olsun :KK53::KK53:

:KK1::KK1: ben face neredeyse 2 aydır adam akıllı giremiyorum eve int aldık ama gece bile giresim gelmiyor.
ama hatırladım kuzum seni. :KK1: bişey yazarsan falan diye söyledim. dün gece 1 resme baktım çıktım 8 arkadaş vardı hepsini ekledim :KK76::KK76:

:KK1::KK1: ben face neredeyse 2 aydır adam akıllı giremiyorum eve int aldık ama gece bile giresim gelmiyor.
ama hatırladım kuzum seni. :KK1: bişey yazarsan falan diye söyledim. dün gece 1 resme baktım çıktım 8 arkadaş vardı hepsini ekledim :KK76::KK76:

anladım canım :KK34: ben de çok aktif değilim orda.sadece ne var ne yok diye bakıp çıkıyorum:) kkdan bir sen eklisin ben de o yüzden seni iyi biliyorum listemde :KK1::KK1:

kimsecikler uğramamış napıyonuz gacılar :KK1:
bu hafta da izinliyim haftaya iş başı off

Kızlaaaar napıyonuz görüşemedik uzun zamandır :KK19:
bu arada gebelik topiklerinde fink atmaktan uğrayamadım ama özledim sizi valla :KK43:
teyze oluyonuz gacılar :KK1:

ben arada bi ugruyorum digerleri temelli dönüs yapmis galiba :KK1:

kiz mandisim nasilsin hamislik nasil geciyor oglusun gösterdimi kendini merak icindeyim :KK52::KK52:

ofeliam ikinci oglusun geliyormus canim hayirli olsun :emir_bebek:

rabiş oğluşum oldu kızım sanırım göstermedi ama doktor kafa yapısından tahmin sadece dedi kız olabilir

Kızlaaaar napıyonuz görüşemedik uzun zamandır :KK19:
bu arada gebelik topiklerinde fink atmaktan uğrayamadım ama özledim sizi valla :KK43:
teyze oluyonuz gacılar :KK1:

minnakk doktor ihtimal kız dedi arkası dönüktü göstermedi kordon tam orada bişiy diyemem dedi ama kız ihtimali üzerinde durdu kafa yapısından minnakk topik topik dolaşıp oğluşum kızlarınızla flört edecek diye herkesi kızdırdım şimdi vay benim halime :) :KK1:

rabiş oğluşum oldu kızım sanırım göstermedi ama doktor kafa yapısından tahmin sadece dedi kız olabilir

minnakk doktor ihtimal kız dedi arkası dönüktü göstermedi kordon tam orada bişiy diyemem dedi ama kız ihtimali üzerinde durdu kafa yapısından minnakk topik topik dolaşıp oğluşum kızlarınızla flört edecek diye herkesi kızdırdım şimdi vay benim halime :) :KK1:

yaaaaa banane arkadaş benim kızım ŞİMDİ EVDE Mİ KALICAK :KK52:
şaka bi yana mandiş allah hayırlısı neyse onu versin tatlım çok sevindim :KK16:

yaaaaa banane arkadaş benim kızım ŞİMDİ EVDE Mİ KALICAK :KK52:
şaka bi yana mandiş allah hayırlısı neyse onu versin tatlım çok sevindim :KK16:

Amin cümlemize minnak sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim minnak bak kadir gecesinde öğrenmiş oldun belkide gördünmü mübarek aylarda geldi müjden senin bebişte var bişiyler hayırlı evlat olacağı belli maşallah

hee seninde oğlun olursa ben neyaparım ozaman :))

kızın evde kalmaz minnak anasına bak kzıını al demişler

X