- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
Amin ecmain rabiş
günaydın minnak
evett tatil demek oğlumun flörtü geliyor demek :)))
hakketten ofeliyaa ne olmuş öyle
Günaydın kıslar işler çok yoğun tek kaldım bi de arkadaş izinli :18:
haftaya izne çıkıyorum inşallah bu cumartesi yola çıkıyorum
siz napıusunuz kpss ciler nerde yutis nerdesin
ofeliya noldu pasif olmuş naptın banladılar mı kız bak karnın burnunda bile rahat durmuyosun
Mandiş senin oğlan baya şekillenmiş
ben de pazartesi adet oldum bitince korunmicam mandiş heycan yaptım biraz açıkçası şimdiden :18:
doktora göründüm smear vs yapıldı normal çıktı ama sadece prolaktinim 32 mi 36 mı ne çıktı doktor ilaç verilebilir dedi ama ben kullansam mı kararsızım biraz
prolaktin yüksekliği düşüğe neden olur mu acep?
günaydın ;
minikkelebek ; hamilelik öncesi b12 ve folik asit kullanmaya başlayabilirsin: dün hamile bir arkadaşım bendeydi. ikisine de önceden başlamak daha iyiyimiş hem miğde bulantısı da yapmıyormuş
günaydın şeker :)
ah ah sınavımın sonuçları pek iyi değil,dünden beri moral sıfır,sanırım dersanelere başvurucam.
23ünde biz de çıkıyok tatile ondan sonra beni de çalışan kadın olarak görebilirsiniztabi iş bulursam.
kullansan iyi olur gebe kalmaya engelmiş sanırım öyle okudum.bende de yüksek çıkmıştı dostinex kullandım bir kutu düştü :)
günaydın canım folik asiti mayıs sonundan beri kullanıyodum ama bu prolaktin olayı nerden çıktı yaa
sıkma canını hayırlısıyla olur inşallah dersane falan deme başla çalışmaya canım.
gebe kalmaya engelmiş duydum ama acaba gebelikten sonra düşüğe falan neden olur mu o takıldı aklıma
saçlarımı kısacık kestirdim bu arada bayanlareşim oğlan çocuğu gibisin diyor
sipidicim saçlarımı az çok görmüşsündür bir de kısa haliyle düşün beni
YOK canım görmedim saçlarınıyoksa gördüm mü ? gitti yine benim kafa
:))) e o kadar ekledik birbirimizi facete.unuttun herhalde sen beni aşk olsun
ben face neredeyse 2 aydır adam akıllı giremiyorum eve int aldık ama gece bile giresim gelmiyor.
ama hatırladım kuzum seni.bişey yazarsan falan diye söyledim. dün gece 1 resme baktım çıktım 8 arkadaş vardı hepsini ekledim
anladım canımben de çok aktif değilim orda.sadece ne var ne yok diye bakıp çıkıyorum:) kkdan bir sen eklisin ben de o yüzden seni iyi biliyorum listemde
kimsecikler uğramamış napıyonuz gacılar
bu hafta da izinliyim haftaya iş başı off
Uff kızlar neredsiniz
ben arada bi ugruyorum digerleri temelli dönüs yapmis galiba
kiz mandisim nasilsin hamislik nasil geciyor oglusun gösterdimi kendini merak icindeyim
ofeliam ikinci oglusun geliyormus canim hayirli olsun
Kızlaaaar napıyonuz görüşemedik uzun zamandır
bu arada gebelik topiklerinde fink atmaktan uğrayamadım ama özledim sizi valla
teyze oluyonuz gacılar
rabiş oğluşum oldu kızım sanırım göstermedi ama doktor kafa yapısından tahmin sadece dedi kız olabilir
minnakk doktor ihtimal kız dedi arkası dönüktü göstermedi kordon tam orada bişiy diyemem dedi ama kız ihtimali üzerinde durdu kafa yapısından minnakk topik topik dolaşıp oğluşum kızlarınızla flört edecek diye herkesi kızdırdım şimdi vay benim halime :)
yaaaaa banane arkadaş benim kızım ŞİMDİ EVDE Mİ KALICAK
şaka bi yana mandiş allah hayırlısı neyse onu versin tatlım çok sevindim