- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
haberlere baktım üni bahar şenlikleri açıklanmış biri yazmış bu sendede bi cacık olmaz diye güldüm foruma baktım sen cacık yazmışsın akşama cacık mı yapsam
bende bir tarif vereyim kırmızı lahanayı rendele mayonez yoğurt tuz la karıştır olduda bittii
pofff oda bende var ama giremiyorum dur sana da onu özel msj atam ekle akşam kabul ederim
sana bir yerlerden haber gelmiş işte bu akşama cacık yap diye hehe
at at
haberlere baktım üni bahar şenlikleri açıklanmış biri yazmış bu sendede bi cacık olmaz diye güldüm foruma baktım sen cacık yazmışsın akşama cacık mı yapsam
patlıcan hımmmmmmmmmmmm
bende bir tarif vereyim kırmızı lahanayı rendele mayonez yoğurt tuz la karıştır olduda bittii
tüm işaretler o yönde
son dedğin tarifi yapıyom bende arada . ımııhhh ımh ımhımh
Eki Görüntüle 394945
bilinir çok aslında ama bende yeni öğrendim eşim çok sevdi sık sık yaparım ayrıca her msafirede değişik oluyor hemde kolay
görüntüsü çok güzel,havucu yapıyorum ben böyle ama ocakta kavurup yumuşatıyorum biraz ya da içine kereviz koyarsam çiğ bırakıyorum
bunu da denicem mutlaka.
Eki Görüntüle 394945
bilinir çok aslında ama bende yeni öğrendim eşim çok sevdi sık sık yaparım ayrıca her msafirede değişik oluyor hemde kolay
ben mayonez yemem ondan yemiyorum eşim hüpletiyor :)))
dadlum varmı değişik tariflerin mezelerin 5 çayı tariflerin filan
görüntüsü çok güzel,havucu yapıyorum ben böyle ama ocakta kavurup yumuşatıyorum biraz ya da içine kereviz koyarsam çiğ bırakıyorum
bunu da denicem mutlaka.
geçen chesscake yaptım . çok güzel oldu. misafirede yaptım çok beğendiler. komuşum börülce salatası yapmıştı oda çok güzel olmuştu. evde olunca netten araştırıp yapmaya çalışıyom canım. myine komşum caık gibi ama koyu yapmış. içine ceviz falan katmış . güzeldi. bide erişte salatası gördüm onu deneyecem. erişte yeşil mercimek yoğurt karışımı.
ben onun içine yumurta kırıyom kahvaltı sofrasına koyom. yoğurtla güzel oluyo.
havuçu rendeleyip haşlıyorsun kendi suyuyla azcık sonra kereviz rendeleyip çiğden mayonez yoğurt tuz ekleyip karıştırıyorsun hemi doğru anladım
yok mandişim.sadece havuş yaparsam onu biraz hafif yağda kavuruyorum.ılındıktan sonra yoğurt mayanoz sarımsakla karıştıyorum..
diğerinde sadece havuçla,kerevizi rendeleyip yoğurt,birazcık mayonez ve sarımsakla karıştırıyorum.hop oldu nmm nmm
dene güzel oluyo.chescake bende istiyorum orjinal pek bilinmeyen lezzetli şeyler arıyorum bende erişte salatasına bakım bi ilgimi çekti
yeni öğrendiğim bir kurabiye çakıltaşı nette bulamadım gittiğim biryerde yemiştim ondan aldım tarifi bldiğin taş gibi şekli ama kurabiye
evet yumurta :))VİRÜShavuçlu yumurtamı
chescake bende istiyorum orjinal pek bilinmeyen lezzetli şeyler arıyorum bende erişte salatasına bakım bi ilgimi çekti
yeni öğrendiğim bir kurabiye çakıltaşı nette bulamadım gittiğim biryerde yemiştim ondan aldım tarifi bldiğin taş gibi şekli ama kurabiye
hımm ben havucu rendeleyip limonlu tuzla karıştırıp bırakıyorum maydonozlada süslüyorum
dene güzel oluyo.
evet yumurta :))VİRÜS
be n herşeye şu yumurtayı katmasam olmaz. patets kavurmasının orjinalinde yumurta yokmuş ama ben katıyodum ve öyle yapılıyo sanıyodum
yumurta deyince,tam mevsimi taze yeşil soğanı pişirip yumurta kırıyorum güzel oluyor kışın da kuru soğanla
yumurta deyince,tam mevsimi taze yeşil soğanı pişirip yumurta kırıyorum güzel oluyor kışın da kuru soğanla