- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
aman bende açtım ama bi tweet yollamayı bile beceremedim
selam canım
ay benim var şekerim5 vites hıh
aman bende açtım ama bi tweet yollamayı bile beceremedim
:
bende aylardır var sipidi ama hala kendisini kullanmayı beceremedim açıyorum bakıyorum boş kapatıorum tekrar :))
din
ben daha yeni geldim durun size yollayım ekleyin beni
eklemeyi bilmiyorum ki onu öğretmen lazım
aaa onun derdine ne olmuş yaa. üzüldüm bak şimdi. ben o kadar laf yiyiom gene çaklıdım buraya . kovsalar gitmem
amin ecmain
inşallah kpps yi kazanırsın istediğin yere yerleşirsinde senin içinde böyle geyik çeviririz
koca idarecisi amiri
artık tweeterım bilem var ya bende açtım yeni
selam kıslar nasılsınız ?
olmamamı . insan ruhunun olduğu her yerde vardı bu .memeurlar arasında bile bak azikler var ezilenler var anammmm en alt tabakayım ben köle sınıfındayım
ben daha yeni geldim durun size yollayım ekleyin beni
amin amin inş o günleri de görürüz
benim yok,hiç ısınamadım bu twit işine
as hoşgeldiniyiyim ben sen nasılsın
bende bilmiyorum ama takip et falan demen lazım sanırım olmadı sen bana yolla ben bulurum seni
aaa onun derdine ne olmuş yaa. üzüldüm bak şimdi. ben o kadar laf yiyiom gene çaklıdım buraya . kovsalar gitmem
amin amin inş o günleri de görürüz
benim yok,hiç ısınamadım bu twit işine
as hoşgeldiniyiyim ben sen nasılsın
hoşbuldum cnm iyiyim bende .bi fikir verin kızlar akşama fırında tavuk yapıcam yanınada pilavda ama salata olarak ne yapayım bilmiyorum değişik tarifiniz varmı?tavuğun yanına hıııııı?
tamam sipidim sen bul beni ehuuu ilk eklenen ilk arkadaşım sen olacan hergün twitlerim seni artık :)))
profiline baksana dadlum
amin yutis
hoşbuldum cnm iyiyim bende .bi fikir verin kızlar akşama fırında tavuk yapıcam yanınada pilavda ama salata olarak ne yapayım bilmiyorum değişik tarifiniz varmı?tavuğun yanına hıııııı?
közlenmiş biber salatası güzel olur sanki
cacık da olabilir salata değil ama olsun
sağol cnm olabilir önerin için teşekkürler tatlım.güzel ikiside hem seviyoruz iyi fikir walla kıssss
közlenmiş biber salatası güzel olur sanki
cacık da olabilir salata değil ama olsun
cacık olur. közlenmi patlıcan olur. normal yeşil salata olur. hepsi olur yani. evde ne mazlzeme var salatası olur. en iyisi onu yap sen
sağol cnm olabilir önerin için teşekkürler tatlım.güzel ikiside hem seviyoruz iyi fikir walla kıssss
rica ederim
beni de feysbukunuzda ekleyinkusur kaldım burda
cacık olur. közlenmi patlıcan olur. normal yeşil salata olur. hepsi olur yani. evde ne mazlzeme var salatası olur. en iyisi onu yap sen
rica ederim
beni de feysbukunuzda ekleyinkusur kaldım burda
haberlere baktım üni bahar şenlikleri açıklanmış biri yazmış bu sendede bi cacık olmaz diye güldüm foruma baktım sen cacık yazmışsın akşama cacık mı yapsam
patlıcan hımmmmmmmmmmmm
bende bir tarif vereyim kırmızı lahanayı rendele mayonez yoğurt tuz la karıştır olduda bittii