KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Nasılsın mandiş haftanın son çalışma günü oh ne güzel dimi

evet vee ben haftayada izinliyim izin kağıdımı az önce imzaladım 9 gün yokum memlekete gidiyorum

oy oy yamak mimnak bacım sen artık müdürlerle takılırsın tabi ezersin bizi ahh memurluk ah
burger kingmi biz evdev sefer tası taşıyoruz yavrum makarna çorba neyim :))
hahahaaa eşine terfi beklerken şef evdede şefliğin sürüyor sende ben senin şefinim hadi emir verdim bulaşıklar senin de :)

bugün keyifle çalışacağım kimsenin moralimi sinirimi bozmalarına da izin vermeyeceğim mutlu güzel bir gün şirkette
çünkü 3 günlük tatile giriyorum

ohhh maşallahhh hep neşeli ol sipidi

bugün keyifle çalışacağım kimsenin moralimi sinirimi bozmalarına da izin vermeyeceğim mutlu güzel bir gün şirkette
çünkü 3 günlük tatile giriyorum
biz insanlara müsade edince moralimizi bozabiliyorlar zaten,önemli olan biziz kendimizi üzmemeliyiz dimi sana iyi tatiller şimdiden sipidim.bu arada seni azıcık çılgın gördüm fotolardan ne güzel

evet vee ben haftayada izinliyim izin kağıdımı az önce imzaladım 9 gün yokum memlekete gidiyorum

oh oh süper vallahi eşimin de olsa uzun bir tatili biz de gitsek benim memlekete çok özledim ama nasipse babacım gelicek mayısta o da yeter bana

ben de birazdan çıkıcim dışarı arkidişle gezicez,hasret gidericez

ohhh maşallahhh hep neşeli ol sipidi

inşallah canım benim

biz insanlara müsade edince moralimizi bozabiliyorlar zaten,önemli olan biziz kendimizi üzmemeliyiz dimi sana iyi tatiller şimdiden sipidim.bu arada seni azıcık çılgın gördüm fotolardan ne güzel

[/COLOR][/B]

aynen öyle bugün kimseye izin yok.

çılgınlıkta üstüme yoktur resimlerde de kendimi belli ediyorum zaten ya dilim dışarda yada saçma sapan pozlar

Günaydın kıslar napıyonuz
mandiş memlekette diğerleri nerde acep
bu hafta 4 gün çalışçam için çok mesut ve bahtiyarım
bütün haftasonu tamirci beklemekle geçti çamaşır makinem bozuldu bugün alıp götürcekler

günaydın canım bende dün evde yatanlardanım
ama bu hafta yine 5 gün çalışıcam benim haftam cumartesi de buradayım çünkü
yine de iyi oldu 3 günlük tatil son günü yani dün çok yorulsam da değdi

günaydın. gerçi öğle oldu ama
geçmiş olsun canım. inş önemli bişeyi yoktur:44:

tünaydın herkese

daha yenidir makinen dimi ne oldu acaba inş önemli bir problem değildir.
2 gündür giremedim ben de pek.eşimin ablası ve eniştesi geldiler kayınvalidemdeydik.2 gündür yemek yapmıyorum orada yiyoruz,bu akşam da ordayız

mutfak camımı silip perdelerini yıkadım bu sabah ufaktan tuttum temizliğin ucundan azar azar yapıcam artık

rabis senin memleketindeydim havalar henuz yakmaya baslamamıs sınırına girice aklıma geldin rabisten selam olsun sana eyy 01 dedim icimden

ayyy cok duygulandim canim ,negüzel memleketimdesin offf bide ben görebilsem selamin icin cok sagol mandisim

kızlar kayınpeder bana villa almadı diye konu açmanın geyiğini yaparken biri konu açmış kayınpederin aldığı ev bahçe katıymış bayan göstermeden sormadan alınmış diğer evini niye vermemiş diye

evet mandiş okumuştum ben de onu :)
insanoğlu şükretmeyi pek bilmiyor.kayınpederim bana ev alsa göbek atarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…