- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
dene güzel oluyo.
evet yumurta :))VİRÜS
be n herşeye şu yumurtayı katmasam olmaz. patets kavurmasının orjinalinde yumurta yokmuş ama ben katıyodum ve öyle yapılıyo sanıyodum
kıs versene taş kurabiyenin tarifini bende çok severim değişik bişiler yapmayı hep aynı olmuyo dimi ama
yumurta deyince,tam mevsimi taze yeşil soğanı pişirip yumurta kırıyorum güzel oluyor kışın da kuru soğanla
hımm ilk defa duydum denesemmi ki dursun bir aklımda
tarif evde unutmazsam yarın getiririm yazarım
hımm ilk defa duydum denesemmi ki dursun bir aklımda
tarif evde unutmazsam yarın getiririm yazarım
internettesiniz kız. googlee amcanız ne oturyo yazın arasın
nette bulamadım ki tarifi bir bak sende istersen çakıl taşı kurabiyesi adı şekli bildiğin taş
evet gerçekten yok:26:
tebrik ederim seni mandiş.internette olmayan bişey buldun
ödülümüde sabahtan beri ezil ezil öldüm azcık kazıyın yerden
hemen bi kepçe çağırayım canım
kepçe ezer daha çok beni dadlum ellerinle kaldır
yok kız ön tarafları böyle yerleri kazıyan var ya onlardan çağırırız merak etme sen emin ellerdesin
bana müsade mandiş. muhasebeye gidcem görüşürüz. :79:
rabiş senin memleket yazın çok sıcak kışın hatta baharda en güzel dönemi
hayırdır kız niye yatıyo. daha var vakit o zamana kadar değişir şartlar belki
artık tweeterım bilem var ya bende açtım yeni
evet mandisim cok sicak ama o sicaklari bu yazinda göremicem
esimin patronu sagolsunkis vakti demis sanki kis vakti okul tatilleri cok uzunda ,yaz tatili bile 6 hafta
benim bi faceim bile yok
mandiş kız sağolasın bacım darısı sizlerin de başına inşallah.bi tatili hakettim deeemi şimdiminnak tebrikler hayırlı olsun
sipidiii minnak yutis tatil planları yapılmış maşallah deniz kum güneş
datlu sağol şimdi yönetici yamağı oldumhayırlı uğurlu olsun minik.ee ne oldun şimdi. ne kadar maaş alcen
ayyy memurlar sizi ööğğğdadlum minnak terfi edince bizi tanımaz oldu bak yukarlara çıkınca ezdi bizi
ofelicim teşekkürler.tatilin iyisi kötüsü olmaz kuzum yaz gelsin artık yaaamınnak hayırlı ugurlu olsun bebem.
bızde bu sene antalyaya tatıle gıdıcez..ınşallah ıyı gecer..
bir kaç günlük zevkmişiz onun için meğer, üstüne basılıp çıkılacak bi r basamak. sanki bizim hakkımız yokmu o terfide . ona verdiğimiz moraller . onu mutlu ediş anlarımız , hiç mi değeri yok bunların. belki biz devlet terfisine bağlı zamanı gelince alınmış terfilere mahkum memurcuklarız ahh kahretsin daha fazla yazamayacağım. çok kötü oldum
burnum kalkmadı keşke kalksaevet evet acı gerçek bu üstümüze basılıp çıkılacak basamaktık akşama kadar bir kutunun önünde oturup minnağa emek verdik o bizi bsaamak yaptı terfisinin ilk gününde burnu kalktı biz<i tanımaz oldu dönüp bakmadı arkasına ben bunlarla muhatap olamam daha fazla yüksek yerlerin sahibiyim ben dedi çekti gitti of offf kendimi çok ezilmiş ezik bezik hissettim
restaranlar mı hıhahhh gariban memur seni bak terfi eden minnak şimdi en lülüks yemekhanelerdedir ayyy yemekhane dedim dimi işte garibanlık alışkanlığı restaran diycektim
kızım sizin maaşınız benim terfi alınmış maaşımdan yüskektir memur deyip geçmemk lazımdimi biz memeur kısmı kader mahkumları sayılırız ne haddimize ezmek ancak eziliriz :9
ammada demegoji yaptık minnak gelip okuyunca kesecek bölecek bizi
ah ah ben de çalışan hanım olmak istiyorumbizde terfi olmuyor ama ben de belki ilerde müdür veya yardımcısı gibisinden bişi olurum