KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

dene güzel oluyo.

evet yumurta :))VİRÜS
be n herşeye şu yumurtayı katmasam olmaz. patets kavurmasının orjinalinde yumurta yokmuş ama ben katıyodum ve öyle yapılıyo sanıyodum

hımm ilk defa duydum denesemmi ki dursun bir aklımda

kıs versene taş kurabiyenin tarifini bende çok severim değişik bişiler yapmayı hep aynı olmuyo dimi ama

tarif evde unutmazsam yarın getiririm yazarım

tebrik ederim seni mandiş. internette olmayan bişey buldun

bana müsade mandiş. muhasebeye gidcem görüşürüz. :79:

rabiş senin memleket yazın çok sıcak kışın hatta baharda en güzel dönemi

evet mandisim cok sicak ama o sicaklari bu yazinda göremicem

hayırdır kız niye yatıyo. daha var vakit o zamana kadar değişir şartlar belki

esimin patronu sagolsun kis vakti demis sanki kis vakti okul tatilleri cok uzunda ,yaz tatili bile 6 hafta

artık tweeterım bilem var ya bende açtım yeni

benim bi faceim bile yok

Günaydın kıslaar o kadar çok alıntı yaptım ki bikaç sayfa olur yani

minnak tebrikler hayırlı olsun
sipidiii minnak yutis tatil planları yapılmış maşallah deniz kum güneş
mandiş kız sağolasın bacım darısı sizlerin de başına inşallah.bi tatili hakettim deeemi şimdi
hayırlı uğurlu olsun minik. ee ne oldun şimdi. ne kadar maaş alcen
datlu sağol şimdi yönetici yamağı oldum madalya takçekler bana
dadlum minnak terfi edince bizi tanımaz oldu bak yukarlara çıkınca ezdi bizi
ayyy memurlar sizi ööğğğ herkeşi ezcem senelerce beni ezenlerin vıcığını çıkarcam şimdi intikam zamanıdır
mınnak hayırlı ugurlu olsun bebem.
bızde bu sene antalyaya tatıle gıdıcez..ınşallah ıyı gecer..
ofelicim teşekkürler.tatilin iyisi kötüsü olmaz kuzum yaz gelsin artık yaaa
sabah sabah kopardın beni datlu tek gecelik ilişki gibi bahsetmişin ilişkimizden ayol koptum
burnum kalkmadı keşke kalksa ah mandişim Allah herkeşlerin emeğinin karşılığını versin inşallah kız.
sizi ezmek için çok çalıştım yehuuu
ahhh gariban memur seni bak terfi eden minnak şimdi en lülüks yemekhanelerdedir ayyy yemekhane dedim dimi işte garibanlık alışkanlığı restaran diycektim
restaranlar mı hıh ben sevmem öle yerlerde kalabalık yerler ben nezih yerlere giderim burger king falan
dimi biz memeur kısmı kader mahkumları sayılırız ne haddimize ezmek ancak eziliriz :9
ammada demegoji yaptık minnak gelip okuyunca kesecek bölecek bizi
kızım sizin maaşınız benim terfi alınmış maaşımdan yüskektir memur deyip geçmemk lazım
işin kötüsü eşim bana evde şefimmm diyo aşkım canım cicim kalmadı artık
ah ah ben de çalışan hanım olmak istiyorum bizde terfi olmuyor ama ben de belki ilerde müdür veya yardımcısı gibisinden bişi olurum

amin canım inşallah o haberleri de alırız

bugün keyifle çalışacağım kimsenin moralimi sinirimi bozmalarına da izin vermeyeceğim mutlu güzel bir gün şirkette
çünkü 3 günlük tatile giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…