KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hoşbuldum şekerler napıyosunuz bakalım?:KK34:nasıl gidiyo?:KK23:

amin amin inş o günleri de görürüz :KK16::KK16:

benim yok,hiç ısınamadım bu twit işine :KK1:

as hoşgeldin :KK3: iyiyim ben sen nasılsın

hoşbuldum cnm iyiyim bende .bi fikir verin kızlar akşama fırında tavuk yapıcam yanınada pilavda ama salata olarak ne yapayım bilmiyorum değişik tarifiniz varmı?tavuğun yanına hıııııı?:KK56::KK53:

bende bilmiyorum ama takip et falan demen lazım sanırım olmadı sen bana yolla ben bulurum seni :KK1::KK1:

tamam sipidim sen bul beni ehuuu ilk eklenen ilk arkadaşım sen olacan hergün twitlerim seni artık :)))

aaa onun derdine ne olmuş yaa. üzüldüm bak şimdi. ben o kadar laf yiyiom gene çaklıdım buraya . kovsalar gitmem:KK53:

profiline baksana dadlum

amin amin inş o günleri de görürüz :KK16::KK16:

benim yok,hiç ısınamadım bu twit işine :KK1:

as hoşgeldin :KK3: iyiyim ben sen nasılsın

amin yutis

hoşbuldum cnm iyiyim bende .bi fikir verin kızlar akşama fırında tavuk yapıcam yanınada pilavda ama salata olarak ne yapayım bilmiyorum değişik tarifiniz varmı?tavuğun yanına hıııııı?:KK56::KK53:

közlenmiş biber salatası güzel olur sanki :KK34:
cacık da olabilir salata değil ama olsun :KK1:

cacık olur. közlenmi patlıcan olur. normal yeşil salata olur. hepsi olur yani. evde ne mazlzeme var salatası olur. en iyisi onu yap sen:KK34:

közlenmiş biber salatası güzel olur sanki :KK34:
cacık da olabilir salata değil ama olsun :KK1:

haberlere baktım üni bahar şenlikleri açıklanmış biri yazmış bu sendede bi cacık olmaz diye güldüm foruma baktım sen cacık yazmışsın akşama cacık mı yapsam :KK14:

cacık olur. közlenmi patlıcan olur. normal yeşil salata olur. hepsi olur yani. evde ne mazlzeme var salatası olur. en iyisi onu yap sen:KK34:

patlıcan hımmmmmmmmmmmm

sağol cnm olabilir önerin için teşekkürler tatlım.güzel ikiside hem seviyoruz iyi fikir walla kıssss:KK56::KK54:

bende bir tarif vereyim kırmızı lahanayı rendele mayonez yoğurt tuz la karıştır olduda bittii

sağol cnm fikrin için doğru sölüon hepside olur yeterki yapmak lazım :KK53::44:

haberlere baktım üni bahar şenlikleri açıklanmış biri yazmış bu sendede bi cacık olmaz diye güldüm foruma baktım sen cacık yazmışsın akşama cacık mı yapsam :KK14:

patlıcan hımmmmmmmmmmmm

bende bir tarif vereyim kırmızı lahanayı rendele mayonez yoğurt tuz la karıştır olduda bittii

hımmmmmmmmmmm değişik bi tarif denemek lazım cnm sağol .:KK23::KK56:

X