- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
ne yapalım mandişim. bizler kader mahkumu insnalarız . bunada göğüs gereriz. ezilsekte ezmeyiz.
dadlum sen memursun sus haddini bil bakalım sefer tasını aldınmı yanına bakim
almadım çünkü sefer tasına koyacak bişey yok evde . sucuk koysam kokar. kaşar koysam yavan olur. pirzola koysam çiğ çiğ kim pişrecek onu burda o yüzden almadım. öğlen dışardan sölerim
ne yapalım mandişim. bizler kader mahkumu insnalarız . bunada göğüs gereriz. ezilsekte ezmeyiz.
ahhh gariban memur seni bak terfi eden minnak şimdi en lülüks yemekhanelerdedir ayyy yemekhane dedim dimi işte garibanlık alışkanlığı restaran diycektim
ben de kestirmek istiyorum ama izin vermezler eve postalarlar beni
kızlar
telefonda internet kullanan var mı ? internet paketi almak istiyorum da
ah ah ben de çalışan hanım olmak istiyorumbizde terfi olmuyor ama ben de belki ilerde müdür veya yardımcısı gibisinden bişi olurum
canım eşim avea kullanıyor,bazen alıyor telefonuna mesela bir günlük 100mb 1.5 liraya mı ne geliyor.tam bilemiyorum.ama onun haftalık aylık olanları da mutlaka vardır,netten araştır kuzum.
canım eşim avea kullanıyor,bazen alıyor telefonuna mesela bir günlük 100mb 1.5 liraya mı ne geliyor.tam bilemiyorum.ama onun haftalık aylık olanları da mutlaka vardır,netten araştır kuzum.
müdür derken ev işleri iadrecisimi :44:
yok yawöğretmen olaraktan atanabilirsem okul müdürü
60: :60 allah iyiliğini ersin emi.
ah ah ben de çalışan hanım olmak istiyorumbizde terfi olmuyor ama ben de belki ilerde müdür veya yardımcısı gibisinden bişi olurum
müdür derken ev işleri iadrecisimi :44:
mandişim manidişi aklıma gelmişken sorayım cryla görüşüyonmu hiç. ben face çok giremiyom. onun nisanda burun ameliyatı vardı ne oldu acep
bende pek giremiyorum her akşam aklımda cry birde ghs ye yazayım diye ama bu akşam inşallah unutmazsam yazarım dadlum
messengerli yokmu bu hatunların yaww. hangi çağda yaşıyoruz
aman bende açtım ama bi tweet yollamayı bile beceremedimartık tweeterım bilem var ya bende açtım yeni
selam canımselam kıslar nasılsınız ?
var sanırsam ama bende yok o yüzden dadlum ben msn kullanmıyorum ahh işte terfi edebileydik belkim msn nizde olurdu
ayrıcuna hüzel havalı seksü arkadaşıma ne olmuş odamı ayrıldı yoksa
artık tweeterım bilem var ya bende açtım yeni
selam kıslar nasılsınız ?