KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

tamam anlaştık :KK34::KK34:

sen nerede yaşıyorsun uzaksın sanırım canım. gel memlekete ya :KK36:

uzagim almanyada yasiyorum,bu sene izine gelecektik esimin patronu herkes gidiyor sen kal iznini kis vaktine al demis

esimide taniyorum hayir diyemez kimseye :KK4: ben ona bi hayir dicem görcek :KK60::KK60:

uzagim almanyada yasiyorum,bu sene izine gelecektik esimin patronu herkes gidiyor sen kal iznini kis vaktine al demis

esimide taniyorum hayir diyemez kimseye :KK4: ben ona bi hayir dicem görcek :KK60::KK60:

:KK1::KK1: belli olmaz belki daha güzel bir zamanda izin verir canım. inşallah yani.

benimde artık mesaim bitti görüşürüz yarın öptüm :KK54:

Günaydın şekerler bugün napıyonuz bakem :KK16:

evet canım ya bu terfi olayından sonra hayatta her an herşeyin başımıza gelebileceğine daha çok inandım :KK1: ufak da olsa bi rahatlama geldi maddi açıdan özellikle :KK52:

çok sağol tatlım :KK19:

günaydın şeker,uyuşuk uyuşuk takılıyorum pcde.birazdan gidip biraz daha kestiricem :KK53::KK53:

minnak tebrikler hayırlı olsun

rabiş senin memleket yazın çok sıcak kışın hatta baharda en güzel dönemi

sipidiii minnak yutis tatil planları yapılmış maşallah deniz kum güneş

gonzi evet bu iyi,hem güzel hem kolay :KK1::KK1:

sizlerin tatil yazilarini okudumda efkarlandim :KK14::KK14: bu sene Türkiyeme gelip tatil yapcam derken yatiyor galiba :KK5:

hayırdır kız niye yatıyo. daha var vakit o zamana kadar değişir şartlar belki

gunaydınlar kızlar naber?
mınnak hayırlı ugurlu olsun bebem.
bızde bu sene antalyaya tatıle gıdıcez..ınşallah ıyı gecer..

günaydın dadlum

cıks bilemiyorum

dadlum minnak terfi edince bizi tanımaz oldu bak yukarlara çıkınca ezdi bizi :KK53::KK53::KK53::KK53:

bir kaç günlük zevkmişiz onun için meğer, üstüne basılıp çıkılacak bi r basamak. sanki bizim hakkımız yokmu o terfide . ona verdiğimiz moraller . onu mutlu ediş anlarımız , hiç mi değeri yok bunların. belki biz devlet terfisine bağlı zamanı gelince alınmış terfilere mahkum memurcuklarız ahh kahretsin daha fazla yazamayacağım. çok kötü oldum:KK14::KK43:

günaydın ofeliya

bir kaç günlük zevkmişiz onun için meğer, üstüne basılıp çıkılacak bi r basamak. sanki bizim hakkımız yokmu o terfide . ona verdiğimiz moraller . onu mutlu ediş anlarımız , hiç mi değeri yok bunların. belki biz devlet terfisine bağlı zamanı gelince alınmış terfilere mahkum memurcuklarız ahh kahretsin daha fazla yazamayacağım. çok kötü oldum:KK14::KK43:

evet evet acı gerçek bu üstümüze basılıp çıkılacak basamaktık akşama kadar bir kutunun önünde oturup minnağa emek verdik o bizi bsaamak yaptı terfisinin ilk gününde burnu kalktı biz<i tanımaz oldu dönüp bakmadı arkasına ben bunlarla muhatap olamam daha fazla yüksek yerlerin sahibiyim ben dedi çekti gitti of offf kendimi çok ezilmiş ezik bezik hissettim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

günaydın ofeliya
offf el ya sanada günaydın:KK14:

evet evet acı gerçek bu üstümüze basılıp çıkılacak basamaktık akşama kadar bir kutunun önünde oturup minnağa emek verdik o bizi bsaamak yaptı terfisinin ilk gününde burnu kalktı biz<i tanımaz oldu dönüp bakmadı arkasına ben bunlarla muhatap olamam daha fazla yüksek yerlerin sahibiyim ben dedi çekti gitti of offf kendimi çok ezilmiş ezik bezik hissettim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ne yapalım mandişim. bizler kader mahkumu insnalarız . bunada göğüs gereriz. ezilsekte ezmeyiz. :KK52:

X