- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
Günaydın hatunlaaar
Kahvaltıma oturdum şimdi 1 adet küçük krem peynir ve bikaç plaka eti form ile doymaya çalışıyorum
inşallah olur canımbizimde evimizde 1. yılımız doldu bazen zor geliyor ama kira ödemekten 1000 kat iyidir diyoruzz
hadi hayırlısı canım.
bizde 25 haziran 2 temmuz arasında çıkıcazama yerimiz belli değil limak düşündük haber bekliyorz bi yerden ona göre başka yerler bakcaz
ne güzel inş biz de görürüz o günleri,zor olur elbet ama kira ödüyorsun sanki para çöpe gidiyor gibi oluyor.
ya ne güzel tatil planları yapıyorsunuzben hiç düşünemiyorum sınav derdinden.gidersek de ancak Enez e gideriz sanırım
inşallah canım inan isteyince oluyor yeterli isteyinaynen kira havaya atılan para gibi..
tatil şuanda tek hayalim ya acil gitmek istiyorum
balayım biraz hastalıkla sonlansa da öncesi çok güzeldi,çok eğlenmiştik eşimleyine öyle başbaşa hayal ediyorum ama
sanırım kayınvalidemler de bizle beraber denize gitmek istiyorlar
bir yandan gelsinler bir yandan gelmesinler istiyorum :26: babasının yanında pikini giyemem ben suya girmek hayal olur:26:
siz beraber gitmek ister miydiniz kızlar
biz aslında bu sene 2 aile ile birlikte gidelim diye düşündük çok keyifli olurdu..
ama sonra dedik daha kaç kere başbaşa gidicez dedik ve benim annem çalışıyor bide aynı yerdeyiz ayarlayamayız diye vazgeçttik
giderdim çünkü yazın falan oraya gidelim şortla otururum. ne biliyim beni rahatsız edecek bi durum henüz oluşmadı.
aslında evde şortla duruyorum yanlarında,kolsuzla fln.ama bilmem alışkım değilim kendi babamla denize hiç gitmedim öyle durmadım yanında ondan sanırım çekiniyorum
e hadi bakalım yaz gelsin o zaman valla bende kıpır kıpır oldumbizde 25 haziran 2 temmuz arasında çıkıcazama yerimiz belli değil limak düşündük haber bekliyorz bi yerden ona göre başka yerler bakcaz
canım nasıl yapıyorsun ya,ben doymam onlarlaevde oturmaktan mıdır nedir boğazıma hakim olamıyorum bugünlerde.minyon tipliyim iki kilo bile acaip değiştiriyor beni
ne güzel inş biz de görürüz o günleri,zor olur elbet ama kira ödüyorsun sanki para çöpe gidiyor gibi oluyor.
ya ne güzel tatil planları yapıyorsunuzben hiç düşünemiyorum sınav derdinden.gidersek de ancak Enez e gideriz sanırım
e hadi bakalım yaz gelsin o zaman valla bende kıpır kıpır oldum
kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün terfiler açıklandı,terfi etmişim
şok oldum çok sevindim ya bi acaip oldum sizle de paylaşayım dedim kuzucuklar
hala şoktayımmm
kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün terfiler açıklandı,terfi etmişim
şok oldum çok sevindim ya bi acaip oldum sizle de paylaşayım dedim kuzucuklar
hala şoktayımmm
çok sevindim canım başarılar diliyorum
kiz sen terfi etmicende kim etcek
hayirli ugurlu olsun canimbasarilarinin devami gelicek
sağol tatlım yaa daha bugün nelerden konuşuyoduk Allah büyük dediydik görüyon mu sen
öpüyom seni canım
ben çıkıyom canlarım görüşürüzz
sağol tatlım yaa daha bugün nelerden konuşuyoduk Allah büyük dediydik görüyon mu sen
öpüyom seni canım
ben çıkıyom canlarım görüşürüzz
aynen canım gördün mü hemen bi rahatlık oluştu.
canim senin ismin ney ? böyle zor oluyor sana yazmak nickin zor unutuyorum
sipaydi yaz gitsin canım nickim çok uzun cidden genelde herkes sipaydi yada sipidi diyor
sipidi demem s yerine z ekledinmi baska isim cikiyor ondan demem :)))) gonzales desem olurmu canim