KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

offff ya ne yapacak hasta olan insan
dra gidiyorsun, hepsi ayrı bişey söylüyor
devlete gidiyorsun, resmen sürüm sürüm sürünüyorsun
özele gidiyorsun, yolum yolum yolunuyorsun
Allah ne özele ne devlete düşürmesin

kiz kac kiloyuzki 56 verelim ben 56 kilo versem eksi 6 kaliyor benden tozumu dumanimi bulamazsiniz

sen kac kiloydun kelebegim ? boyun kac ?

inanmıyorum rabiş sen 62 kilomusun !
yazılarını okuyunca bende epey kilolu bir bayan sandım seni

verirsin canım ya, ama neden bu kadar acele ediyorsun
yazdın da benmi kaçırdım acaba :26:

yok canım değilim ama istiyorum eğer hamile kalırsak özel hastanemi devletmi diye sordu sirin oradan devam ediyoruz konuya canım Allahmı söyletti acaba hamişlik yakınmı ki inşallahhhh

Allah gönlüne göre versin mandiş
arkadaşlar sana böyle hitap ediyorlar, bende mandiş diyeyim istedim

kızlar napıyonuzzzzzzzzzzz tatlıslarrrrr

napim canim ac ac bekliyorum yarim saat sonra salatami yicem

inanmıyorum rabiş sen 62 kilomusun !

yazılarını okuyunca bende epey kilolu bir bayan sandım seni

verirsin canım ya, ama neden bu kadar acele ediyorsun
yazdın da benmi kaçırdım acaba :26:

kiz 62mi ALLAH korusun yoksa 62 kilomu olcam :44:

49,9 kiloyum ama eski kilom 44 idi o kiloya gelmek istiyorum onun icin sIki diyete basladim

bugün 2 bardak yesil cay ictim midemi fena bulandirdi ama mecbur icicem fizik daha önemli mideden

e baksana kıza dalga gecer gibi 49 kıloyum ve salata yıyorum dıosun afiyet olsun bu arada benimde iş yerimde hanımlar 48 kılo olduğumu ve plates yaptıgımı duyduklarında kızıolar bana

kiz benim boyum uzun degil ondan 49 kilo hic yakismiyor bana boy 1,54 kiloda 44 olunca güzel oluyor simdi göbüsliyim mesela

salatami yedim doymadim acim ac

bende de bıraz gobek var canım ama benım boy 1.64 sımdı platese basladım gobegımı sıkılastırma konusunda umutluyum sende 45 falan olsan ıyı olabılır haklısın

bende de bıraz gobek var canım ama benım boy 1.64 sımdı platese basladım gobegımı sıkılastırma konusunda umutluyum sende 45 falan olsan ıyı olabılır haklısın

1,64 boy 48 kilo süper umarim bende senin gibi olurum :) su kilolari verim belki spora baslarim ama cok tembelim spor konusunda

haftaya vermismim kilo tartilip söylerim size yada yanima kar kalir aksam salatayla ac gezinmek

O zaman umarım bu çabaların boşa gitmez diorum ben Merakla bekliyorum ne kadar kilo vereceğini

ben geldim
animasyon film izledim TinTin.çok güzeldi

hosgeldin bende öyle gecer zamankiyi izlicem nete düsmesini bekliyorum

O zaman umarım bu çabaların boşa gitmez diorum ben Merakla bekliyorum ne kadar kilo vereceğini

kiz varya 3 gündür bu diyeti yapiyorum ama göbisimde hic inme yok hic eski zayiflimin hissi yok :44:

salata yaradi galiba bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…