kizlar diyet bölümünü okudumda 56 kilo verenlermi 40 kilo verenlermi bense bi 5 kiloyu veremiyorum yaziklar olsun bana
ben o yazıları okuyunca kendimden, irademden nefret ediyorum
Ben de hamile kalmadan 5 kg vermem lazım mandiş yoksa çuval gibi olucam
İstanbulda devlet hastanelerinde çok zor maalesef canım.Ordan oraya ordan oraya sürüyolar seni.
Benim teyzem devlette 1 gün sancı çekti de zar zor aldılar sezeryana
Kadın acıdan mahfoldu gördüm tanıyamadım.O kadar kalabalık ki özen gösterilemiyo
Doğumhanede onlarca kadın sancı çekip koro halinde bağırıyolarmış :18:
kiz kac kiloyuzki 56 verelimben 56 kilo versem eksi 6 kaliyor benden tozumu dumanimi bulamazsiniz
sen kac kiloydun kelebegim ? boyun kac ?
yok canım değilim ama istiyorum eğer hamile kalırsak özel hastanemi devletmi diye sordu sirin oradan devam ediyoruz konuya canım Allahmı söyletti acaba hamişlik yakınmı ki inşallahhhh
kızlar napıyonuzzzzzzzzzzz tatlıslarrrrr
kızlar napıyonuzzzzzzzzzzz tatlıslarrrrr
inanmıyorum rabiş sen 62 kilomusun !
yazılarını okuyunca bende epey kilolu bir bayan sandım seni
verirsin canım ya, ama neden bu kadar acele ediyorsun
yazdın da benmi kaçırdım acaba :26:
niyeki
e baksana kıza dalga gecer gibi 49 kıloyum ve salata yıyorum dıosunafiyet olsun bu arada benimde iş yerimde hanımlar 48 kılo olduğumu ve plates yaptıgımı duyduklarında kızıolar bana
bende de bıraz gobek var canım ama benım boy 1.64 sımdı platese basladım gobegımı sıkılastırma konusunda umutluyumsende 45 falan olsan ıyı olabılır haklısın
ama bu sekilde ac kalarak kilo veremezsın bılıosun demı :)
ben geldim
animasyon film izledim TinTin.çok güzeldi
O zaman umarım bu çabaların boşa gitmez diorum benMerakla bekliyorum ne kadar kilo vereceğini