KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Mandişim hayırlısıyla sürprizini bekliyoruz canım
İnşallah şu topik yeni yeğenler görecek

havalar güzel gidiyordu ama yine serinledi burda,kombiyi kapatmıştık bu sabah yine açtı eşim,üşüntürük olduk yaa

havalar güzel gidiyordu ama yine serinledi burda,kombiyi kapatmıştık bu sabah yine açtı eşim,üşüntürük olduk yaa

ewet cnm ya malesef yine soğukkkkk geri geldi bizde üşüdük açtık ısındık

kıs minikkelebek syf 324 te soru sorduk niye cvp vermion yaaaaaaaa:44:

ben şimdilik çıkıyorum canlarım,etrafı toparlayıp dersime oturayım.Allahım herkesin gönlüne göre versin sağlık,iş,çocuk,ev
bir ara markete de gidicem kahvehanelerin önünden geçerekten yine

evet ya ben aralık doğumluyum okullarda hep sorun oldu 20 gün için bir yaş büyük oldum hep ocak doğumlu olmak en güzeli yutis

Amin haklısın herşeyin başı sağlık insan elindeki değeri kaybetmeden malesef kıymetini pek anlamıyor Allah kimseye yaşatmasın acı

eşin inşallah hemen şef olurda minnak kepelekler gelir çınlatır ortalığı
sayılırmı bitermi bu yılar yaa tek tesellim 10 yıl sonra rahatlayacağım günlerin gelme ihtimali
piyangodan çıksın trilyonlar seninde borcunu kapatacam minnak

ewet şekerim yine gittiama geleceksen çalışıyomusun tatlım?akşam uyumadınmı kıs yoksa hıııııııııııı nedenkine?
çalışıyorum canım hemen yanıt dönemiyom arada işlere bakmam gerekiyo
uyudum akşam da sabah kalkması zor oluyo yinede

ben hiç üşümüyom valla ben yaz moduna geçtim
ben şimdilik çıkıyorum canlarım,etrafı toparlayıp dersime oturayım.Allahım herkesin gönlüne göre versin sağlık,iş,çocuk,ev
oooo kahvehanelerr
sen geçerken diyolardır bizimki alışverişe gidiyo yine

grşrüz güzelim yine gellll amin cnm iyi dileklerin için .............sana i,yi çalışmalar kolay gelsin bayyyyyyyy:79:sende karşıdan geç önlerinden geçme öyle şansın yokmu cnm?

anladım cnm tmm sana kolay gelsin

anladım cnm tmm sana kolay gelsin
Sağol tatlım şimdilik kolay geliyo da bakalım öğleden sonra savaş alanına döner

inşallah canım
ben de piyangoya umut bağladım

yılbaşında aldığımız bilete azcık bişey vurdu onunla gittik biraz daha bilet aldık ona da bişey vurdu,onunla da gittik aldık şimdi bi tane daha bilet alıcaz o parayla
eşime diyom bidahaki yılbaşına kadar böle böle bilete çıkanlarla bilet alıp büyük ikramiyeyi götürücez

valla dün eşim hayal kuruyo yok onu alırız yok bunu yaparız yok lavaboyu söker banyoya dolap alırız falan
dedim ne zaman yapıcaz bunları?9 sene sonra diyo
9 sene sonrasına hayaller hep.
9 sene sonra zaten çoluk çocuk olursa para yine bize kalmicak ki

hadi ya öğleden sonra dahamı zor kıyamam sanaaaaaaaaaaa düzelttiriverirsin sen komutan yokmu

bize amorti bile vurmuyor siz kısmetlisiniz bu azimle gelecek büyük ikramiye

yaa şöyle çatır çatır yiyceğimiz gün gelecekmi paracıkları

gunaydın kızlar nasılsınız?
bende iyiyim şukur kocişim sagolsun bılgısayarımı dun düzelttirdi.
diyetım ıyı bozmuyorumda şukur ama kılo vermıyorum yaa anlamadımkı.ama göbüşüm inmiş.her gun delı gıbı tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…