KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ama salatami bi dilim siyah ekmegimi yedim yetmezmiki :44:

salata oldu icin acim doyurucu degil ya

Salata yerine baska bısey yesen en azından bı corba ıcsen ve bırde bu kadar gec saatte bıseyler yeme bence sık ve az ye ara ogunlerde meyve ve yogurt falan ye mutlaka birde yaglı yiyecekler yerıne ızgara ye :KK66:

kilo vermek mi,ben beceremiyorum :KK36:
birkaç ay önce denedim ama sıkıldım sanırım bu kilomu korusam yeticek :KK1:

hosgeldin bende öyle gecer zamankiyi izlicem nete düsmesini bekliyorum :KK34:

kiz varya 3 gündür bu diyeti yapiyorum ama göbisimde hic inme yok hic eski zayiflimin hissi yok :44:

salata yaradi galiba bana :KK9::KK9:

belki tek tip beslenmeye çalıştığın için olmuyordur canım,her şeyden az az yemek daha önemli değil mi
allahım diyene bak ben bugün çikolata yedim kocaman yaaa:KK52::KK52:

Salata yerine baska bısey yesen en azından bı corba ıcsen ve bırde bu kadar gec saatte bıseyler yeme bence sık ve az ye ara ogunlerde meyve ve yogurt falan ye mutlaka birde yaglı yiyecekler yerıne ızgara ye :KK66:

kiz ben o izgaralari yiye yiye aldim kilolari :KK1::KK1: 1 hafta deniyim bakim salata diyeti ise yaramassa baska diyet yöntemleri önerilerini beklerim :KK34:

kilo vermek mi,ben beceremiyorum :KK36:
birkaç ay önce denedim ama sıkıldım sanırım bu kilomu korusam yeticek :KK1:

koru valla bak ben koruyamadimda ac ac geziniyorum :KK9::KK9:

bence de kılo vermeye ugrasmak hıc cekılcek bı dert deıl :)

aynen :) sen yenisin tahminim tanisalimmi ne dersin :KK34:

belki tek tip beslenmeye çalıştığın için olmuyordur canım,her şeyden az az yemek daha önemli değil mi
allahım diyene bak ben bugün çikolata yedim kocaman yaaa:KK52::KK52:

ben varya cikolata tatli baklava kek yani sekerli aklina gelcek ne varsa yemem 5,6 senedir ona ragmen kilo aldim :KK14:

günaydın kızlar hepinize mutlu günler

:KK1::KK1: benim arkadaşımda böyle istiyormş. kıza hamile misin dedim o gün test yaptı hamile olduğunu çıktı.
ama çok dua ederim bebek isteyen herkese Allah kimseyi aratmasın inşallah. yumurtalar tembelleşiyor ya onun içn olmuyordur hemen. stres yapma olacak :KK47::KK47:
en güzeli özel bence de. devlete ancak dr 'a güvenirsem giderim herhalde

ayyy sipidiiii inşallahh stres yapmıyorumda artık istiyorum ya hatta mayıs gibi olsa süper olur 2013 bebeği olur
dualarında unutma benide sipidim insanın insana duası daha çabuk kabul olur derler

mandis sen bebekmi istiyorsun canim :emir_bebek: nezaman düsünüyorsun ? kelebekle seni istemiyor diye biliyordum :KK1:

istiyorum rabiş ama şuanda olmuyor doktor normal herşey dedi ama bekliyoruz geleceği günü

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nassınız?kocişi işe çocuklarıda okula gönderttim özgürümmmmmmmmmmmmmmmm :KK76:

Günaydın kıslaaaar napüsünüz :KK16:
Ben kahvaltımı yaptım şimdi azcık simit ve 1 tane karper peynirle ay ne muhteşem bişeymiş yaa
annem söylerdi de inanmazdım ikisi bi arada bitirdi beni hmm çok güsellll :KK56:
ama artık yapmicam böle rejim olmaz :KK1:

kiz kac kiloyuzki 56 verelim :KK60::KK60: ben 56 kilo versem eksi 6 kaliyor benden tozumu dumanimi bulamazsiniz :KK60::KK60:

sen kac kiloydun kelebegim ? boyun kac ?
ya sen delimisin çık git burdan adamı sinir etme yaaa :KK52: şuna bak 40 küsürlü kilolarda hala rejim yapmaya çalışıyo çok bozuldum şimdi :KK37:
ben 1,64 boy 56 falan da kilom var tatlım.4 yada 5 kg vermek istiyorum:KK14:

artık müsait oldukça taklırım...

kaderdaşım ya nisanda 1. yılımız bitecek kalacak 9 yıl işte ne umutluyum dimi :KK1::KK1::KK1::KK1:
bize de soranlara aynen onu diyorum. kredi borcum var diye.. ama bi süre sonra baktık böyle olmayacak 5*6 aya kadar beklediğimiz 1/2 bişey var.
eşimin şef olması gibi eğer olursa hiç beklemem yaparım diyorum. yada ne biliyim az daha öderim öyle yaparım kader bakalım neler olacak
ben de eşimin şef olmasını bekliyorum ama adam çok rahat bitek ben kasılıyorum o konuda :KK1:
dün geldi çalışmicam sınava az kişi şef olucakmış dedi :KK52: deli ediyo beni bu adam.
benim de haziranda 1 sene olucak canım kaldı 9 sene yihuuuuu :KK76:
minnak sendemi ev aldın bende sizdenim 10 yılcık var daha bir yıl bitmedi

evet yaa eşimide annesi tarlada fıydırmış bana diyor senide aynı tarlaya götüreyim :KK1:
evet canım haziranda 9 senem kalmış olacak benim de :KK1: öde öde bitmez vuuuu yandık
hediyeni kelebem alcakmis :KK60::KK60::KK60: senden pastalar hediyler benden dedi :KK60:

atip tuttumu görmesin :KK52:
hediye miii siz de bana alacaasınız değil mi :KK52: eheheeee öle atılmaz böle tutulur :KK52:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nassınız?kocişi işe çocuklarıda okula gönderttim özgürümmmmmmmmmmmmmmmm :KK76:

günaydın sultanım demek hünkar yine sefere çıktı,merak etmeyesin akşam gelir :KK1:
aaah aahhh ben de evde oturabilsem accık :2:
çok uykusuz hissediyom kendimi hürrem yaa:KK43:

günaydın kızlar hepinize mutlu günler

ayyy sipidiiii inşallahh stres yapmıyorumda artık istiyorum ya hatta mayıs gibi olsa süper olur 2013 bebeği olur
dualarında unutma benide sipidim insanın insana duası daha çabuk kabul olur derler

istiyorum rabiş ama şuanda olmuyor doktor normal herşey dedi ama bekliyoruz geleceği günü

günaydın mandiş :21:
Allah gönlüne göre versin canım,dediğin gibi mayısta düşüverse göbişine ne güzel ocak bebeği olur ben de ocak doğumluyum :KK1::KK1:

günaydıınnnn,ben de gönderdim işe kocişimi,net keyfi yapıyordum
amma forumda lösemi hastası gamzenin konusunu okuyunca duygulandım,üzüldüm.....
haberlerde de görmüştüm ama okuyunca bir kez daha sağlığın ne kdar değerli bişi olduğunu tekrar tekrar öğrendim.
Allah her hastaya acil şifa versin.amin.

Günaydın kıslaaaar napüsünüz :KK16:
Ben kahvaltımı yaptım şimdi azcık simit ve 1 tane karper peynirle ay ne muhteşem bişeymiş yaa
annem söylerdi de inanmazdım ikisi bi arada bitirdi beni hmm çok güsellll :KK56:
ama artık yapmicam böle rejim olmaz :KK1:

ya sen delimisin çık git burdan adamı sinir etme yaaa :KK52: şuna bak 40 küsürlü kilolarda hala rejim yapmaya çalışıyo çok bozuldum şimdi :KK37:
ben 1,64 boy 56 falan da kilom var tatlım.4 yada 5 kg vermek istiyorum:KK14:

ben de eşimin şef olmasını bekliyorum ama adam çok rahat bitek ben kasılıyorum o konuda :KK1:
dün geldi çalışmicam sınava az kişi şef olucakmış dedi :KK52: deli ediyo beni bu adam.
benim de haziranda 1 sene olucak canım kaldı 9 sene yihuuuuu :KK76:

evet canım haziranda 9 senem kalmış olacak benim de :KK1: öde öde bitmez vuuuu yandık

hediye miii siz de bana alacaasınız değil mi :KK52: eheheeee öle atılmaz böle tutulur :KK52:

günaydın sultanım demek hünkar yine sefere çıktı,merak etmeyesin akşam gelir :KK1:
aaah aahhh ben de evde oturabilsem accık :2:
çok uykusuz hissediyom kendimi hürrem yaa:KK43:

ewet şekerim yine gitti:KK43:ama gelecek:21:sen çalışıyomusun tatlım?akşam uyumadınmı kıs yoksa hıııııııııııı nedenkine?:KK23:

günaydın mandiş :21:
Allah gönlüne göre versin canım,dediğin gibi mayısta düşüverse göbişine ne güzel ocak bebeği olur ben de ocak doğumluyum :KK1::KK1:

günaydıınnnn,ben de gönderdim işe kocişimi,net keyfi yapıyordum
amma forumda lösemi hastası gamzenin konusunu okuyunca duygulandım,üzüldüm.....
haberlerde de görmüştüm ama okuyunca bir kez daha sağlığın ne kdar değerli bişi olduğunu tekrar tekrar öğrendim.
Allah her hastaya acil şifa versin.amin.

mrba cnm aynen bende keyif yapıyorum .Ewet cnm biliyorum gamzeyi çok üzülüyorum:KK50: ona allah yardımcısı olsun çok zor .Doğru sülüon cnm dünyada en büyük zenginlik SAĞLIK :KK25:

X