- 27 Mart 2012
- 29
- 0
ama salatami bi dilim siyah ekmegimi yedim yetmezmiki :44:
salata oldu icin acim doyurucu degil ya
bence de kılo vermeye ugrasmak hıc cekılcek bı dert deıl :)kilo vermek mi,ben beceremiyorum
birkaç ay önce denedim ama sıkıldım sanırım bu kilomu korusam yeticek
hosgeldin bende öyle gecer zamankiyi izlicem nete düsmesini bekliyorum
kiz varya 3 gündür bu diyeti yapiyorum ama göbisimde hic inme yok hic eski zayiflimin hissi yok :44:
salata yaradi galiba bana
Salata yerine baska bısey yesen en azından bı corba ıcsen ve bırde bu kadar gec saatte bıseyler yeme bence sık ve az ye ara ogunlerde meyve ve yogurt falan ye mutlaka birde yaglı yiyecekler yerıne ızgara ye
kilo vermek mi,ben beceremiyorum
birkaç ay önce denedim ama sıkıldım sanırım bu kilomu korusam yeticek
bence de kılo vermeye ugrasmak hıc cekılcek bı dert deıl :)
bence de kılo vermeye ugrasmak hıc cekılcek bı dert deıl :)
belki tek tip beslenmeye çalıştığın için olmuyordur canım,her şeyden az az yemek daha önemli değil mi
allahım diyene bak ben bugün çikolata yedim kocaman yaaa
bu arada kızlar ben kactım sohbetınıze doyum olmaz :) görüşmek üzere...
kiz ben o izgaralari yiye yiye aldim kilolari1 hafta deniyim bakim salata diyeti ise yaramassa baska diyet yöntemleri önerilerini beklerim
koru valla bak ben koruyamadimda ac ac geziniyorum
bu arada kızlar ben kactım sohbetınıze doyum olmaz :) görüşmek üzere...
ama senin bebişin var,olsun o kadar
kiz benim bebis 3,4 aylikken hamilelikten gramim kalmamistibenim bogaz sonradan acildi
bende gidiyim o yesil cayimi icip geliyim
sonra görüsürüz canim
benim arkadaşımda böyle istiyormş. kıza hamile misin dedim o gün test yaptı hamile olduğunu çıktı.
ama çok dua ederim bebek isteyen herkese Allah kimseyi aratmasın inşallah. yumurtalar tembelleşiyor ya onun içn olmuyordur hemen. stres yapma olacak
en güzeli özel bence de. devlete ancak dr 'a güvenirsem giderim herhalde
mandis sen bebekmi istiyorsun canimnezaman düsünüyorsun ? kelebekle seni istemiyor diye biliyordum
Allah gönlüne göre versin mandiş
arkadaşlar sana böyle hitap ediyorlar, bende mandiş diyeyim istedim
ya sen delimisin çık git burdan adamı sinir etme yaaakiz kac kiloyuzki 56 verelimben 56 kilo versem eksi 6 kaliyor benden tozumu dumanimi bulamazsiniz
sen kac kiloydun kelebegim ? boyun kac ?
ben de eşimin şef olmasını bekliyorum ama adam çok rahat bitek ben kasılıyorum o konudaartık müsait oldukça taklırım...
kaderdaşım ya nisanda 1. yılımız bitecek kalacak 9 yıl işte ne umutluyum dimi
bize de soranlara aynen onu diyorum. kredi borcum var diye.. ama bi süre sonra baktık böyle olmayacak 5*6 aya kadar beklediğimiz 1/2 bişey var.
eşimin şef olması gibi eğer olursa hiç beklemem yaparım diyorum. yada ne biliyim az daha öderim öyle yaparım kader bakalım neler olacak
evet canım haziranda 9 senem kalmış olacak benim deminnak sendemi ev aldın bende sizdenim 10 yılcık var daha bir yıl bitmedi
evet yaa eşimide annesi tarlada fıydırmış bana diyor senide aynı tarlaya götüreyim
hediye miii siz de bana alacaasınız değil mihediyeni kelebem alcakmissenden pastalar hediyler benden dedi
atip tuttumu görmesin
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nassınız?kocişi işe çocuklarıda okula gönderttim özgürümmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar hepinize mutlu günler
ayyy sipidiiii inşallahh stres yapmıyorumda artık istiyorum ya hatta mayıs gibi olsa süper olur 2013 bebeği olur
dualarında unutma benide sipidim insanın insana duası daha çabuk kabul olur derler
istiyorum rabiş ama şuanda olmuyor doktor normal herşey dedi ama bekliyoruz geleceği günü
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nassınız?kocişi işe çocuklarıda okula gönderttim özgürümmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kıslaaaar napüsünüz
Ben kahvaltımı yaptım şimdi azcık simit ve 1 tane karper peynirle ay ne muhteşem bişeymiş yaa
annem söylerdi de inanmazdım ikisi bi arada bitirdi beni hmm çok güsellll
ama artık yapmicam böle rejim olmaz
ya sen delimisin çık git burdan adamı sinir etme yaaaşuna bak 40 küsürlü kilolarda hala rejim yapmaya çalışıyo çok bozuldum şimdi
ben 1,64 boy 56 falan da kilom var tatlım.4 yada 5 kg vermek istiyorum
ben de eşimin şef olmasını bekliyorum ama adam çok rahat bitek ben kasılıyorum o konuda
dün geldi çalışmicam sınava az kişi şef olucakmış dedideli ediyo beni bu adam.
benim de haziranda 1 sene olucak canım kaldı 9 sene yihuuuuu
evet canım haziranda 9 senem kalmış olacak benim deöde öde bitmez vuuuu yandık
hediye miii siz de bana alacaasınız değil mieheheeee öle atılmaz böle tutulur
günaydın sultanım demek hünkar yine sefere çıktı,merak etmeyesin akşam gelir
aaah aahhh ben de evde oturabilsem accık :2:
çok uykusuz hissediyom kendimi hürrem yaa
günaydın mandiş
Allah gönlüne göre versin canım,dediğin gibi mayısta düşüverse göbişine ne güzel ocak bebeği olur ben de ocak doğumluyum
günaydıınnnn,ben de gönderdim işe kocişimi,net keyfi yapıyordum
amma forumda lösemi hastası gamzenin konusunu okuyunca duygulandım,üzüldüm.....
haberlerde de görmüştüm ama okuyunca bir kez daha sağlığın ne kdar değerli bişi olduğunu tekrar tekrar öğrendim.
Allah her hastaya acil şifa versin.amin.