- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
haftasonu annemlere gittiğimizde içli köfte yapmış, birazda evde yememiz için vermişti
bu akşam onları yemem gerekiyor, sonuçta o kadar emek çekilmiş, bozulsun istemem
offfff yesem bi dert yemesem bir dert :18:
almak mı istiyonmotivasyon asıl benim ki minnak ben yedikçe sen rejimde ısrarlı olmalısınki doğru orantılı gitmesin kilolarımız senin verdiklerini ben alayım
haftasonu annemlere gittiğimizde içli köfte yapmış, birazda evde yememiz için vermişti
bu akşam onları yemem gerekiyor, sonuçta o kadar emek çekilmiş, bozulsun istemem
offfff yesem bi dert yemesem bir dert :18:
almak mı istiyonhemen vereyim beleşe veriyom para istemiyom
evet canım buzluğa at sonra yirsin kız acele etme
Gunaydin hanimlar nasilisinz
bende iyi diyilim yaa bilgisayarim bozuldu da tele giriyorum.
İki ve uc gun icinde suzelir her halde.neyse ben diyete tam gaz devam..devam simdide yesil cay iciyorum.
rabis dun sormusdun yazamadin evet ilac kullaniyiedum ondanmiki kanamam var.adete benziyor.
şirin haşlamımı kızartmamı yoksa pişmemiş mi bak biz şöyle yaparız bir başladıkmı çokça yaparız sonra kızartırız soğuduktan sonra birer porsiyonluk poşetlere koyar ağzını kapatır buzluğa atarız sonra yiyeceğimiz zaman yada misafir filan geldimi hemen çıkarır bir poşet mikrodalgada ısıtır buzunu da söker sofraya koyarız
cıks almak istemiyorum ama bu günlerde ne yersem yiyim kilo almıyorum bende bunu değerlendirip yiyorum :))
bu günlerde ne yersen ye kilo almıyor musun
ah keşke bende senin gibi olabilsem
işin ucunu azıcık kaçırdım mı hemen tartıya yansıyor
Gunaydin hanimlar nasilisinz
bende iyi diyilim yaa bilgisayarim bozuldu da tele giriyorum.
İki ve uc gun icinde suzelir her halde.neyse ben diyete tam gaz devam..devam simdide yesil cay iciyorum.
rabis dun sormusdun yazamadin evet ilac kullaniyiedum ondanmiki kanamam var.adete benziyor.
Evet canım o yüzden hepicini yemen lazımannem haşlayıp öyle vermişti.ama içindeki kıymayı buzluktan çıkarıp yaptığı için tekrar buzluğa koymak sağlık açısından pek iyi değil gibi geliyor bana:26:
annem haşlayıp öyle vermişti.ama içindeki kıymayı buzluktan çıkarıp yaptığı için tekrar buzluğa koymak sağlık açısından pek iyi değil gibi geliyor bana:26:
cıks almak istemiyorum ama bu günlerde ne yersem yiyim kilo almıyorum bende bunu değerlendirip yiyorum :))
keşke böyle devam etse bu yediklerim bir zaman gelecek su içsem bile yarayacak olacak diye korkuyorum açıkçası
Evet canım o yüzden hepicini yemen lazım
Canım çekti bak şimdi
aaaa üzüldüm şimdi, yakın olsaydık getiriridim ben ama çok uzak oturuyorum size
evet etin buzunu çözüp tekrar dondurmak iyi değil diye biliyorum bende ama biz kıymayı çıkardıktan sonra kavuruyoruz pişirip donduruyoruz bunda sakınca yok gibi geliyor bana
keşke böyle devam etse bu yediklerim bir zaman gelecek su içsem bile yarayacak olacak diye korkuyorum açıkçası
inşallah hep böyle devam eder senin için
aaaa üzüldüm şimdi, yakın olsaydık getiriridim ben ama çok uzak oturuyorum size
Günaydın şeker kız yuutis napıyon bu saatte
benim de mesaim var kuzum,eşimi işe gönderdimdi o saatte.karaciğerine bakmışlar ultrasonla bakalım ne dicek doktor,öğleden sonra tekrar gidicekmiş.
dün akşam ben de tavuk sote yemiştim,eşim çok seviyor her gün olsun yerim diyor.etin yağsız yeriyle olduğu için bir de çok sağlıklı
kızşelerrrrrrrrrr napıyonuzzzzzzzzzz
kizlar kizlarr gelemm mi
Ben yemeğe çıkıyom yawrum nerdesin sen yaaa