KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Hadi geçmiş olsun canım hayırlı haber alırsınız inşallah
Benim eşim sevmez tavuğu.Dün yaparken ne güzel kokuyo dedi içinde kekik var ya.
Tabağımdan al bi çatal dedim öğğ yemem dedi :KK52:
Sadece şinitzel bi de nugget yer.Ben de çok severim tavuğu.Bankada hergün tavuk yiyorum özlem gideriyoruz :KK1:

inş canım :KK34:
bugün de balık pişiricim ayıptır söylemesi :KK1::KK1: bir de kokmasa ama.

kizlar kizlarr gelemm mi :KK33:

haydi gel gel :KK1::KK1::KK1:

kizlar, bugün ne yesem??

siz neler yiceksiniz bir fikir verin aciktim ama aklimda bir fikir yok, ne pisirsem?? :KK53:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

ghs, eSmerimSin, Yuutis+, ucrub86, miniiikkelebek+, mandalina01, Ofeliya+

Fıstık yeşili far,oje,saat ve mavi gömlek:KK52::KK52: bu nasıl kombin :KK1::KK1::KK1: haber spikeri yapmış ilgimi çekti.

selammmmmmm kızlar merhaba nassınız? ofeliyacım nbr cnm ?:KK34:

ben iyiyim tşkler,sen nasılsın? hoşgeldin bu arada :KK34:

tuhaftı aynen ben öyle sürünsem dışarı çıksam düşünemiyorum kendimi :KK52::KK52::KK1::KK1:

hoşbuldum cnm sağol iyiyim tatlım bende tanışak kaynaşak bariiiiiiiii:KK76:

TEŞEKKÜR EDERİZZZZZ.............. tatlı dilliler toplanıyoruz böyle işteeeeeeeee:KK51::KK51::KK51::KK51: sende gel kuzucukkkk

sağolasın şekerim ne güzel olmuş bak tatlı tatlı toplanmışsınız geleyimmi cnm ?tşekkür edrim güzelim:KK23:

tanıt bakalım kendini nerdensin napıosunnn

tmm tatlım tanıtayım ben MANİSADANIM 32 yaşındayım evliyim 2 tane oğluşum var büyük 11 küçük ,7 yaşında cnm ev hanımıyım geziyorum peki ya siz?:KK34:

tmm tatlım tanıtayım ben MANİSADANIM 32 yaşındayım evliyim 2 tane oğluşum var büyük 11 küçük ,7 yaşında cnm ev hanımıyım geziyorum peki ya siz?:KK34:

ben gizem :) fotografcıyız . 24 yasındayım. 2 senelik evliyim cocuk yok henüz dusuncede yok öyle işte tatlım.

bende diyet bişeyler yiyim sevgiliiiiiiiiiiii kelebegemmmmmmmmmmmmmmmmm seni özledim kuzum
afiyet olsun ne gibi şeyler yicen merak ettim :KK1: ben de seni özledim bebem görüşek yine
kizlar, bugün ne yesem??

siz neler yiceksiniz bir fikir verin aciktim ama aklimda bir fikir yok, ne pisirsem?? :KK53:
mantarlı tavuk sote :KK52:
Fıstık yeşili far,oje,saat ve mavi gömlek:KK52::KK52: bu nasıl kombin :KK1::KK1::KK1: haber spikeri yapmış ilgimi çekti.
ığğğğ o ne yaaa mavi yeşil ne alaka :KK24:
selammmmmmm kızlar merhaba nassınız? ofeliyacım nbr cnm ?:KK34:

selam sülümanın hürrem iyiyim şekerim
hünkarını sefere gönderdin mi :KK53:

Allah bağışlasın evlatlarını ablacım :KK34::KK34:
ben de 26 yaşındayım,8 aylık evliyim,öğretmenim ama ev hanımı modunda :KK1::KK1:

X