KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

haftasonu annemlere gittiğimizde içli köfte yapmış, birazda evde yememiz için vermişti
bu akşam onları yemem gerekiyor, sonuçta o kadar emek çekilmiş, bozulsun istemem
offfff yesem bi dert yemesem bir dert :18:

şirin haşlamımı kızartmamı yoksa pişmemiş mi bak biz şöyle yaparız bir başladıkmı çokça yaparız sonra kızartırız soğuduktan sonra birer porsiyonluk poşetlere koyar ağzını kapatır buzluğa atarız sonra yiyeceğimiz zaman yada misafir filan geldimi hemen çıkarır bir poşet mikrodalgada ısıtır buzunu da söker sofraya koyarız

motivasyon asıl benim ki minnak ben yedikçe sen rejimde ısrarlı olmalısınki doğru orantılı gitmesin kilolarımız senin verdiklerini ben alayım :KK1:
almak mı istiyon :KK53: hemen vereyim beleşe veriyom para istemiyom :KK53: :KK52:
haftasonu annemlere gittiğimizde içli köfte yapmış, birazda evde yememiz için vermişti
bu akşam onları yemem gerekiyor, sonuçta o kadar emek çekilmiş, bozulsun istemem
offfff yesem bi dert yemesem bir dert :18:

evet canım buzluğa at sonra yirsin kız acele etme :KK60:

Gunaydin hanimlar nasilisinz
bende iyi diyilim yaa bilgisayarim bozuldu da tele giriyorum.
İki ve uc gun icinde suzelir her halde.neyse ben diyete tam gaz devam..devam simdide yesil cay iciyorum.
rabis dun sormusdun yazamadin evet ilac kullaniyiedum ondanmiki kanamam var.adete benziyor.

almak mı istiyon :KK53: hemen vereyim beleşe veriyom para istemiyom :KK53: :KK52:

evet canım buzluğa at sonra yirsin kız acele etme :KK60:

cıks almak istemiyorum ama bu günlerde ne yersem yiyim kilo almıyorum bende bunu değerlendirip yiyorum :))

İki ve uc gun icinde suzelir her halde.neyse ben diyete tam gaz devam..devam simdide yesil cay iciyorum.
rabis dun sormusdun yazamadin evet ilac kullaniyiedum ondanmiki kanamam var.adete benziyor.

bir an önce düzelir inşallah ofeliya telden girmek zor oluyor ya
diyetler tan gaz devam tüm kızlarda maşallah

şirin haşlamımı kızartmamı yoksa pişmemiş mi bak biz şöyle yaparız bir başladıkmı çokça yaparız sonra kızartırız soğuduktan sonra birer porsiyonluk poşetlere koyar ağzını kapatır buzluğa atarız sonra yiyeceğimiz zaman yada misafir filan geldimi hemen çıkarır bir poşet mikrodalgada ısıtır buzunu da söker sofraya koyarız

annem haşlayıp öyle vermişti.ama içindeki kıymayı buzluktan çıkarıp yaptığı için tekrar buzluğa koymak sağlık açısından pek iyi değil gibi geliyor bana:26:

cıks almak istemiyorum ama bu günlerde ne yersem yiyim kilo almıyorum bende bunu değerlendirip yiyorum :))

bu günlerde ne yersen ye kilo almıyor musun:KK53:
ah keşke bende senin gibi olabilsem
işin ucunu azıcık kaçırdım mı hemen tartıya yansıyor :KK5:

İyiyiz canım ben hiç telden girmedim nete.Hiç beceremem heralde :KK1:
Keşke tartım bozulmasaydı yaa üstümle başımla dışarda tartılmak istemiyorum fazla çıkıcam diye :KK52:

annem haşlayıp öyle vermişti.ama içindeki kıymayı buzluktan çıkarıp yaptığı için tekrar buzluğa koymak sağlık açısından pek iyi değil gibi geliyor bana:26:
Evet canım o yüzden hepicini yemen lazım :KK52:
Canım çekti bak şimdi:KK60:

Aynen yaa ben de bugünlerde ne yesem yarıyo
Su bile yarıyo derler ya aynen ööle :KK17:

evet etin buzunu çözüp tekrar dondurmak iyi değil diye biliyorum bende ama biz kıymayı çıkardıktan sonra kavuruyoruz pişirip donduruyoruz bunda sakınca yok gibi geliyor bana

keşke böyle devam etse bu yediklerim bir zaman gelecek su içsem bile yarayacak olacak diye korkuyorum açıkçası

Evet canım o yüzden hepicini yemen lazım :KK52:
Canım çekti bak şimdi:KK60:

aaaa üzüldüm şimdi, yakın olsaydık getiriridim ben ama çok uzak oturuyorum size

evet etin buzunu çözüp tekrar dondurmak iyi değil diye biliyorum bende ama biz kıymayı çıkardıktan sonra kavuruyoruz pişirip donduruyoruz bunda sakınca yok gibi geliyor bana

keşke böyle devam etse bu yediklerim bir zaman gelecek su içsem bile yarayacak olacak diye korkuyorum açıkçası

inşallah hep böyle devam eder senin için

Günaydın şeker kız yuutis napıyon bu saatte :KK53:

benim de mesaim var kuzum,eşimi işe gönderdimdi o saatte :KK16:.karaciğerine bakmışlar ultrasonla bakalım ne dicek doktor,öğleden sonra tekrar gidicekmiş.
dün akşam ben de tavuk sote yemiştim,eşim çok seviyor her gün olsun yerim diyor.etin yağsız yeriyle olduğu için bir de çok sağlıklı :KK34:

benim de mesaim var kuzum,eşimi işe gönderdimdi o saatte :KK16:.karaciğerine bakmışlar ultrasonla bakalım ne dicek doktor,öğleden sonra tekrar gidicekmiş.
dün akşam ben de tavuk sote yemiştim,eşim çok seviyor her gün olsun yerim diyor.etin yağsız yeriyle olduğu için bir de çok sağlıklı :KK34:

Hadi geçmiş olsun canım hayırlı haber alırsınız inşallah
Benim eşim sevmez tavuğu.Dün yaparken ne güzel kokuyo dedi içinde kekik var ya.
Tabağımdan al bi çatal dedim öğğ yemem dedi :KK52:
Sadece şinitzel bi de nugget yer.Ben de çok severim tavuğu.Bankada hergün tavuk yiyorum özlem gideriyoruz :KK1:

X