KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

kpatıcı var ordaa ben cok cıkıım aslındaaa:dance: offfff bılmıom ben taktım yada sıkıntıdan ..kocamı 400 gözle beklıom oda cok geç gelıo top oynuyooo:dilcikar: offf be kızım şimd kaka yapttt yıne yapıoooo klava:

kakamıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok şekerdir o şimdi yaa çocuk sevesim geliooooo

ya bi site vardı kendi fotonu ve eşinin fotosunu koyuyodun çocuğunuzun nasıl bişey olacağını resimli gösteriodu ben o siteyi geçen sene bulmştm şmdi unuttum bulamıyorum ya (((( bilen varmı

ya bi site vardı kendi fotonu ve eşinin fotosunu koyuyodun çocuğunuzun nasıl bişey olacağını resimli gösteriodu ben o siteyi geçen sene bulmştm şmdi unuttum bulamıyorum ya (((( bilen varmı
hadi yaa süper olurdu.
benle johnny deppin çocugu nasıl olurki, nişanlımda çok onu merak ettimkaydirigubbakcemile3

hala aramamış eniş vaybeeee ne ınadmışşş:mymeka: burcu ayrılıok öle kolay degıl canımm sil onu aklından.sen arama sakın bekle ..ararsada acmamzlık yapma derım..kıvırır cunku halı duruma gecer senınkı..okkalı bı bahane bulr yane..arayamadımda işte sundan bundan da sen açamdında ooooooooo uzar gıder ezıyet etme konus hallet derım..sen ararsan oda acmaz gıbı gelıo bana o yuzden beklee..ama yıne kiyfin bılır hemşerım sıkma sen tatlı canını :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…