- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
anca gelebildim ya çoktu işim dışarda kızlar gitmişsiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anca gelebildim ya çoktu işim dışarda kızlar gitmişsiniz..
gıda müh üm ben. bide yüksek yapacam diye tutturdum, zor oluyo ya annemden uzaktageldm burcu bende elmalı turti yapıyodm :) akşama gelin yiyelim :1hug:
sen ne iş yapıyosn burcu ?
gıda müh üm ben. bide yüksek yapacam diye tutturdum, zor oluyo ya annemden uzakta
=((
nişanlımla okulda tanıştık, oda burda çalışıyo.
elmalı turtamıııcokacimcoook bende dün kısır yaptım, gün yapsak ne güzel olur yadelikafadulden
bende ya bide bizim lokanta malum=)))gıda mühendisiii hıımmm şimdi anladm niye hep yemeklerden bahsettiğini kaydirigubbakcemile3 güzel meslek.anneden uzakta zor tabi okumak.
bi acıktm bi acıktım sorma :icecream:
bende ya bide bizim lokanta malum=)))
tırtıkla turtiden nolcek=)
kahve içtim fal bakcaktı burdaki bi arkadaş çok merak ediyom ne çıkcak,
dertlerimi biliyo kesin için kabarmış senin diycek hehehe:icecream:
offf anam oku ou gözum aktı valla..biri yazmış bugday yağı bırı yazmış rezene yagı öburu baska bısee anaaam kafam bulandı yapmıcam hıcbrını bee oofffffff
evet ya çok özledim..gözümde tütüyo valla, deniz görmeyeli çok olduah cnmm sen çok özlemişsin izmiri
nie kızlar baktrmasnki asıl kızlar baktırsın dimi kadınların zaten falı fallanmış -tatlicadiarzu-
ya rezeneyi bilmem ama benim küç yağı fena deil.offf anam oku ou gözum aktı valla..biri yazmış bugday yağı bırı yazmış rezene yagı öburu baska bısee anaaam kafam bulandı yapmıcam hıcbrını bee oofffffff
ben hep koronda baktırdım, bakla falı çok komik oluyo(yanımda kardeşim varken hele=))biri falımı dediiii uy bayılırımmm kskda bı kadın varrr anam anammm süper bakıyoooo denızzz
ben kaçarım nolcek en fazla işten atarlarda yeliz kaçarsa kocası napar bilmemkaydirigubbakcemile3wıyyyy bunların 2side izmire hasret :1hug: şş ne dicem bakın ayarlayında kaçın gidin izmire :teytey: bende sabah programlarına çıkaym kkdaki arkadaşlarım kaçtı diye sırnaşık şey