- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
kızın nası güzeel ay yavrum allah bağışlasın ya maşallah
bende evlenmek çocuk yapmak istiyom=(
olsun ben çok sevrim çocuk..yap yapp evde cıyakkkk cıyakkkkkkkkkkk bagran bı sess :ecrin_bebek:
sizin yaşlar kaç kızlar?bende istiyorum çocuk yapmak ama şmdi kirada oturuyorz çocuk zor olur, 1 yıl sonra kendi evimize geçicez hemen çocuk yapcam doğurcam çatır çatır :asigim:
ohoo sen ne diyon canım, dmte anlattım dün eski sayfaları azıcık oku bak neler ediyo bana süpürgesiz cadı!anasımııı şimdıden miiiii eyvahhhhhhhhhhh
sizin yaşlar kaç kızlar?
ben 24üm okulda bitti 2 sendir çalışıyorum hala icraat yok evde kalcam ondan korkuyom hüü
ilk kez böyle yaptı ya çilek tarlasına düşsem fayda etmez bukez=(benm 23, ne evde kalması kız çilekli pasta düşün bakiimmmklava:
çok moralim bozuk, senin annem benim annem kavgası ettik durum ciddi canım ya,kız ne o hemen nısanmı atılırrrrr..bız ne kavgalrda gectıkkkkkk ooohhhoooooooooo
izmmir istanbul hemdeeeee
ben erkek olursa toprak kız olursa ılgın su istiyorum=)mjoyy senin bebişinin adı ne? ben şimdiden isim düşünmeye başladım :)))
çok güzel adıyla büyüsün derler demi:kedi:ayliz
eşim ahmet
ben yeliz
anlamı:ay pırıltısı cennette bır bahcenın adııı
ayliz
eşim ahmet
ben yeliz
anlamı:ay pırıltısı cennette bır bahcenın adııı
daha şimdiden başladı benimkisi ama, evli bile değiliz çok ana kuzusu çıktı bu ya! bak aramıyo hala!canım bız evlendık daha gecen ay oldu o kavgaa feciii hemde..eşimn anası braz manyakta laf aramızdaaa delırttı benıııııııııııı
daha şimdiden başladı benimkisi ama, evli bile değiliz çok ana kuzusu çıktı bu ya! bak aramıyo hala!
kızlar benim biyere gitmem gerek ya=( püf! gelirim sonra