- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
saol canım kıyamam.. çok haksızlıga ugradım canım artık gurur filan kalmadı sayesınde,hala aramamış eniş vaybeeee ne ınadmışşş:mymeka: burcu ayrılıok öle kolay degıl canımm sil onu aklından.sen arama sakın bekle ..ararsada acmamzlık yapma derım..kıvırır cunku halı duruma gecer senınkı..okkalı bı bahane bulr yane..arayamadımda işte sundan bundan da sen açamdında ooooooooo uzar gıder ezıyet etme konus hallet derım..sen ararsan oda acmaz gıbı gelıo bana o yuzden beklee..ama yıne kiyfin bılır hemşerım sıkma sen tatlı canını :teselli:
bende sevmem hiçkızlar yağmur yağıooooo içim karardı ben hiç kışı sevmiyorum ya yaz gelsin yine uf :sinifsinif:
ya bı denk gelemıyoz yaaa offfffffffffffffffffffffffffffff
aramıyo ! evlenemeden şendul oldum hihihihikaydirigubbakcemile3hu huuu kızlar burdasınız napıonzzz burcu bi gelişme varmı ??
bugün canım çıktı ya sabah işe geldim ordan okula derse gittim 3 ders dinledim sonra bidaha işe geldim beynimin kıvrımları acıyo resmen=) siz napıyosunuz kızlar dün gece uyuyamadım ben hiç evim çatı katı çok ses oluyo rüzgarda korkuyom=(
aramıyo ! evlenemeden şendul oldum hihihihikaydirigubbakcemile3
ben aramam çünkü o benim anneme laf etti, o haksız. askerde diye tepeme çıktı valla artık bıktım canım ettiklerini sana anlatsam yuh dersin.tüm arkadaşlarım gibi bide bana salak dersin tabi=))eminim oda senden bekliyodur tel. uzun zaman oldu sanki kaç gün oldu görüşmüyosnz ne inatçısınız bee kafamçokkarıştı
ben aramam çünkü o benim anneme laf etti, o haksız. askerde diye tepeme çıktı valla artık bıktım canım ettiklerini sana anlatsam yuh dersin.tüm arkadaşlarım gibi bide bana salak dersin tabi=))
aman bosverin biz keyfimize bakalım düşünmüyorum onu saçımı boyatcam ben hemkaydirigubbakcemile3
yok canım şimdi işteyim, akşam denk gelirsek evde resmimi koyarım size söz=)kaydirigubbakcemile3 saçınımı boyatcaan ne renkti saçın, ne renk yapcan. ya bide ben sizi çok merak ediyorm seni bide mjoyu fotonuz yokmu kkda
yok canım şimdi işteyim, akşam denk gelirsek evde resmimi koyarım size söz=)
saçım orta açık kumral arası beyaz tenliyim gözümde yeşil. eskiden sapsarıydım koyulastı rengi, eski rengini istiyom yamafoldumben açıçam azıcık ama hiç boyamadım, bozulur diye korkuyorum. boya saçlarımı dökmez demi=((
akşama napcan demet çok acıktım ben ya:ecrin_bebek:
dün canım hamburger istedi ama ısmarlamaya bile üşendim bibaktım peynir ekmeğe dalmışım kaydirigubbakcemile3
annem benim bu halimi görse kulagımdan ceke çeke eve götürür hahayt depresyonda insan yemek yermiş benim canım istemıyo