- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
aaaa yaşasınnn unuttum ben onuuuhiçbişey yapmadm kafamçokkarıştı dünden yemekler vardı onları yicez akşama kaydirigubbakcemile3 hergün yemekmi yapılır kıızzz :)))))))) uf bi akşam olsa aşkı memnu var bugün :jeyyar:
ay bide ne diycem, bugün yakın zamanda yediğim en değişik lafı yedim.
genç bi çocuk, yani benden küçük kesin enfazla 20 filandı, işe giderken senin gel dolan gel dolan diye çığıran bellerini sevem dedi:roflol:
kafamda okadar şey varken bide ona dönüp laf veremedim yürüdüm gittim. hayır bide belimi gördüğü filanda yok, üstümde kocaman ceket var kapkalın yakaydirigubbakcemile3
buranın kıroları tam kıro oluyo ya. gelen geçene laf atarlar ama bunu hiç duymamıştım değişik geldikaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 ay çok güldm yaa :lepi: süpermiş lafa bak :)))) dolan gel:))))))
buranın kıroları tam kıro oluyo ya. gelen geçene laf atarlar ama bunu hiç duymamıştım değişik geldikaydirigubbakcemile3
eve gitcem canım ben mesai bitti çıkıyorum, öptüm çok akşam gelirim belki muck muckopuyorumnanaktan
bu memelerle basım dertte su kucuk gösterenlerden alcam tenın varmış sitesıne baktım guzelmıiş..ben südyen delisiyim hepsiii duruo cekmecede çok morelım bozuluooo..nasıl küçlcekler bılmıom valla..offffffffffffffff yaaaaaa emzrmeyı bırakınca duzelırr ınşşş..gömlek gıymeye hasret kaldım vallaaa..dar seylerde çok dıkkt cekıolar...olmadı 2.dogumdan sora amlıyat olcam valla..çok agrı yapıo sırtım kopuo valla..kızımda agulara basladı eli ağzında bıseler dıo salyalarıda akıo artıkk buyuyoooooohihoyyyt
100 den fazla donum varhihoyyyt koleksıyon yapıomma.s südyenler 50 falann...parasız kalınca satcam hepsiniiii pazarda tezgah acıppp...offfffffffffff pazar dedımde burda bı pazrlar vaar süperrrrrrrrrrrrrr..millet bavulla gelıoooo :roflol: