KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ay bide ne diycem, bugün yakın zamanda yediğim en değişik lafı yedim.
genç bi çocuk, yani benden küçük kesin enfazla 20 filandı, işe giderken senin gel dolan gel dolan diye çığıran bellerini sevem dedi:roflol:
kafamda okadar şey varken bide ona dönüp laf veremedim yürüdüm gittim. hayır bide belimi gördüğü filanda yok, üstümde kocaman ceket var kapkalın yakaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 ay çok güldm yaa :lepi: süpermiş lafa bak :)))) dolan gel:))))))

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 ay çok güldm yaa :lepi: süpermiş lafa bak :)))) dolan gel:))))))
buranın kıroları tam kıro oluyo ya. gelen geçene laf atarlar ama bunu hiç duymamıştım değişik geldikaydirigubbakcemile3
eve gitcem canım ben mesai bitti çıkıyorum, öptüm çok akşam gelirim belki muck muckopuyorumnanaktan

:) tmm cnm görüşürz mujuxx hadi dolan gel dolan gel diyen belli kız kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

bu memelerle basım dertte su kucuk gösterenlerden alcam tenın varmış sitesıne baktım guzelmıiş..ben südyen delisiyim hepsiii duruo cekmecede çok morelım bozuluooo..nasıl küçlcekler bılmıom valla..offffffffffffffff yaaaaaa emzrmeyı bırakınca duzelırr ınşşş..gömlek gıymeye hasret kaldım vallaaa..dar seylerde çok dıkkt cekıolar...olmadı 2.dogumdan sora amlıyat olcam valla..çok agrı yapıo sırtım kopuo valla..kızımda agulara basladı eli ağzında bıseler dıo salyalarıda akıo artıkk buyuyoooooohihoyyyt

100 den fazla donum varhihoyyyt koleksıyon yapıomma.s südyenler 50 falann...parasız kalınca satcam hepsiniiii pazarda tezgah acıppp...offfffffffffff pazar dedımde burda bı pazrlar vaar süperrrrrrrrrrrrrr..millet bavulla gelıoooo :roflol:

keşke benimde azcık büyüse ya 75 benimkiler=(((
80 oluyo bazen hasta olunca, 4 haftanın anca bıtanesınde elle tutulur gözle görülür hale geliyolar işte:roflol:
benimde rengarenk donlarım var fıstıkyeşili çingenepembesi ne ararsan var ama tangadan haz etmiyorum kocam olcak herif pamuklu don seviyodur inşallah:roflol:

canım muz kızarma ıstıo ama muz yokk:teselli: kocam maymun gıbı 1 gunde 1 kılo yıyebılıtesı var :jeyyar: ..burda tatlı bölümnde gmrdum süper gorundü baga..muzu olan yokmu ya:sm_confused: dmtdmt senn dıfrizde vardırrrr :dance:

burcu benı bulamaz burcu beni bulamazzzzz:1ninca: sayamaya baslıom yakalayan ebe
1lülülülülülü
2lülülülülülü
3lülülülülülü
4lülülülülülü
5lülülülülülü
ahada yakalayamadınız beniisırnaşık şey

aslında bende tam 35dım burci ama kskde kkankalarım olunca oraya tunedım..hatırları kalmasın hade bucuk olsun dedım..yoksaa uzun yıllar 35 de oturdukkkk:lepi: ne dönek karıyım haa bülent ersoy halt etmiş:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…