KK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.
Yok annem iyidir karismaz hicbiseye.bakin anne diyorum cok şükür okadar iyidir.ama iste niye boyle oldu bilemiyorum bulamıyorumkv.nin kavgalarınızdaki,etkisini göremedim ben.eski konularınıza da göz gezdirdim.sorun tamamen eşinizde,he burada anlatmadığınız,kv nin, bu kavgalarda bir yaptırımı varsa onu bilemeyiz.ama asıl suçlu eşiniz.
Hala agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum.eski konularınıza bakınca hatırladım sizi..psikaytri yönünden rahatsızlarınıza vardı ve tedav,i olyurodunuz..
eşiniz en son tedavini tamamla öyle gel demişti değil mi?
bence sizin sorununuz konudaki kadra basit değil ne yazık ki..diğer sorunlarınız ne durumda?
dün bizde tartıştık artık kk yagirmeni istemiyorum dedi nedeni yok çünkü artık tırsaklıktan kurtuldum sosyalleştim kk dan önce kimseye anlatamaz aglar durudum sosyal bi insan degilim ailesi de ayırmaya çalışıyor çok yıpranıyordum ama en azından içimi dökebiliyorum boşver sonra anladım mesele baskaymış tam biz konuşurken babası aradı biz mevlanada oturuyoruz metehenla gelin diye beni istemiyorlar tabi neyse biraz tartıştık götürdü çocugu bazen erkekler böyle oluyor ne yapcanKK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.
keşke o zaman eşinizin dediği gibi ailenizin yanına kalıp ,tedavinize devam etseydiniz..daha mutlu ve huzurlu bir ortamda tedaviniz daha iyi sonuçlar verirdi..Hala agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum.
Ailemden ayri ilk bayramim konumuhangi konunu okumuştu
canım esin telefonunü karistiriyorsa bütün tarayıcı bilgilerini sileceksin ozellikle cerezler bölümünü ayarlar cerezleri silKK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.