Hamile olup eşi anlayışsız ve kaba olan var mı?

Hiç alakası yok gerçekten kötü niyetli çoğunuz kadın kadının düşmanı resmen destek olmak yerine köstek oluyosunuz. İnsanlar biraz da buraya moral bulmak amacıyla yazıyolar konu sahibi bide hamile ama maşallah burdaki BAZI kötü ruhlu kadınlar insanın moralini fazlasıyla bozuyolar ve işin kötüsü bilerek yapıyolar hep hata kadında muamelesi yapıyolar. Biraz empatiiiii
Yav adam kadına el kaldırmış aşağılamış ve psikolojik şiddet uygulamış sence bizim söylemlerimiz mi moralini bozacak dibindeki yüzyüze baktığı eşi mi? Duyar kasıcam diye bükülmeyin lütfen

Hiç alakası yok gerçekten kötü niyetli çoğunuz kadın kadının düşmanı resmen destek olmak yerine köstek oluyosunuz. İnsanlar biraz da buraya moral bulmak amacıyla yazıyolar konu sahibi bide hamile ama maşallah burdaki BAZI kötü ruhlu kadınlar insanın moralini fazlasıyla bozuyolar ve işin kötüsü bilerek yapıyolar hep hata kadında muamelesi yapıyolar. Biraz empatiiiii
Hangimiz kotu niyetli bilemiyorum da ben degilim cunku bu kadini tanimam etmem kotu niyetli olsam nolur olmasam nolur yarin kullanici adini bile animsamam muhtemelen yaziyor bizde fikrimizi soyluyoruz empatiiiii yapiyorum simdi siz dediniz diye ben olsam hamilelikte bana boyle davranan adamin burnundan getiririm ben…adam fiziksel siddete yeltenen kufur eden psikolojik siddet uygulayan bi tip hemde hamileyken sizde otur konus uzuldugunu hassasiyetini dile getir demissiniz allah askina anlayacak birine mi benziyor yada zaten kendisine kufur edilince el kaldirilinca mutlu olan var mdir ki oturacak da hassasiyet konusmasi yapacak … ah keske dediginiz kadar kolay olsaydi o isler siz beni empatiye davet ettiniz bende sizi gercek dunyaya davet ediyorum

Hamile bir kadına el kaldırmış ama vurmamış psikolojik şiddet cabası , hamile eşine merhamet göstermeyen doğurunca daha beteri olur bundan haberiniz var mı ?
5-6 gün adet acısına yeri geliyor katlanamıyoruz biz kadınlar bebek taşımak büyük bir meşakkat.
Evet hamile güzel konuşalım kırıcı yazmayalım lakin , görünene güzel demekte insana ters
Kim dört dörtlük evlilik yapmış 1 tane örnek var mı. psikolojik ya da fiziksel şiddet gösteriyo katlan demıyorum ama konu sahibi hamile ve hassas olayları abartıyo olabilir sonuçt eşlerimiz de insan biz buraya yazdığı kadarını biliyoruz sadece

Önyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hakkımda hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem

Insanlar niye benzer seyi yasasin ayol, akil var fikir var insanin kendine verdigi deger var.

Kim dört dörtlük evlilik yapmış 1 tane örnek var mı. psikolojik ya da fiziksel şiddet gösteriyo katlan demıyorum ama konu sahibi hamile ve hassas olayları abartıyo olabilir sonuçt eşlerimiz de insan biz buraya yazdığı kadarını biliyoruz sadece
Dört dörtlük evlilikten kastınız nedir mesela ? Önce bunu bileyim , herkesi buraya yazdığı kadar bilebiliriz zaten

Hanımefendi el kaldırdığını yazmış kadın bu mu abartmak? Siz ne kadar toz pembe bakıyorsunuz yahu benim evliliğim dört dörtlük var mı sıkıntı? Çok şükür hamileyim diye kocam önümde pervane bir kere bile bana sesini yükseltmedi ne hamileyken ne de değilken. Bunu kimse sorunsuz evlilik yaşamıyor diyerek güzelleyemezsiniz

Dört dörtlük olmasın ama böyle evliliklerde olmasın artık arkadaşım. Çocuk doğunca bu kaosun ve böyle babanın yanında çok zarar görecek.

Acaba bu kadın da dayakci kocasindan uremeye calistigi icin mi bu kadar icerledi konuya 🤔🤔

Canım burdakilerin yok boşan yok bide çocuk mu yaptın bide diye üstten üstten konuşmalarına hiç takılma hatta hiç okuma bile yazdıkları sanırsın ki hepsi mükemmel evlilik yapmış. İnsanın halinden anlamazlar bi de dalga geçer mutsuzluğunla,. Anlaşılan evliliğiniz tam olarak oturmamış üstüne bide hamilelik hassasiyet eklendi. Evet eşinin fazlasıyla hassas anlayışlı sabırlı olması gerekir. Ama bazen erkeklerin bunu anlaması geç oluyo sakin zamanlarınızda oturup konuş sürekli üzüldüğünü hamilelik süresince hassas olacağını anlayış beklediğini dile getir. İnşallah biran önce düzelir canım. Bebeğinin sağlığı için üzülmemeye çalış. Sağlıkla kucağına aldığında her şey değişir inşallah 💐

Iste bu! Kendi evliligi mukemmel olan pericim konustu. Sen ne yaptin pericim? En son adami tokatliyordun.

Dört dörtlük evlilik de şey, dövmeyen sövmeyen koca. :KK53:
Benimki bağırmaz, salak bile demez. Vay be dört dörtlükmüş adam!
Kriterlerin bu kadar da tabanda tutulması ne kadar da acı aslında yav.

9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.
İyi de adam sen hamile kalınca değişmemiş ki. Sen bile bile bu adamı baba yapmışsın. Beklentiye hiç girme de üzülme boşa

Önceki konularıma bakarsanız herkes boşan boşan diyip durdu. Ve bugün ip koptu inceldiği yerden. Eşimle tartıştık ve olay ailelere yansıdı. Babam ben senin arkandayım kızım gel dedi. Eşimle tartıştıktan sonra abimleydim önce abimde beni eşimin eve bıraktı kararını ver diye. Eşimde daha gelmedi beyfendi düğünde. Umursamayıp düğüne gitti. Düğünden gelmesini bekliyorum evde tek başımayım son kez konuşup eşyamı toplayıp gidicem. Biraz ağladım da kafam ağırlaştı kendimi yorgun halsiz hissediyorum. Şu an ne yapmalıyım destek olursanız sevinirim

Hayırlısı olsun üzülmeyin. En güzel zamanda gelsin bebiş. Bu ay benim de aşılamam olmadı maalesef yumurtam olgunlaşmadı. Zayıflamaya çalışıyorum
Zuzushh the YARGI Machine Zuzushh the YARGI Machine hiç şaşırmadım hanım ablamıza buyrun

Evet senin gibiler var insanin akliyla dalga gecen bunlardan biri sensin. Defalarca bosanma konusu acip sonra hamilelik icin ugrasanlar insanin akliyla dalga geciyor dimi pericim.

Canım burdakilerin yok boşan yok bide çocuk mu yaptın bide diye üstten üstten konuşmalarına hiç takılma hatta hiç okuma bile yazdıkları sanırsın ki hepsi mükemmel evlilik yapmış. İnsanın halinden anlamazlar bi de dalga geçer mutsuzluğunla,. Anlaşılan evliliğiniz tam olarak oturmamış üstüne bide hamilelik hassasiyet eklendi. Evet eşinin fazlasıyla hassas anlayışlı sabırlı olması gerekir. Ama bazen erkeklerin bunu anlaması geç oluyo sakin zamanlarınızda oturup konuş sürekli üzüldüğünü hamilelik süresince hassas olacağını anlayış beklediğini dile getir. İnşallah biran önce düzelir canım. Bebeğinin sağlığı için üzülmemeye çalış. Sağlıkla kucağına aldığında her şey değişir inşallah 💐
Adam en az 2,5 yıldır bu şekildeymiş daha ne kadar süre geçmesi gerekiyor anlaması için?

X