- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Nerde anlayışlı duygusal erkek canım yüzde 80 öküz bunlarınb
yahu konu sahibinin öbür konularina bir bakin ... soklardayim suan...
Öküzlük degil bu artik insanlik disi birsey! resmen eziyet ediyor karisina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde anlayışlı duygusal erkek canım yüzde 80 öküz bunlarınb
Kizmak kelimesi bana yaptiginin yaninda devede kulak kalırbuna mı kızdı paşa bir şey de yok ki..
o zaman yılanın başını baştan ezeceksin..bir daha yapmayacağı kelimeleri ağzına alırsa sonuçlarına katlanması gerektiğini söyleyeceksin..çünkü ben ağzıma ayrılık kelimesini alırsam katiyyen bu kararımdan dönmem sende pisi pisine yuvanı dağıtırsın bunu bilesin dersin..Kizmak kelimesi bana yaptiginin yaninda devede kulak kalır
KK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.
ISiz tedavi gördügünüzde o sürec sizi ailenize birakmis. Kim olsa kendini fazlalik olarak hisseder...
Kocanizin iyi yönleri varmi?
Iyi yönleriSiz tedavi gördügünüzde o sürec sizi ailenize birakmis. Kim olsa kendini fazlalik olarak hisseder...
Siz tedavi gördügünüzde o sürec sizi ailenize birakmis. Kim olsa kendini fazlalik olarak hisseder...
Iyi yonleri cok ama dort yanlis bi dogruyu goturuyo...Siz tedavi gördügünüzde o sürec sizi ailenize birakmis. Kim olsa kendini fazlalik olarak hisseder...
Asil kizdigi seyin ne oldugunu kendisi bile bilmiyo benceEski konularınıza baktım. Sadece ailenizden uzak bir ilde yaşadığınız , kendinizi yalnız hissettiğiniz ve kendinizi yabani olarak nitelendirdiğinizi yazmışsınız. Mahreminizi veya özel sırlarınızı paylaşmamışsınız.
Eşinizin esas takıldığı nokta hangisi ? Kendisiyle konuşmak yerine kk daki insanlarla konuşmanız mı yoksa eşinizin , sizin mutlu olduğunuzu sanırken mutsuz olduğunuzu öğrenmesi mi ?
Kızana kadar -canım sen bu kadar niye kafana takıyorsun canını sıkma bayramın ilk günleri bizde geçiririz ikinci üçincü günüde size gideriz dese ölürler sanki ( ilk gününü zaten diyemiyoruz )kadınızya illa eksik etek olucaz rabbim bizi eşit yaratmış ama bu erkekler ve ailesi hep bizden üstün olacak yapcak bişey yok sadece sinirleniyorumyahu konu sahibinin öbür konularina bir bakin ... soklardayim suan...
Öküzlük degil bu artik insanlik disi birsey! resmen eziyet ediyor karisina...
Kesinlikle kirici seyler yazmadim. Ailesi sonucta saygim sonsuz. Ama niye böyle oldu bilmiyorum.
Hayatımda ilk kez bu bayram ailemden ayrı gecicek. Artık evliyim. Ve mecburen eşimin ailesinin yanına gidicez. Aslında kötü insanlar değiller haksızlık edemem. Ama ben kendimi onların yanında yapayalnız ve yabancı hissediyorum. Ailesinin yanında eşim de bana daha soğuk davraniyo. Napicam bu günler nasıl gecicek hiç bilmiyorum. Ailemi, onların sevgisini çok özledim. Kendimi bi odaya kapatıp saatlerce aglayasim var. Belki size saçma gelicek ama durumum bu aslinda tum bunlarin sebebi benim yabani olmam.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil .. Ayrıca da ne sen onları kendi annen baban gibi görebilirsin, ne de onlar seni
geçekten kendi kızları gibi görebilir bu bir gerçek ben aksine asla inanmıyorum kim ne derse desin, elbetteki sevebilirsin
sayarsın, sevilirsin de ama bir yere kadar .
Eşinin bunu anlamamasına ve sana aşarı tepki vermesine anlam veremedim doğrusu .