KK nedeniyle esimle kavga ettik

bahsettıgı konuya baktım bırsey yok
ılk bayram mevzusu sanırım
esın cok ılerı gıdıyor

KK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.

benim eşim bilir onun ailesini pek te sevmediğimi ..
eşin bahane aramasın.

Valla benimkinide eşim biliyor o actı hatta tek sıkılma bana sarma diye:21: hamilelikte kimseyi istemiyorum buraya takılıyorum Seviyorum.eşim bakıyormu bilmem bakıyorsada bakabilir saklım yok ben herseyimi söylerim içimde tutamam.eşine neymiş istediğini yazarsın gizli saklımız mı var.bakmasıda sıkıntı değil baksın ama bunu neden abartıyor ki

kv.nin kavgalarınızdaki,etkisini göremedim ben.eski konularınıza da göz gezdirdim.sorun tamamen eşinizde,he burada anlatmadığınız,kv nin, bu kavgalarda bir yaptırımı varsa onu bilemeyiz.ama asıl suçlu eşiniz.
Yok annem iyidir karismaz hicbiseye.bakin anne diyorum cok şükür okadar iyidir.ama iste niye boyle oldu bilemiyorum bulamıyorum

eski konularınıza bakınca hatırladım sizi..psikaytri yönünden rahatsızlarınıza vardı ve tedav,i olyurodunuz..
eşiniz en son tedavini tamamla öyle gel demişti değil mi?
bence sizin sorununuz konudaki kadra basit değil ne yazık ki..diğer sorunlarınız ne durumda?
Hala agir bi psikiyatrik tedavi görüyorum.

KK'da paylastigim bi konuyu telefonumu karistirirken esim gordu. Kotu tek kelime yazmamama ragmen buyuk kavga cikti.oyleki evi terk etme derecesine geldim. Ailesini sevmedigimi dusunuyo. Aksine ben onlari seviyorum.hic bi sorunum yok ailesiyle cok sukur. Ama o nedense nefret etrigimi dusunuyo. Diger meselemzde burda onlarla ilgili şeyler yazmis olmam. Ama ben yabani ve yalniz bi insanim. Yabanci bi sehirdeym.ailemden uzaktaym ve hic arkadasim yok. Ayrica hassas donemler geçiriyorum. Birileryle dertlesmeye ihtiyacim var haliyle.ben de derdimi sizlerle paylasiyorum suc mu bu.
Hem ben de onun ailesiyim beni nasıl bukadar kolay gozden cikarir aklim almiyo. Bunlari yazarken bile korkuyorum yine gorucek ve yine yanlis anlicak yeniden kavga edicez diye.
dün bizde tartıştık artık kk yagirmeni istemiyorum dedi nedeni yok çünkü artık tırsaklıktan kurtuldum sosyalleştim kk dan önce kimseye anlatamaz aglar durudum sosyal bi insan degilim ailesi de ayırmaya çalışıyor çok yıpranıyordum ama en azından içimi dökebiliyorum boşver sonra anladım mesele baskaymış tam biz konuşurken babası aradı biz mevlanada oturuyoruz metehenla gelin diye beni istemiyorlar tabi neyse biraz tartıştık götürdü çocugu bazen erkekler böyle oluyor ne yapcan

adam seni heryerden soyutlamaya çalışıyor

kendini ezdirme dik dur karşısında

kk ye yazmak ayıp değil günah değilEn Büyük KK

Eşiniz sorunlarımızı neden benimle paylaşmak yerine tanımadığı insanlardan bir umut, bir çare arıyor diye oturup kendini tartıp biçeceğine bir de olmayacak bir tepki vermiş. Eski konunuzu bilmiyorum ama ailesine bir hayli düşkün demekki. İşiniz zor, Allah yardımcınız olsun. Umarım fazla uzamaz..

canım esin telefonunü karistiriyorsa bütün tarayıcı bilgilerini sileceksin ozellikle cerezler bölümünü ayarlar cerezleri sil

Valla konularina baktim kocanin ailesini rencide edecek tek kelime yazmamissin. Senin adam kavgaya bahane ariyo galiba

ailesini sevmediğinizi düşünmüşte sevmek zorundamısınız??? Allah Allah yaaaa

Yazdığınızda kırıcı şeyler yoksa yorumlardan etkilenirsiniz diye korkmuştur ya da mahreminin dışarıya anlatılmasını istemiyordur.

X