bende bi diziyle ilgili bişeyler ararken bu sitedeki yorumlarla karşılaştım o gün bugündür kk nın bağımlısı oldum resmen :enbuyukkk:
almışım demü pati:dance:canımsın ya aynısı senin içinde geçerli:Saruboceq::Saruboceq::asigim:...tamam canım kaçamak yaparım bende birazcık..:icecream:vay vay vaaaay :mymeka: yakalandınnn asoo giremem ne demek !!
demek sevgülün gelince onla ilgilencen
şaka tabi tatlım aranız süper olsun başka bişe istemiyorum Şeniz
iyi ki de almışsın o kayısı yağını :dance:
Bende yegenim incim sayesinde üye oldum anlata anlata bitiremedi söyle güzel böyle güzel bir site neolur sende gel diye hatta o üye yapti bende hazira kondumhihoyyyt iyikide gelmisim süper bir yer simdi bagimli oldum basindan ayrilamiyorum incim sagolsunŞeniz
Bende yegenim incim sayesinde üye oldum anlata anlata bitiremedi söyle güzel böyle güzel bir site neolur sende gel diye hatta o üye yapti bende hazira kondumhihoyyyt iyikide gelmisim süper bir yer simdi bagimli oldum basindan ayrilamiyorum incim sagolsunŞeniz
tskler yengosum pirlantam ne dimek ya seve seve üye yaptim az kaldi zaten kizkardesimde üye teyzemin kizida senin kiz kendi üye oldu zatenkaydirigubbakcemile3daha nekadar bayan varsa ailede yavas yavas aile boyu üye olucaz zatenyerimseniben:jeyyar::enbuyukkk:
siz tanışıyosunuz demeeeek
Eveeeet patient.t cim incitanem benim yegenim cok severim onu bitanedir Şeniz
bende şiddetli diş ağrılarım için araştırma yaparken buldum burayıı a.s :asigim:
ve sonrasında hepinizin dediği gibi müptela oldummkaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis
:1hug: incitanemi çoook severimm,eee akrabasınız senlede çok iyi anlaşırız diye düşünüyorum canm benim yerimseniben
kaydirigubbakcemile5 tabiki neden olmasin cok sevinirim:içelim:
siz tanışıyosunuz demeeeek
tanismak ne kelime kan bagim bilenem var gülümmmmmmyerimseniben:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1hug:
senağlama benim kk ya üye bi yengem bilem yokk ki ablaaaaasenağlama
senağlama benim kk ya üye bi yengem bilem yokk ki ablaaaaasenağlama
yigeniymişsin sengözlerimebaksanabtanismak ne kelime kan bagim bilenem var gülümmmmmmyerimseniben:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1hug:
hoşgeldn tatlım benm Şenizşişşşt ben de geldimm patiiiimmmŞeniz
ablan kurban olsun sana kiz yeterki aglama illam kan bagimi olmasi gerek ayipsin yaniyerimseniben:1hug:a.s.
yigeniymişsin sengözlerimebaksanab
incitanem başka kimler akraban çabuk söyle :dance:
hoşgeldn tatlım benm Şeniz
illa kan bagı mı gerek cnm...burda aile gibiyiz dimi ama yerimseniben