- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 39
patiim patim ne zaman açtın bu topici ben daha yeni gördüüüüüüüümmm
ben KK'yı yemek tarifleri sayesinde tanıdım
ne zaman googleda bişi yazsam KK'dan da sayfalar çıkıyodu bende merak ettim burada ki tariflere de baktım
ama böyle geniş her konuda fikir sahibi olabileceğimiz bir forum olduğunu bilmiyodum
uzunca bi süre yemek tarifi bölümüne girdim sonra bi gün forumda başka konularında olduğunu gördüm
ilk göz ağrım sevgililer günü fikirlerini paylaştığımız belinay mervenin topiciydi paticimi de orada tanıdım
şimdi bi sürü arkadaşım var
iyi ki üye olmuşum, iyi ki tanımışım sizleri a.s.
patiim patim ne zaman açtın bu topici ben daha yeni gördüüüüüüüümmm
ben KK'yı yemek tarifleri sayesinde tanıdım
ne zaman googleda bişi yazsam KK'dan da sayfalar çıkıyodu bende merak ettim burada ki tariflere de baktım
ama böyle geniş her konuda fikir sahibi olabileceğimiz bir forum olduğunu bilmiyodum
uzunca bi süre yemek tarifi bölümüne girdim sonra bi gün forumda başka konularında olduğunu gördüm
ilk göz ağrım sevgililer günü fikirlerini paylaştığımız belinay mervenin topiciydi paticimi de orada tanıdım
şimdi bi sürü arkadaşım var
iyi ki üye olmuşum, iyi ki tanımışım sizleri a.s.
çok güsel dostlukların merkesi burası :)
vay safım vayy:roflol:valla ben bişey araştırıken karşılaştım sonra misafir olarak çok uzun süre takip ettim
bişey araştırken hemen kk çıkıyodu.. üye olmayı akıl edemedim ben siteyi kaderine terkedilmiş
bi site sanıyodum hani üyelik giriş tarihlerimizin yazdığı yer var ya onları msajların son tarihi
sanıyodumkaydirigubbakcemile3
hep geçmiş zamandılar sonra bi gün denedim meğer herkesler burdaymış...
iyiki üye olmuşum seviyorum kk yı ve dostluklarıkaydirigubbakcemile2
vay safım vayy:roflol:
nasılmış asi,baya sessiz sakin bi siteymiş dimişakkıdı
hemencıcık dıyım 27,11,2007 de salı akşamı yagıslı bı havada gok gurlerken nette dolasırken carpısdık o gunden berı yıldırım aşkı vardır aramızda..
bı sure ayrıldık ama bakdık olmuyo gerı barıstık..
her aşk gıbı bızımkıde mutlu bıttı masallarda oyle ama ne edım sımdık...
valla kızlar ben hamişlikle ilgilenmeye başladığımda hep bu site çıkıyordu karşıma uzunca bi süre bende misafir olarak baktım ettim üye omak gelmedi aklıma bilgi için bakıyordum sonra sphbetleri gördüm baktım süperr hemencecik üye oldumm ohhhh nede iyi yapmışım sizleri tanıdım herkes ayrı bir güzellik burda birbirimizin derdinden çok iyi anlıyoruz iyi ki varsın kk bu siteyi kuranlarada ayrıca teşkürlerrrrrrrrrrrrrrr