KK ile nasıl tanıştınız :))))

ben yazın röfle yüzünden yanan saçlarıma bir derman ararken tanıştım...sonrası malum bağımlılık yaptıı

patiim patim ne zaman açtın bu topici ben daha yeni gördüüüüüüüümmm
ben KK'yı yemek tarifleri sayesinde tanıdım
ne zaman googleda bişi yazsam KK'dan da sayfalar çıkıyodu bende merak ettim burada ki tariflere de baktım
ama böyle geniş her konuda fikir sahibi olabileceğimiz bir forum olduğunu bilmiyodum
uzunca bi süre yemek tarifi bölümüne girdim sonra bi gün forumda başka konularında olduğunu gördüm
ilk göz ağrım sevgililer günü fikirlerini paylaştığımız belinay mervenin topiciydi paticimi de orada tanıdım
şimdi bi sürü arkadaşım var
iyi ki üye olmuşum, iyi ki tanımışım sizleri a.s.

ben cilt bakımı ile ilgili bilgi ediniyordum löppedenek kk'ya düştüm.
aradığım maskeyi bulunca formu gezmeye başladım.
bir derdim var'a takıldım kaldım.
sonunda üye oldum ama bir müddet hiç yazmadım.
bir gün başıma bir olay geldi. makine bozuldu evde servisle ilgili bir olay yaşadık.
onu yazdım. bir iki cevap geldi filan
neyse o topikten cesaret alarak bir iki başlığa daha yazı yazdım,son cevahir buluşmasına katıldım.süper insanlarla tanıştım. sonra kim tutar beni. kk süper oluşum kk hatunları da öyle

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Şeniz canm benm romantik tanrıçam
bakıyorum da yemek tarifleri demeeeek cokacimcoook
koçişine yapcak yemek tarfşeri mi arıyodun yoksa yerimseniben
iyi ki üye olmuşsn cdden canm :1hug:

vay yemek tarifleri hacokacimcoookyerimseniben
yerim seni ben hamarat hatun iyikide aramissin iyikide bulmussun burayi iyikide tanimisim senia.s.:enbuyukkk:

bende hamilelik ile ilgili birsey ararken bu forma girdim,bir kac gün misafir olarak burdaki konulari okudum.sonra hemen üye oldum,o gün bugündür bagimlisiyim buranin............

çok canım sıkılıodu yazdım öle saace bise ait site vardır elbet die...bi üe oldum artık hep burdaım..açmassam aklım burda kalıo yaa..bağımlılık yaptı :9 ama ii ki üe olmusum .. çok güsel dostlukların merkesi burası :)

bende bigün tırnak bakımıyla ilgili biseyler arıyodum k.k çıktı baktım inceledim...sonra direk üye oldum..bide ozaman ki nisanlımla kavgalıydım..cam sıkıntısından bi girdim simdi neredeyse 7/24 burdayım:))

valla arama motoruna ne sorunum varsa yazıyodum hop kk cıkıyodu karsıma.konuları baya bi süre misafir olarak takip ettim sonra dedim neden üye olmuyorumki oluverdim şakkıdı

valla ben bişey araştırıken karşılaştım sonra misafir olarak çok uzun süre takip ettim

bişey araştırken hemen kk çıkıyodu.. üye olmayı akıl edemedim ben siteyi kaderine terkedilmiş

bi site sanıyodum hani üyelik giriş tarihlerimizin yazdığı yer var ya onları msajların son tarihi

sanıyodumkaydirigubbakcemile3

hep geçmiş zamandılar sonra bi gün denedim meğer herkesler burdaymış...

iyiki üye olmuşum seviyorum kk yı ve dostluklarıkaydirigubbakcemile2

vay safım vayy:roflol:
nasılmış asi,baya sessiz sakin bi siteymiş dimişakkıdı

kadınların bir arada olması yeterli oldu bitti erkekleri sevmiyorum

hiçbir yerde konuda onlarla aynı fikir değilim ben feministim

herkesede açık açık söylüyorum erkek düşmanıda diyebilirler ay çok sevinirim

--------------------------------------------------------------------------------

birde eskiişlerim çok yoğunda olamazdım kaydirigubbakcemile5

tatlım feministlik erkek düşmanlığı deglki ama yerimseniben
kadın erkek eşitliğini savunurlar

vay safım vayy:roflol:
nasılmış asi,baya sessiz sakin bi siteymiş dimişakkıdı

:roflol::roflol::roflol:
asi cnm kaderine terkedilmiş bi site merak ediyosan önerebilirim
burası çok hareketli gelmştr bu düşünceden sonra :lepi:

hemencıcık dıyım 27,11,2007 de salı akşamı yagıslı bı havada gok gurlerken nette dolasırken carpısdık o gunden berı yıldırım aşkı vardır aramızda..
bı sure ayrıldık ama bakdık olmuyo gerı barıstık..
her aşk gıbı bızımkıde mutlu bıttı masallarda oyle ama ne edım sımdık...

valla kızlar ben hamişlikle ilgilenmeye başladığımda hep bu site çıkıyordu karşıma uzunca bi süre bende misafir olarak baktım ettim üye omak gelmedi aklıma bilgi için bakıyordum sonra sphbetleri gördüm baktım süperr hemencecik üye oldumm ohhhh nede iyi yapmışım sizleri tanıdım herkes ayrı bir güzellik burda birbirimizin derdinden çok iyi anlıyoruz iyi ki varsın kk bu siteyi kuranlarada ayrıca teşkürlerrrrrrrrrrrrrrr

:roflol: masalsı anlatımına bittim eyiii ettin de geldin karcım yağışlı bi havada kaydirigubbakcemile3 Şeniz

evet tatlım brbrmzn derdini çok iyi anlıyoruz kaydirigubbakcemile5
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…