KK ile nasıl tanıştınız :))))

ben avatar arıyordum...googula avatalar yazınca ilk kk çıktı karşıma...
hemen site çok dikkatimi çekti biraz karıştırdım ve dedim burası tam bana göre...
o güm bugündür hep buradayım....

Evet öyle oluyor.Alışkanlık mı? yada başka birşeymi bilmiyorum ama buraya girmeden yapamıyorum..........

bence burdaki dostlukların güzel oluşu,paylaşımlar daha bi insanı baglıyo

dekorasyonla ilgili bişeylere bakıyodum birden karşıma evim güzel evim bölümünden bi konu çıktı.site çook hoşuma gitti bende üye oldum hemenn:lepi::enbuyukkk:

ölmim tabii kızıımmm annemde böle diyo hepp güldürdüğüm zaman bende diyorumkii ölmim anne daha evlencem hele bi evlenim o gelinliği giyim ufuğumla aynı sabaha aynı yerde uyanim ondan sonra ölim diyorumm:))

tamamen tesadüfen bellirli bisey aradigimdan diil artik kk mi beni buldu benmi onu bilemiyorumkaydirigubbakcemile3 ama iyikide karsilasmisiz diyorum baskada bisey demiyorumkaydirigubbakcemile3
aslinda 2007 sonunda üye oldum ama uzun süre bilgisayarimiz yokdu ve 2008sonunda bilgisayar aldik aklima geldi yine ve bakiim dedim hala üyeyim ve kac aydirda bagimlisiyim sanirim bbir giren birdaha cikamiyor:hooray:

o günleri görcez belinaycım,daha çoook şey görcez merak etme sen....

biz kk yı bırakamıyoruz o da bizi demek ki incitanemtuana :)))))
bi kaç ay girmedik diye silmiyo üyeliğimizi bakk

evvet ya kessinlikle hakklisin canim :)
iyiki kk var iyiki sizler varsiniz burda olmakdan mutluyuma.s.:enbuyukkk:

sen mi ben mi canm :))) bende çok mutluyum....burda konuşurken insanda güven oluyo...tanıdgm tanımadgm herkesle çok sıcak bi şekilde sohbet edebiliyorum :))))

aynen tatlim al bendende okadar tanidigim tanimadigim henüz tanicak oldugum herkezi cok seviyorum yaa.s.

bak mesela biz :))) 2 dakkada sohbete başladık :)))
işimiz gücümüz geyik bu arada kaydirigubbakcemile3

evvet ya :)
insan bazen farkina bile varmiyo hemen dimi?
iste kk farkida bu ya:enbuyukkk:a.s.

ben nasıl tanıştım çamterebentin yağı ile
saçları uzatmak gibi bişey yazmıştım sonram birde baktımki içindeyim
iyiki bulmuşum hoş ilk bulduğumda daha çok okucak şey vardı nereye bakcağımı şaşırıyordum yerimseniben

sende benim gibi bakım sayesinde tanıştın kk ile demek :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…