KK ile nasıl tanıştınız :))))

tesadüfen buldum acaba kakınlara öze site varmı diye baktım varmış ve bağımlısı oldum

bişeyler araken buldumm ama aradıgımı unuttum sımdıkk :)

başka nasl tanıştığını paylaşcak yok mu kızlar :sm_confused:

bende tüp bebek araştırması yaparken buldum.iyikide bulmuşum.o gün bugün bırakamıyorum.alışkanlık işte))))

bende tüp bebek araştırması yaparken buldum.iyikide bulmuşum.o gün bugün bırakamıyorum.alışkanlık işte))))

bebişin kucağında

sevindim canm...inş evenince benmde bi bebişim olur :Saruboceq:

bende ilk nete girmenin verdiği heyecanla ,aklıma gelenher şeyi yazdım
kadınlar kulubü yazdım çıkınca hemen üye oldum ,o gün bu gün bağımlısı oldum ,,,,

günlerden birgün bir arkadası netten araştıyordum (arkadasın kendısı dr olur)bı baktım onun hakkında burda yorumlar yapılmıs yorumları okuyabilmek için üye olmama gerekıyordu ve üye oldum.sonra bir alışkanlık abowwww kıııı sormayın sonra işte hep burdaydımmmm mutluyumm...

bende ilk nete girmenin verdiği heyecanla ,aklıma gelenher şeyi yazdım
kadınlar kulubü yazdım çıkınca hemen üye oldum ,o gün bu gün bağımlısı oldum ,,,,

evet bi arkadaşta direk kadnlar kulübü yazmış ve direk bulmuş...nasıl aklınıza geldi anlamadım valla kaydirigubbakcemile3

iyi ki de okuyabilmen için üye olman gerekiomuş canm yerimseniben

kayısı çekirdeği kremi almıştım..internete bunu yazdım ve burayı buldum..hep arada bilgilenmek için giriyodum..en büyük etki nişanlım ama hakkını yemiyim:))onla küsünce can sıkıntısından bunalımdan üye oldum..sonra barıştık tabi:asigim:askerden gelene kadar tüm enerjimle burdayım:)..gelince sırf onla ilgileniceğim için...gece gündüz giremem şimdiki gibi:1rolleyes:

vay vay vaaaay :mymeka: yakalandınnn asoo giremem ne demek !!
demek sevgülün gelince onla ilgilencen
şaka tabi tatlım aranız süper olsun başka bişe istemiyorum Şeniz
iyi ki de almışsın o kayısı yağını :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…