KK ile nasıl tanıştınız :))))

bende bi diziyle ilgili bişeyler ararken bu sitedeki yorumlarla karşılaştım o gün bugündür kk nın bağımlısı oldum resmen :enbuyukkk:

selam cnm ..bende bizim çerkes yemekleri ile ilgili bişey ararken denk geldim sonra ne arasam karşıma öyle çıkıp durdu ..resmn ban gel gel diye çağrıda bulundu anlıyceğin ..bende geldim .ne iyi etmişim ..hepinizi tanıdım ..öpüyyorum siz ..

vay vay vaaaay :mymeka: yakalandınnn asoo giremem ne demek !!
demek sevgülün gelince onla ilgilencen :eek:
şaka tabi tatlım aranız süper olsun başka bişe istemiyorum Şeniz
iyi ki de almışsın o kayısı yağını :dance:
almışım demü pati:dance:canımsın ya aynısı senin içinde geçerli:Saruboceq::Saruboceq::asigim:...tamam canım kaçamak yaparım bende birazcık..:icecream:

Bende yegenim incim sayesinde üye oldum anlata anlata bitiremedi söyle güzel böyle güzel bir site neolur sende gel diye hatta o üye yapti bende hazira kondumhihoyyyt iyikide gelmisim süper bir yer simdi bagimli oldum basindan ayrilamiyorum incim sagolsunŞeniz

Bende yegenim incim sayesinde üye oldum anlata anlata bitiremedi söyle güzel böyle güzel bir site neolur sende gel diye hatta o üye yapti bende hazira kondumhihoyyyt iyikide gelmisim süper bir yer simdi bagimli oldum basindan ayrilamiyorum incim sagolsunŞeniz

:eek:tskler yengosum pirlantam:eek:ne dimek ya seve seve üye yaptim az kaldi zaten kizkardesimde üye teyzemin kizida senin kiz kendi üye oldu zatenkaydirigubbakcemile3daha nekadar bayan varsa ailede yavas yavas aile boyu üye olucaz zatenyerimseniben:jeyyar::enbuyukkk:

bende şiddetli diş ağrılarım için araştırma yaparken buldum burayıı a.s :asigim:
ve sonrasında hepinizin dediği gibi müptela oldummkaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

:eek:tskler yengosum pirlantam:eek:ne dimek ya seve seve üye yaptim az kaldi zaten kizkardesimde üye teyzemin kizida senin kiz kendi üye oldu zatenkaydirigubbakcemile3daha nekadar bayan varsa ailede yavas yavas aile boyu üye olucaz zatenyerimseniben:jeyyar::enbuyukkk:

siz tanışıyosunuz demeeeek :eek:

bende şiddetli diş ağrılarım için araştırma yaparken buldum burayıı a.s :asigim:
ve sonrasında hepinizin dediği gibi müptela oldummkaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

ayy berbat bişe diş agrısı :bbo:
düşünnce bile sıkıntı basıyo bana canm :)))
nese tatlım iyi ki burdasn Şeniz

şişşşt ben de geldimm patiiiimmmŞeniz

tanismak ne kelime kan bagim bilenem var gülümmmmmmyerimseniben:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:1hug:
yigeniymişsin sengözlerimebaksanab
incitanem başka kimler akraban çabuk söyle :dance:

şişşşt ben de geldimm patiiiimmmŞeniz
hoşgeldn tatlım benm Şeniz

ablan kurban olsun sana kiz yeterki aglama illam kan bagimi olmasi gerek ayipsin yaniyerimseniben:1hug:a.s.

illa kan bagı mı gerek cnm...burda aile gibiyiz dimi ama yerimseniben

yigeniymişsin sengözlerimebaksanab
incitanem başka kimler akraban çabuk söyle :dance:

hoşgeldn tatlım benm Şeniz

illa kan bagı mı gerek cnm...burda aile gibiyiz dimi ama yerimseniben

sayayimmi asksinsencansinsen kizkardesimyerimseniben
bizimkisibiraskhikayesi teyzemin kiziyerimseniben
birnoktabes de yengemin yani gullerdiyarinin kiziyerimseniben

yetermi simdilik bukadar sekerim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3arkasi gelir belkimyerimseniben

X