• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Bende ilk kızıma hamileyken 8 yıl önce Google da bişey ararken buraya yönlendirdi üye oldum sonra kızım doğdu çok zor bir bebekti unuttum buraya abone olduğumu, 1 sene önce tekrar keşfettim zayıflama topiklerinde 2.gebelikten sonra:)

7 sene olmuş benim de.. Ben sık sık girer bakarım ama öyle çok mesaj yazmam. Üye olmadan önce de okumaya araştırmaya girerdim. İlk kez sanırım PKOS'lu olduğumu söyleyen doktorumdan sonra Google'da araştırırken buraya girmiştim. Bayağı olmuş ya :)

Çoğumuzun ki gibi bende google'da birşeyler araştırırken denk geldim sayfaya uzun zaman üye olmadan dolandım sonra üye oldum öyle işte :21::KK73:

Çeyiz hazırlığı aşamasında alacağım bir ürünü araştırırken buraya rast geldim. Ve çok faydalı bir site olduğunu görünce hemen kaydolmuştum

2007 yılında eşimden evlilik teklifi aldığım zaman tanıştım,gelinlik evlilik hazırlıkları ile ilgili konularınıza bakıp "tamam dedim ben buraya üye olmalıyım"...o zaman buralar çayır idi,çimen idi,bi arsa alaydım çok zengin olmuştum buralardan...ıssızdı ama gelecek vaadediyodu ☺️☺️

Googleden surekli hamilelik , ovulasyon vs gbi seyleri arastiriyordum kadinlar klubu cıkti karsima bende kayıt oldum :) iyiki olmuşum

2015 ocay ayıydı sanırım.Benimle ayni acıyı yaşayan melek annelerini ve benim durumumda melegini yitiren anneleri okurken üye oldum.Sonrada bdv Şimdi de diyet topigi derken muftelaniz oldum ;)

Üye olmadan takip ediyodum sonra baktım benim gibi gebe kalamayan cok kişi var üye olup dertlesmek istedim

Hemen hemen iki yıl önce acelem vardi kitaplarim elimde koştur koştur giderken kk ile çarpıştım.
Elimdeki kitaplar yere düştü ikimizde egilip kitapları toplarken o anda göz göze geldik kk ile ve o andan sonra kendimi habire kk da buldum :KK70::KK70:

Dış Gebelik le yaşarken nette araştırırken buradaki yorumları gördüm iki yıldır burdayım

derdimi anlatabileceğim bir yer ararken 2013 başıydı sanırım hatta üyeliğimi iptal ettirmiştim sonra yeniden üye olmuştm :)

Googleda neyin cevabini arasam ve soruyu yazsam ilk kadinlar kulubu cikiyordu.Yillarca guzellik,sac uzatma,estetik,cilt bakimi konularini stalklamisimdir ama uye olmamistim.Ekimde bebegim dogdu ve gaz problemi vardi yine googleda kadinlar kulubu cikiyordu ayni sorunu yasayanlar tavsiyelerde bulunuyorlardi.Sonra bebegimin gaz sorununun d vitamininden kaynaklandigini ogrendim.Bir cok kisinin aklina gelmeyen bir ihtimaldi.Bunu paylasmaliyim diye dusunerek uye oldum.

Bende tesadüfen bi şey araştırırken görmüştüm ve üye oldum çok güzel bi site hazirlayanlardan Allah razı olsun:dua::dua:

saç uzatma yöntemleri diye aratırken baktım aaa ne kadan da faydalı ve güzel şeyler var dedim üye oldum sanırım 5-6 yıl kadar oldu ara ara giremesem de elimden geldiğince takipteyim En Büyük KK

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Ben ilk kez bura testimle bagli ariyordum biseyler bu sayfa geldi beyendim hemen kayt oldum cok sevdimde ben azerbaycandan katiliyorum her kese tavsiye etdim

Back
X