• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Gece 5 gibi kalktim hamilelik testimi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.
Ogrenir ogrenmez o heyecanla uyuyamadim tabi ve kalktim nette hamilelikle arama yaptigimda karsilastim ve ayni gun uye olup 2017 Ekim annelerine ilk yorumumuda yapmis bulundum ve takibinde aktif uyeligime devam etmekteyim:KK52:

Siğara nasil birakılır diye gezerken bura karşıma çıkti üye oldum şükür siğarayi biraktim siğara dişında daha bi çok faydasinı gordüm gorüyorumda iyiki varsin kk

Gelinliğimi nerede diktirsem diye araştırırken buldum burayı :) Buradaki yorumlardan yola çıkarak karar vermiştim diktireceğim yere. Çok da iyi yapmışım çünkü gelinliğim tam istediğim gibi olmuştu :)

NNe yazsam arasam burası cıkıyor zaten Üye olmamak mumkun dgl bende hamileyken Üye olmuştum araara girer bakarım fazla aktif oldugum soylenmez:halay:

Bir seyler arastirirken hep denk geliyordum uye olmadan takip ediyordum gecen sene bebegimi kaybettikten sonra yine uye olmadan takip ettim yeniden hamile kalinca da uye olmaya karar verdim

Yıllar yıllar önce saç uzatmayla ilgili bi şeyler araştırırken keşfettim sanırım.. diyet de olabilir.. sonra üye oldum :)

2011 de uye olmustum hamile kalmak icin ugrasiyordum oyle baaladim ama halen hamile kalip doguramadim o ayri...
Ne gunlerimiz gecti ya Kadınlar Kulübü :KK200::KK200: En Büyük KK

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Ben biara hastalik derecesinde göğüs buyutmeye takmistim :D o sayede tanismistim. Ahhhahhaha ne ergenmisim yaav ahhhaha :D :D

Sanırım meme büyütme araştırmalarım sırasında üye olmuştum. Çok net hatırlamıyorum, yıllar olmuş çünkü..
Bende meme büyütme araştırmamda karşılaşmıştım KK ile :kahve: İyikide bulmuş,üye olmuşum :)) Hem çok güzel dostluklar kazandım hemde çok bilgi sahibi oldum ve doktorumu buldum En Büyük KK

Google la ne sorsam önce kadınlar kulübünün sitesine bakıyordum...
Yıllarca bu böyle devam etti sonra üye oldum

Nişan düğün dönemleri için sürekli araştırma yaparken fark ettim önce üye olmadan takip ettim sonra üye oldum .Hergun siteye girip bakarım.

Ben saçımı platin yapcaktım
Palettenin bir saç boyası vardı onu soruyordum milletin konusuna dadanıp :D
Forum nedir nasıl konu açılır haberim yok tabi
Tabi cevabını bulamadım ama saçımı platin de yapmadım zaten allahtan :) 1 yıl sonta ise başka üyelik aldım diğerini unuttuğum için ve dur bakaşım bu neymiş bir kutcalayım şu forumu dedim ve işte burdayım

google a bir sikintimla alakali cevap ararken kk ile tanistim ve gercekten cok yararli bir site manevi anlamda cok destek gordum

Vay be ne eşler var bende eşimden gizli giriyorum:KK70:
esim surekli bu site hakkinda dalga gecerdi bende laf etme filan derdim o vakit iste kizlar esim aldatti ne yapayim ne renk giyineyim filan diye lak lak ederdi bir gun merak ettim baktim ilgimi cekti uye oldum ogun bugundur burdayim :deli:

Ben de Google da aradığım birçok konuda buraya yönlendiriyordu. Çok güzel paylaşımlar vardı. Kayıtsız kalamadım.

Back
X