- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Darkdreams
Sanırım meme büyütme araştırmalarım sırasında üye olmuştum. Çok net hatırlamıyorum, yıllar olmuş çünkü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biara hastalik derecesinde göğüs buyutmeye takmistimHep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Bende meme büyütme araştırmamda karşılaşmıştım KK ileSanırım meme büyütme araştırmalarım sırasında üye olmuştum. Çok net hatırlamıyorum, yıllar olmuş çünkü..
İnşallah Allah razı olsunAllah bıcır bıcır hayırlı bir evlat versin sana,bu gece hürmetine.
esim surekli bu site hakkinda dalga gecerdi bende laf etme filan derdim o vakit iste kizlar esim aldatti ne yapayim ne renk giyineyim filan diye lak lak ederdi bir gun merak ettim baktim ilgimi cekti uye oldum ogun bugundur burdayimVay be ne eşler var bende eşimden gizli giriyorum![]()