- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Sıfıra şaşmamak gerek,sen oğullarına odaklansaydın,daha çok keşkeEvlenmek için uygun kaynana adayları bulma niyetiyle burayı keşfettim.
Elde var=0
EvetJessey bir çok konuda imdada yetişiyorsun gerçekten,görüyorum yorumlarını,yararlananlar adına sağol
Ben de vajinismus diye baktım. Şimdi gebeliğe hazırlık kısımlarında takılıyorum :)Ben ilk vajinismus ile ilgili konuları internetten araştırırken kendimi burda bulmuştum bundan 4 yıl önce falan sonra o geçti hamile miyim o geçti 2014 temmuz anneleri falan derken hastasıyızzz buraların dedeeeeee:)
walla benim çooook uzun zaman önceydi..teee öğrenciydim o zamanlar..saç rengimi değiştirmek istiyordum nette saç boyaları ve renklerini araştırırken tanıştık kendisiyle sonra da zaten her derdimi paylaşır oldum..Gizli dert ortağım benimHep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?