Kk ile nasıl tanıştınız?

Evimizi yaptırırken banyo , mutfak ve çimstone tezgah hakkında araştırma yapıyordum,yazılanları okumuştum o ara,üye olup unutmuşum,öylece kalmış...Bu yılın başında bir konu dikkatimi çekti,üye olup cevap yazmak istedim,hazır üyeliğim karşıma çıktı...Öyle oldu yani

Ben de internette bazi sorulara cevap ariyordum karsima kk cikiyordu hep.Sonra uye oldum.Ilk basta hic kullanamiyordum.Cok yavas geliyordu falan ama şimdi cok alistim.Cok seviyorum.İnsanlarla derrtlesiyorsun vs.

dışarıdan takip ediyordum cilt bakımı vs. gibi öneriler için sonra bdv bölümüne baktım ve boşanma velayet gibi konularda kadınların bilgisiz olduğunu sindirildiğini görünce belki birkaç tanesine yararım olur diye üye oldum
bir de ikili ilişkilerde o dönemler biraz kötüydüm şimdi çoğu konuda buradaki önerilerden yararlanıyorum

10 yıl oldu sanırım Diyet araştırmaları yaparken diyet guruplarına takıldım acemice sonrra takımlara girdim . Haallllaaaa oralardayım
Reeldede tanıgım arkadaşlarım dostlarım oldu , suanda kopup gidemiyorum
Kk ya girmediğim gün yok gibi mesaj sayımada bakılınca anlaşılıyo zaten

2008 senesinde Bir gün gittiğim psikiyatristin sekreteri bana "Hocamız artık internette de tanınıyor" dedi "hangi sitede yazıldı" dedim kadınlar kulübü dedi. eve geldim bi bakayım dr hakkında neler yazılmış dedim. hemen üye oldum zaten oluş o oluş patladı gitti ama iyiki de o bahaneyle kulubün adını öğrenip üye olmuşum.

Ben de 5 6 yıl once sac ve kilo konularında ne aratsam kk'nın cıkmasıyla tanıştım. Bir kaç ay sonra bdvyi keşfedince de üye oldum.

Google da hangi ürünle ilgili arama yapsam hangi konuda soru sorsam hep kadınlar kulübü çıkıyordu karşıma bende derdimin dermanı bu site demekki deyip google amcaya sormaktan vazgeçip bu sitede sormaya başladım

Lisedeyken ani bir kararla yıllardır uzun olan saçlarımı kısacık kestirmiştim. Saçımın formu ve şekli o kadar değişmişti ki nasıl bakım yapabilirim, sönük durmasını nasıl engellerim diye bakınırken denk gelip üye olmuştum.

Takıldığım bir ruh sağlığı sitesi vardı kapandı.Ordan bir arkadaş söylrmişdi,13 sene oldu.

2008 yılında tanıştım o zaman üye değildim nişanlıydım beyaz eşya yorumlarını araştırırken birden burası önüme geldi ve tanıştım önceleri gizliden takip ettim sonra üye oldum tam 9 sene olmuş iyide olmuş acayip bağımlı oldum özellikle diyet ve spor topiklerine Kazen beye sonsuz teşekkürler

google arayıcılıgı ile tanıştım. iyi cıkarsa Allahtan, kotu cıkarsa googleden dedim ve üye oldum. ilk zamanlar kk'da cok sevilmemiştim. sonra tanıdıkca sevdiler... şimdi ttaa o zaman kk da yazıştıgım kişiler ile facede arkadaşım :)

Ben ilk vajinismus ile ilgili konuları internetten araştırırken kendimi burda bulmuştum bundan 4 yıl önce falan sonra o geçti hamile miyim o geçti 2014 temmuz anneleri falan derken hastasıyızzz buraların dedeeeeee:)

Evet Jessey bir çok konuda imdada yetişiyorsun gerçekten,görüyorum yorumlarını,yararlananlar adına sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…