Kk ile nasıl tanıştınız?

Ben kizim doğduğunda üye oldum iyiki de olmusum :) bu aralar pek giremesemde arada firsat buldukça giriyorum.

Ben açıkçası bir sorun yaşayıp internette arayınca burayı gördüm. Şimdi terk edemez oldum, harika bir yer herkes harika paylaşımlar da harika :)

2008 yilinda ilk cocuguma hamileyken, hamilelikle ilgili arastirma yapiyodum ve o sekilde tanistim. Aktif olarak yazmasamda her konuda faydalandim, faydalaniyorum.

Epilasyonla ilgili araştırma yaparken rastladım. Bi de bi kac hastalığa filan bakmistim zaten google a bisey yazınca direkt buraya yönlendiriyor.) uzun bir süre uye olmadan takip ettim sonra da uye oldum :))

genel olarak google da ne ararsan burası önüne çıkıyor zaten. hatırlamıyorum ama artık ne bakıp da önüme burası çıktıysa bir girdim pir girdim. sonrasında da hamilelik çocuk bakımı zayıflama derkenn herşeye bakar olduk.. :)

Oğlum doğduktan sonra surekli internette birşeyler arar oldum buradaki deneyimli annelerden bilgi aldım aklıma takılan her soruya buradan cvb buldum işte bu sebepten bende üye oldum

Konuşacak danışacak kimsem yokken dertlerimin dermani olan bir çok kadın imdadima yetişti zor zamanlarimin çözümü ne yardımcı oldu bu site iyi ki üye olmuşum kısa süredir uyeyim fakat daha çok uzun yıllar bu gizli arkadaşları bırakamayacağım gibi iyi ki varsınız :)

internette araştırma yaptığım zaten sürekli kadınlar kulübünde buldum aradığımı bi gün dedim neden bende üye olmuyorum??

Ben tesadüfen girdim üye oldum daha yeni sayilirim ama çok memnun kaldım iyiki girmisim siteye

Nisanliyken gelinlik...v.s. lazimdi uye olmuştum. Çok desifre oldum diye uyeligimi sildirmistim 5 yil once...sonra gene uye oldum...Alışkanlık yapiyo.

Ara ara bazı sorunlar için google a giriyordum burayı gördüm sonra çok begendim ve üye oldum.iyi ki üye olmuşum.bur çok konu hakkında bilgi sahibi olabiliyorum.

çok bilmiş google abi sayesinde ne arıyorsam bu siteye yönlendiriliyordum sonunda üye olmaya karar verdim

Mrblar ben de internette bir konuyla ilgili araştırma yaparken tanıştım ve o gün bugündür büyük bir aşkla bağlıyım KADINLAR kulubune❤

3,4 sene önce hamileliğimde tanıştım uzaktan takip ederdim şimdi içindeyim.

3 yıl önce keşfettim. Bu arada 2 hesabımı bile isteye kapattırdım falan bu en sonuncusu. Nasıl keşfettim hatırlamıyorum ama 1 sene bdv okuyup geçtim sadece sonra üye oldum. Hala oradan çıkamıyorum

2006 yada 2007 yılında diyet nasıl yapılır diye araştırma yaparken buldum ve uzun süree diyet sayfalarında yaıştım ve kiloda verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…