• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Hey gidi günler. Sene 2011. Uzun ilişkim sona ermiş acı çekiyorum. Öyle ki Google dert ortağım olmuş. Olağanüstü manasız suallere maruz kalıyor tarafımdan. Hepsinin ortak noktası "döner mi?"

Yine bir gun Google'a nostradamus muamelesi yaparken buraya yolum düştü. En afillisinden bir aşk acısı başlığı açtım. O dönem o kadar iyi gelmişti ki kizkardeslerimle dertleşmek. Geçecek dediler geçti... Hatta evlendim anne oldum. Bazen açıp okuyorum o dönemler kullandığım nickle yazdıklarımı. Buyumusum yahu. Hatta biraz da yaslanmisim.

İyi ki o post ergen donemlerimde rastlamisim buraya.

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
İnternette ne arattırıyorsam genel olarak ilk sırada kadınlar kulübü çıkıyordu, üye olmayı tercih ettim gayet de memnunum amacına uygun bir site.

Ablam tavsiye etti oyle tanistim kk iyikide tanismisiz cok memnum kaldik birbirimiDen o memnim ben memnun o beni dinliyor ben onu seviyoruz birbirimiz:KK36:kk severim senii ulannn:KK70::KK70:

Ne zaman kafama takılan birşey olsa araştırırken hemen kk e girerdim. Merak ettiklerimi burda bizzat kullanıcı yorumları veya yaşayan kişilerden öğrenmek daha mantıklı geliyordu. Sonrasında üye olup bende paylaşımlarda bulunarak meraklı gözleri aydınlatmak istedim. Burası sayesinde bir sürü her konuda tecrübeli ablalarım oldu, e tabi şimdi bende o ablalardan oldum:KK50:

Google dan birseyler aratinca sürekli kadinlar kulübü karşıma çıkıyordu. Neredeyse her konuyla ilgili kadinlar kulubu yorumları olunca ben de üye olmuştum. İyi ki de olmuşum burası dert ortağım ve cok şeyler öğrendiğim kitabım gibi:))

Ben bebeğimin hastalığını araştırken görmüştm. Hamileydim o zamanlar , benimle aynı şeyleri yaşayanları gördüğüm için tanıştım kadınlar kulubyle.

Tabak serisi sordum nerde satılıyor gören var mı diye. Sonra avukata soru sordum. Sonra baktım herşey var. Yorumları okudum. Özellikle beyaz eşya deneyimleri benim için çok önemli.

Google da aradığım bazı şeylerde hep karşıma burası çıkıyordu. Önceleri sadece yorumları okuyup, çıkıyordum. Sonra baktım ki buradan çıkamıyorum, üye oldum hemen. Hem kendim birçok şeyi burada bulabiliyorum, hem artık ben de deneyimlerimi paylaşarak birilerine nacizane yardımcı olmaya çalışıyorum.
Çok seviyorum burayı ve sizleri :KK200: Bana göre burası resmen kadın dayanışması En Büyük KK.

Googlede ne aratsam hep kk cikti karşıma bir baktim ne arasam burda ee bende üye olaym dedim ve öyle üye olmuştum iyiki burası var burdan öğrendiğim cok sey var :)

Ne zaman bi bilgiye ihtiyac duysam googla yazarim, her cevabi da kk'de bulurum. Uzun yillardir bu sekilde takip ettim en sonunda uye olmaya karar verdim.

İnternetten araştırma yaparken sürekli karşıma çıkıyordu.
Ee bari üye olup bilgileneyim dedim...:KK200:

Hamile kalabilmek icin atea olcme topiginu uzaktan takip ediyordum bi sure sonra kendimi icinde buldum. Iyki uye olmusum diyorum simdi. Bebegim oldu ve kasim 2015 anneleri favori topigim bazen bdv de takiliyorum bazen aklima gelen bisi soruyorum iyki varsin kk

çocuk düşünmeye başladığımızda erken hamilelik belirtileri ile ilgili araştırma yaparken buldum burayı, sonrasında farkettim ki burası derya denizmiş. O gün bu gündür buralardayım..

Bir derdim var a denk geldim ve o gundur bu gundur ara donemlerde aklıma geldıkce...

Araştırmacı bir kişiliğim var böylelikle karşıma çıktı site daha öncesinde neyi araştırsam kk sitesi önüme çıkıyordu girdim okudum ve akşamı üye olmuştum çok güzel ortamı var dertleşmek insana iyi geliyor çok seviyorum bu siteyi :)

Üniversite deki ev arkadaşım bahsetti ilk baktım çok ilgi çekiçi bir site o dönem üye oldum. Ara sıra girerdim. Tabi hamilelik döneminde müdavim oldum :))

Back
X