Kk ile nasıl tanıştınız?

Bir derdim var bölümünü üye olmadan uzun süre takip ettim. Arama motoru sayesinde siteyle tanışmıştım. Biraz geç üye oldum.

İnternnette ne zaman bir şey arasam ilk sıada kadınlar kulübü çıkıyordu. Sonra kasıtlı olarak kadınlar kulübünün sonuçlarını arayamaya başladım "... kadınlar kulübü" gibi. Sonra bir baktım üye olmuşum, iyi ki de olmuşum:)) Herkese de tavsiye ederim bir şeyle ilgili bilgi almak istediğinde. Taa 7-8 yıl önce bir erkek arkadaşım annesine ekmek makinesi alacaktı. Kadınlar kulübü diye aray dedim. Çocuk buradaki yorumlarla annesie hediye almıştı:)))

Hamilelikte dolayi sürekli takipteydm her ne olursa olsun hep paylaşımlar bakardim neden üye olmayayım dedim ve üye oldum

Önceden hamile kalamadığım için hamile kalamayanlarla ilgili konuları takip ediyordum sonra bende hamile kaldım (Mevla'm tüm isteyenlerin kucaklarını boş koymasın inşallah zamanında çok ağladım soruyorlardı sürekli yok mu yok mu diye üzülmemek elde değil. )hamilelikte yaşadığım sorunlarla ilgili sorular sormak için üye oldum :) ve 2016 Ocak annelerini takip etmeye başladım.

arama motorunda her arastirmada ilk sayfada cikiyordu sonra bigun bir arastirma yaparken kayit oldum size sormak istediklerimi sormak icin

Aklıma kadınsal konularla alakalı ne takılırsa google yazıyordum ve karşıma hep bu sayfa çıkıyordu.Bu kulüpte yok yok herşey var

bende 2012 ... anneleriyle uye oldum daha once de ne arastirirsam once kadinlar kulubune bakardim hala devam iyiki varsin kk:)

İşyerinde
şefimizin kayınvalidesiyle alakalı dertlenmesini konu olarak açıp bize de konuyu ve yorumları okutmasıyla

Uzuuunnn zaman önce tekrarlayan düşüklerim ve doktor arayışım sırasında arama yaparken karşıma çıktı kk. Baktım ki bu giderek yanlızlaşan dünyamızda bir arkadaş, danışman, terapi merkezi gibi bi yer kk :) Hiç tanımadığımız insanların hayatına dokunuyoruz, bazen onlar bizimkine dokunuyor. Çok güzel bir şey tarafsız bir sürü farklı kadının yorumlarını almak, tecrübelerini dinlemek. Burdaki her güzel kadına paylaşımları için, ayrıca tüm yönetici ve kuruculara bize kk verdikleri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Zayıflamaya çalışan bir ergenken keşfettim 2 yıl uzaktan takip ettikten sonra üye oldum :) 8 yıllık üyelik toplam 10 yıl. Buralarda büyümüşüm hey gidi günler :)

Edit : 8 değil 9 muş :)

google da herhangi bir şey aradığımda direkt kk çıkıyordu.basta farketmemiştim sonra anladim hep ayni sitenin çıktığını.sonra uye olayim dedim iyiki de olmusum.7 yil olmuş vay be

2007 yılında tanıştım kk ile, saç uzatma yöntemleri arıyordum ve karşıma burası çıkmıştı. İyi ki çıkmış..

İnternetten ne arasam kadınlar kulubündeki siteler karsıma çıkardı alıştım her seyi oradan arastırdım. Ortam güzel dert dinleyip anlatıyoruz daha yeniyim iyiki üye olmuşum

Nerden esti kız böyle bi konu açmak ?????????ama iyi olmuş

2014 te vajinismustum soğuk bi kış günüydü çok bilmiş google sordum benim gibiler var mı diye....,,,, hep buraya yünlendirdi beni,defalarca üye olmayı denedim ama olmadı yapamadım,baktım olmuyo uğraşmadım öyle uzaktan takip edip okudum...2015te nasıl olduysa başardım üye oldum...iyiki de olmuşum yaa,,,çok iyi geliyo buralar...şimdiyse varikosel için araştırıyom

Merak ettigim herseyi google yaziyorum karsima her zaman kadinlar kulubu cikiyordu onlarca insanin yorumunu okumak cok hosuma gitti bir yildan sonra uye olmaya karar verdim

8 yada 9 yıl olmuş..Dün ne yedim hatırlamıyorum..? burayı nasıl keşfettim onuda hatırlamıyorum..!!! Çok sık ziyaret edemesemde iyiki üyesiyim dediğim bir site

Her sorumda arama mtorunda üst sırada yer aldı sorularım için kayıt oldum ve tabi ki önerilerim içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…