• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

2013 yilindan beri uyeligim olmadan izliyordum..hamile kalinca artik kafamda birsuru soruya yanit almak ocin uye oldum iyikide olmusum :) buradan çok ey ogrendim. iyiki varsin kadinlarklubu❤

Merhaba kadinlar.
Ben evlendikten 1 yıl sonra bu siteyi gördüm. Google dan evlilikle ilgili araştırırken kendimi burda buldum. Her zaman kadınlar kulubu çıkıyordu.
Yani eşimle kavga etikçe kendimi bu sitede buldum.
ne komik değil mi. Çoğu herkes sorunlarına çare arıyorken kendilerini bu sıteyle tanıştılar.
Ne mutlu kadınlar kulubu......

2009 yılında tanıştım aslında belki daha eski
ama 2009 yılında sözlenmem ile birlikte her yerde sipaydi adı altında konularım oldu.
tabi bunca geçen zamanın ardında hala görüştüğüm de bir sürü dostlarım.
söz , nişan , düğün zamanımdan bir sürü dostlarım var benim hepşmiz başka illerde ama olsun
Bursa , İzmir gittiğimde kalacak bir evim var Fransa da bile bir yuvam var.

Kimisi dibimde birlikte 3 yaşındaki kızlarımızı büyütüyoruz çünkü biz 2014 şubat anneleriyiz..
Daha güzel dostluklarımın olacağına inanıyorum..

Google'a forum falan yazıp ara diyince çıkıyor zaten. Bide bu forum surekli cikma özelliğine sahipti.dikkatimi çekti bakayım dedim.

Google da ne arasam bu site üstlerde çıkıyordu.
İçerik geniş malum.
Öyle okuya okuya, bir derdim varı da keşfedince daha çok okumaya başladım.
Sonra paylaşmaya derken..
Bugünlere geldik :)

google de arattığım konularda çıkıyordu, öyle tanıştım, önce misafir okuyucu oldum, sonra üye. Yaşasın KK.

tarihi hatırlamıyorum bile 2008 olabilir tüp bebekle ilğili bir şeyler araştırıken sürekli karşıma çıktı :eek::eek::eek:üye olmata çok zorlandim (o yüzdendir nicim yeteeeeer :) )üyelik ve sonrası şahane şeyler öğrendim çok güzel dostluklar kurdum hala devam eden dostlukarım var iyiki yolum kk ye düşümü En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?

Cocugumun iyilesmeyen yarası üzerine araştırırken buldum:)

Sanki bu bilgiyle doğmuş gibiyim yemek su kadınlar kulübü :KK53: zaman zaman bıraksamda bi şekilde geri dönüp KK da buluyorum kendimi :KK51:

Çok yıl önceydi hatırlamıyorum.bazi sorulara cevap bulmak icin araştırma yaparken gördüm yetmedi katıldım.:halay::halay: Memnunum

2013 Şubat anneleri sayesinde tanıştım bu siteyle

Neyi arastirsam burasi karsima cikiyordu. Uzun sure uye olmadan takip ettim.

Daha sonra gebelikle ilgili aklima takinlari sormak,ogrenmek icin uye oldum ve simdi topikler arasinda fink atiyorum sessizce :)

Çok okuyan araştıran biri olarak tesadüfen kk ile tanıştım ve kurulduğu andan beri takip etmekteyim fakat üye olmak bu zamana kısmetmis ;)

Sivilce problemim için Google amca buraya yönlendirmişti o gün bugün neyi merak etsem buraya geliyorum vajinusmus,polikistik over,düşük tehtidi erken Doğum şimdi 2 kızım var çok şükür nerden nereye

Çoğu aramada ilk sırada kk çıkıyordu. Forumlara baktığımda da baya büyük bir site olduğunu gördüm. Çoğu konuyu takip ettim üye olmadan. Sonunda dayanamadım üye oldum :)

Back
X