• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

bende diyet başarı öykülerini okuduktan sonra , dahil oldum,
şimdi bir şey almadan veya bir doktora gitmeden evvel forumlardan okuyarak veya sorarak
yardım alarak gidiyorum , çok teşekkür ederim, her konuda yardımcı oluyor arkadaşlar

pkos problem nedeniyle hamile kalmada zorlanıyordum ilk başlarda üye olmadan takip ettim hep ordaki tavsiyeleri uyguladım sonra dertleşmek istedim ortam çok güzeldi ve birçok şey öğrendim burden sonrada üye olmaya karar verdim :KK50::KK50:

Cocuk istiyorduk, tedavi olup hicbir cevap alamayan ben google a girip "sebepsiz infertili" araştırırken burda buluverdim kendimi..uye olmak sart olmustu o zmn:)

bebek istediğimize karar verdiğimizde üye olmuştum.
hala bebek olmasa da..
iyi ki de katılmışım bu güzel aileye. :KK36:

Kıllara doğal çözümler araştırırken ve de lazer ile ilgili bilgiler araştırırken 2007 yılında keşfettim.

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
hiç hatırlamıyorum ama sanırım bir soru sordum google amcaya ordan bu siteye girdim gibime geliyor.

Kızımın rahatsızlıklarından dolayı araştırma yaparken tanıştım kadınlar kulübü ile. Yıllardır takip ediyordum ama çok çok sonra üye oldum. Bana çok faydası oldu. İnsanların tecrübelerine gerçekten önem veririm. İyi ki varsın KK.En Büyük KK

Gebelik istediğim için araştırma yaparken hep karşıma çıkıyordu sonuç olarak üye oldum :)

Ne zaman internette birsey arastirsam sonuclarda hep kadinlar kulubunu goruyordum :) bazi konularda bilgi alisverisi yapmak guzel olabilir diye uye olmaya karar vermistim.

Diş estetiği ile ilgili doktor ararken buradaki yorumlar çıkıyordu karşıma, o amaçla üye oldum, yaklaşık 7-8 sene önce.. dişlerimi yaptırdım paylaştım, sonra evlendim çeyiz hazırlıkları düğün hazırlıklarımı paylaştım, çocuk istedim tüyolar için buradaydım, halen olmadı için tüp bebek doktorları, anne olmak için yapılan paylaşımlar için buradayım...
Bir sonraki paylaşımım bebek bakımı ile ilgili olmasını çoook istiyorum, henüz o aşamaya geçemedim...

2006 yılından beri üyeyim. o zamanlar daha çok takılırdım burada. bebek istiyorduk olmuyordu öyle bulmuştum burayı. 11 yıl olmuş hala burdayım ve 2 yasında kızım var. sevgiler

Bende cogu arastirmamda internette hep karsima kk cikiyodu onceleri okuyucuydum sonra uye olmaya karar verdim ben daha 1 senelik cok olmadi. Yani acikcasi bi arastirma yaparken o konuyla ilgili yazilar elbette insana yardimci oluyor ama burdaki arkadaslarin tecrubeleri beni daha cok etkilemisti en azindan bi konu hakkinda yasanmis veya saglam bilgi edinen arkadaslar olmasi cok guzel. Dertlesecegin insanlar olmasi, herhangi birsey hakkinda birsuru insandan fikir almak bence cok guzel. Tesekkurler kk iyiki uye olmusum.. :-)

merhaba.. ben de misafir olarak sürekli girip çıkardım foruma.. ilk olarak vajinismus iken sürekli giriyordum siteye ama üye değildim.. sonraları baktım kendimi hep bu sitede buluyorum üye oldum :)

Bende çikolata listi olup çocugu olan varmı diye araştırırken karşılaştım

Back
X