KK Bayanları Neden Acımasız ?

ön yargı ön yargı demişsin işte senin söylediklerin ön yargının dik alası.nereden biliyorsun kimin ne yaptığını.

milleti eleştiriyorsun acımasız yorumlar yapıyorlar diye ama kendi üslubuna dönüp bakmıyorsun.

ayrıca kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş

demek ki sen havuzları denizleri ihtiyacını giderme yeri olarak kullanıyorsun

senin için hijyen önemli olmayabilir pis suda yüzmek seni rahatsız etmeyebilir.

ama o havuz senin kişisel kullanım alanın değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yasmin arkadasim, su zamana kadar yazdigin herseye hak verdim, ama burda duruyorum. Ben cocuklugumda tehbihlenmisimdir, asla kucuklugumde ben de kardesim de havuza isemedik. Bunun normal oldugunu da asla dusunmuyorum. "Siz hic yapmadiniz mi?" turunden savunmayi da gecersiz buluyorum. Insanlarin kabaligindan vs dem vuran senin de uslubun bozulmus sanki. Bu konuda viracocha adli yorumcu arkadas hakli. O havuz konusunu ben de okudum ama yorum yazmadim. Sebep ne olursa olsun o vaziyette bir insan havuza giremez. "Baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde senin ozgurlugun biter" diye bir soz vardir. Havuz evimizin banyosuna benzemez. 100'lerce insan girer cikar. Herkesin topluca kullanilan bir yerde birbirine saygisi olmasi lazim. Herkes her sekilde havuza girmeye kalkarsa, havuza iseyip tukururse pisligin onune gecemeyiz.

benim 3 yaşıdaki yeğenim havuzda tuvaleti gelince tuvalete gidiyor

merak ettim açtım konunu okudumsenin konunda yapılabilecek en güzel,en yapıcı yorumlar yapılmış sen gelmiş burda suçlandım diyorsun.ne kadar tezatsın

benim 3 yaşıdaki yeğenim havuzda tuvaleti gelince tuvalete gidiyor

Valla bayanlar iyi diyosunuz güzel diyosunuz ama ben orda ne yazmışım , kim 1 kere bile işemedi dedim , 1 den bahsettim sürekli yapılır demedim , ve kişi kendinden bilir işiyle ilgisi yok olayın , türkiyede yaşadığımızı toplumuzun kültürünü seviyesini az çok biliyorsunuz , ben havuzda da denizdede büyük abdest bile görmüş bi insanım ! kusura bakmayın ama kimse beni inandıramaz böyle olayların hiç olmadığına , ben önyargılı davranmanmadım bildiğim şeyleri yazdım , ayrıca ordaki yorum yazan insanlar işedi anlamında demek istemedim , hani havuza o arkadaş öyle girince dier insanların sağlıkları tehlikeye gircek denmiş ya o yüzden dier insanlar işer demiştim , ayrıca tabiki bebekleri çocukları çok küçükten eğitirsiniz o zaman yapmazlar o ayrı ama anne çişim geldi diyen çocuğa , yap çocum buraya dien annede gördüm ben arkadaşlar , böyle örnekler varken ve türkiyede yaşadığımız belliyken , inanmam yani üzgünüm

bi tane üye var burda kendi konusu da dahil bütün konularda insanlara sırf saldırmaya uğraşıyo.
bişiy değil seviyesine inip hakaret etcem banlanıcam sonra.
hey yarabbim nasıl sinir oldum ya.

bence bu kadar acımasız olmalarının sebebi şu, herkesin hayatında yaşadığı bir dünya sıkıntısı vardır mutlaka, şu siteye girip stres atayım istiyoruz, ee öyle de oluyor. o konudan bu konuya geziniyoruz bir şeyler öğreniyoruz, bir şeyler öğretiyoruz falan ee kimi insanlar da girip bazı konularda ego tatmini yapıyorlar. karşısındaki kişinin üzerinden prim yapıp egolarını tavan yaptırıyorlar. böylece bir anlık sıkıntılarını dertlerini unutuyorlar, iyi birşeymiş gibi geliyor o yaptıkları şey onlara. ama bu yaptıkları gerçekten çok vahşice birşey.
sonuçta hiç tanımadığın bir insan bi fikir edinmek istiyor. belli ki çok çaresiz belli ki kendi kendine yetemedi düşünceleri, hiç tanımadığı insanların görüşüne ihtiyacı var. ama karşısındaki insan sırf egosunu tatmin etmek, karşısındakini aşağılayıp hor görüp beğeni alayım, tartışmaya yol açayım, üstüne gideyim kendimi haklı çıkarttırayım, benim fikirlerim herzaman doğrudur, bu fikir benim fikrime zıt olduğuna göre bu fikir tamamen yanlış ben bu konuyu çürüteyim derdinde. bilmiyorum ama yani çok kötü bir durum. ben de kaç kere burada konu açmak istedim, benim de çok sıkıldığım dertleşmek istediğim zamanlarım oldu ama yazamadım. kimbilir ne tür yorumlarla karşılaşacağım, daha çok can sıkıcı hale gelecek diye neyse dedim geçiştirdim. onun yerine başkalarının paylaştıklarını okuyup, yardım edebileceğimi düşündüklerime yorum yazıp kendi dertlerimi unutmaya çalışıyorum sanırım böylesi daha iyi.
ve bu durum sadece ''bir derdim var'' bölümünde değil çoğu konuda var bu tür söylediği lafın nereye gittiğini bilmeyen insanlar. sonuçta internet ortamında her ne kadar birbirimizi görmüyor olsak da karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmadan, düzgünce düşünüp tartarak yapabilsek yorumlarımızı hiç böyle olmaz. eleştiri yapmanın da bir üslubu vardır, ama ne yazık ki çoğu kişi bu incelikten yoksun. evet burda konu açan kişinin yazdıkları belki senin düşüncelerinle çok zıt ama bunu karşındaki kişiyi incitmeden söyleyebilmek önemli olan.
ama ne yazık ki herkes bu kadar düşünemiyor bu tür şeyleri.

Bazilari kisiler var ki bilmiyorum öylesine atayim kendimi konunun icine diyor veya ne bileyim amaclari neyse...

bir arkadas actigim bir konuya gelip demisti ki-ay ben biktim sizin bu sorunlarinizden gidin piskologa bizde kurtulalim sizde.sanki benim dertlerimi burada acip birazcik olsada objektif görüsler almak istememin kötü yönü neyse,,ayip birsey mi yapiyorum??

yazma okuma kardesim isine gelmiyorsa!bu kadar basit!

İnsanlar buraya zaten çevrelerinden tepkiler aldıkları, konuşacak kimseleri, destek olacak, yol gösterecek, hoşgörülü olacak kimseleri olmadıkları için biraz iyi hissetmek, tanımadığı insanlar olsa bile hoş karşılanmak istediği için birşeyler yazıp dertleşiyor. Zaten olumsuzluklar üst üste gelmiş bir de burda bu şekilde karşılık verilirse kim bilir daha neler neler olur. Bence biraz daha hoşgörülü olmakta fayda var. Hem gerçekçi hem üzmeden yorum yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca ben sadece olayın bu yönüne yorum yaptım bir de farklı sorunlar var. Ne bileyim toplum olarak çok sinirliyiz, herşeye karşı bir şekilde tepkimiz var. Kimisi çok belli ediyor kimisi belli etmiyor. Bu bence herkes için başlıca bir sorun. Herşeye olmasa da bazı şeyler için artık kendimizi frenlememiz lazım. Hem kendimize hem karşıdakine zararı var bunun. Bir de bu şekilde durumlar kadınlar arasında daha fazla yaşanıyor şöyle bir bakınca. Kusura bakmayın ama bazıları var ki tanımadığı insanı dahi kıskanıyor, çekemiyor, elinden gelen her kötülüğü küçük düşürücü hareketi yapıyor. Ama erkeklere bakıyorum her yaş grubundan erkek oturmuş bir konu hakkında gayet tartışmasız bir şekilde konuşabiliyor. Küçük kızlara bakıyorum kendinden bir yaş küçük bir kız görseler bile hemen onu küçük düşürürler ya da yanlarına almazlar vs. Ama erkek çocuklara bakıyorum her yaş çocuk bir arada harika bir şekilde oynuyorlar, eğleniyorlar. Kızlar bence artık kendimize bir çeki-düzen vermenin zamanı geldi.

selam bayanlar...
başlığı görünce,içim mi okundu diye düşündüm
açıkçası ben nedense her konuya 'acaba kim zıtlaşacak benle' tedirginliğiyle yazıyorum.
zira burada bazı arkadaşlar varki,genel geçer doğruları bile yazsak lafı evirip çevirip,cımbızla çeker gibi bi yerini alıp oraya takılıyor ve o küçücük şeyi(bu bazen bi kelime oluyor) dağ yapıp üzerine geliyor.
bunuda geçtim,burda hepimiz objektif yorum için,bizim için ÖNEMLİ olan sorunlar paylaşıyoruz.anlamıyorum kk nın başlığında 'çok büyük sorunları olan yazamaz' diye bi kural mı vardır ki insanlar konuyu yetersiz görünce: 'bu da dert mi,bunun içinde yazılır mı,canın mı sıkıldı da açtın bu başlığı..' şeklinde eleştiriyorlar.
insanoğlu bu....kimiminin sıkıntısı büyük kimininki küçük.insanların hevesini kursağında bırakmanın anlamı ne?
ve aklıma gelen bir diğer şeyse,biri bi derdini anlatıyor,illa biri sivrilik yapıp 'iyide biz napalım?bize ne?' moduna giriyor.burası kk...madem hoşuna gitmiyor veya çözüm üretemeyeceğini düşünüyorsun yapma o zaman yorum falan...her konuya yorum yapacaksın diye kural mı var?madem yorumun yok o zaman çık konudan,konu sahibini niye rencide etmeye çalışıyorsunki?
bi tip üyeler daha varki,ço bilmiş olup,her konuda konu sahibini haklıda olsa illaki eleştirecek...tamamen laf salatası ve zeka gösterisi...'ben zekiyim,bilirim' imajı vermek...yani ego tatmini.ne kadar da çok önemsiyorlar şu sanal ortamı.burda kimse kimseyi tanımıyor.neden bu gösteriş anlamış değilim?

bencede ya! öyleleri söylediği söze dikkat etsin.bu kadar bencilce ve acımasızca cevaplar vermesin.karşındakinin yerine koysun kendisini ve hala duamdır ki Allah başa getirmesin!..

kesınlıkle katılıyorumm super bı konu acmısın en azından sadece ben boyle dusunmuyorum bı benım acıtqım konuyada goz at derım ya derdımı anlatıyorum ıcım zaten acıyo ne hle gelmısım abla kardestır dıyorum demedıklerını bırakmıyolar yok basıt kadınsın yok solesın yok boylesın dayanamadım cektım restı bende en sonunda ya nesınız kı sız sızı ınsan yerıne koyup abla demısık dert anlatmısık he tamam belkı benım dusuncem yanlıs olabılır sızde kendınıze gore bana yol gostermeye calısabılırsınız ama bunu benı asaglyarak yapmak yerıne canımı yakmadan tatlım canım bak boyle yapsan daha ıyı olmazmı sekldınde yapsanız cok daha ıyı olurdu ve buraya bıdaha konu acarmıyım bılmıyorum he bıde ben orda aglayarak yazı yazıyorum ıcımı dokuyorum bazılarıda kalkmıs yazım seklme takıyo nasıl bı turkce bu bole yok ozentılık yok bılmem ne kardesım burası turkce derse vermıyor veya sen kımsın kııı sana boyle yazmak ıstıyorsam boyle yazarım orda ıcım yanarken oturmus aglarken noktamı koydum vırgul mu ona mı bakcamm ayıppp yaaa valh bu sıteye gırmekten soguttunuz !

canım bi çok konu açmışsn bulamadım hangisinde olduğunu ama sende burda özetlemişsin zaten , ne demeli bilemiyorum yazık hepsine gerçekten , yaptıkları sadece ego tatmini ve erkeklerin deyimiyle klavye delikanlılığı , gülme komşuna gelir başına demişler , dilerim onların başına gelmez böyle olaylar...

Daha 2 gün önce bir topicte buna benzeyen bir açıklama yapmışken şimdi konusunu buldum ne güzel.Gerçekten burada insanları yargılamak değil onların dertlerine ortak olmak için toplanıyoruz.Herkesin küçüklü büyüklü pek çok derdi var.Ama bu gidişle herkes alacağı tepkilerden korkup bişey yazamayacak hale gelecek.İnsanlar uyarılabilir yanlış yaptığı söylenebilir ama uygun bir dille.Sen ne biçin insansın bu ne terbiyesizlik gibi aşağılayıcı laflar hiç tanımadığınız ve sizden destek bekleyen bir kimseye söylenmemeli.Kadın azar işitmeye meraklı olsa zaten gelipde burda dert yanmaz,sıkıntısına bi kat daha eklemek neden.

Cinsel bir şeyler yaşayıp utanmış korkmuş,aile baskısı görmüş,yanlış insanlarla bişeyler yaşamış kadınlar burada birbirinden destek,dert ortağı bulmak için buluşuyor.
Aha bu konuda fake,o kadar kötüsün nasıl yazıyosun falan falan,sanane arkadaşım yazıyor kadın işte,o kadar uyanıksan aa keklere bak de gül geç ne pişkin pişkin yorum yapıp dedektifçilik oynuyosun.

Bazen insan çevresindekilere olayı yargılanmaktan korktuğu için anlatamaz ve çoğu zaman hiç tanımadığın kişilere kimselere anlatamadığın şeyleri söylemek daha kolaydır.
Kimse kendi başına gelmezmiş gibi ahkam kesmemeliki,artık bişeyler paylaşmaya korkmayalım..Canı istemeyen okumasın herkesin kendi özgürlüğü,zorla okutmuyoruz insanlara..

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/464467-erkekler-ister-anlamiyorum.html

tatlım konum bu ve kapatılmıs zaten :s

Ben kendimen yola cikarak diyebilirim ki bir cogumuzun özel cevresinde paylasamadiklarini insan burdada yazip fikir almak istiyor veya insan görüyor ki Aaaa baskalarindada olabiliyor bu tür sorun yani insan paylastikca rahatliyor,gercekten kimseyi hor görmemye calismaliyiz..bizler kadiniz bir cok zorluk cekiyoruz ve biz icimize atariz cogu zaman,acimizi icimizde yasariz.

burada ne güzel birbirimize destek verebilmek...insan insanin külüne muhtac diye bosuna dememis Atalarimiz.

Düsünün karsidakinin belki kafasi o kadar karisik ve bozuk ki belki o an sacma gelen seyler yazabilir...ama biz objektif bakan insanlar olarak bu sanal alemde yüklenirsek o kisinin üzerine Ee o zaman o insan nasil düzelme yolunda ilerlesin..tatli dil yilani deliginden cikarir,bir elestirmek vardir o insana yardim amacli birde hakaret edip kirmak vardir...eminim kimse burada yerden yere vurulmak icin konu acmiyordur...

MEVLANA BİLE NE OLURSAN OL GEL DEMİŞ
BURDA MİLLET BİRBİRİNE ATIP TUTUYO

HAKKATEN BELKİ DE HİÇKİMSE İLE KONUŞAMAYACAK DERTLERİ OLANLAR BURDA PAYLAŞIM YAPIOR AMA ALDIKLARI TEPKİLER
MAHALLE KARISI AĞZI
YAZIK YAAANİ

BEN DE Bİ KONU AÇAYIM DEDİM çalışmak beni yoruyor isyanlardayım die KIZIMA YAZIKTAN TUTUN NEDEN KIZIMI DOĞURDUĞUMA BİLE
LAF DUYDUM

İNSANIN HATASI OLUR DOST ACI SÖYLER DER SEN HATALISIN ARKADAŞIM DERSİN , AMA TUTUP DA HİÇTANIMADIĞIN BİRİNİ
ANLAMADAN İDNLEKEEDN YARGILAMAK ÇOK SAÇMA
KARŞIDAKİNİN DAHA ÇOK MORALİNİ BOZAN BİŞİ
HA BANA ZAMANLA GEÇER CANIM İSYAN ETME GÜNAHTIR DİEN DE OLDU BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA
TUTUP DA TANIMADAN ETMEDEN LAF EDENLER AYIP YAAANİ

EVDEN KAÇAN KIZA HAY İNSAN EVİNDEN KAÇAR MI DİEN, KOCANINI SIKANA HAY SEN KADINSIN KOCANI NİE SIKION DİEN
LÜTFEN ETMEYİN

işte demek istediğim bu , bak seninde kızınla ilgili neden dünyaya getirdiğinle ilgili atıp tutmuşlar , günah valla bu kadarda olmaz yani pes ! bide sorun şu ki insanlar bunu kendi gerçek arkadaşlarına diyemez yapamaz ama işte burda sanal olduğu için cesaret geliyor , buda ikiyüzlülük aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…