Şimdi oraya bi yorum yazasım geldi ama konu eskide kalmş biraz kimse takmaz ,içimde kalmasın sana söyleyim :)
Orda yok hijyen mijyen diye delirmişler ama , allah aşkına bana gelsinler söylesinler , hangisinin çocuğu yada kendisi havuza bir kere bile işemedi ! Çok sinirleniyorum kedini bilmez insanlara ya !!!
Şimdi oraya bi yorum yazasım geldi ama konu eskide kalmş biraz kimse takmaz ,içimde kalmasın sana söyleyim :)
Orda yok hijyen mijyen diye delirmişler ama , allah aşkına bana gelsinler söylesinler , hangisinin çocuğu yada kendisi havuza bir kere bile işemedi ! Çok sinirleniyorum kedini bilmez insanlara ya !!!
aynen canım yaa.ben de bi konu açtım.zaten mağdur haldeyim.herkese anlatamıyorum durumumu.ve pişmanlığımı da anlattığım halde suçlandım. http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...liski-sonrasi-nasil-anlasilir-korkuyorum.html bu da konum.ama güzel tarafı duyarlı davranıp yol gösterenler de oldu.bunun yanında bi kişi bile ayıplasa kınasa insanın canı yanıyo.güzel bi konuya değinmişsin canım
ön yargı ön yargı demişsin işte senin söylediklerin ön yargının dik alası.nereden biliyorsun kimin ne yaptığını.
milleti eleştiriyorsun acımasız yorumlar yapıyorlar diye ama kendi üslubuna dönüp bakmıyorsun.
ayrıca kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş
demek ki sen havuzları denizleri ihtiyacını giderme yeri olarak kullanıyorsun
senin için hijyen önemli olmayabilir pis suda yüzmek seni rahatsız etmeyebilir.
ama o havuz senin kişisel kullanım alanın değil.
Yasmin arkadasim, su zamana kadar yazdigin herseye hak verdim, ama burda duruyorum. Ben cocuklugumda tehbihlenmisimdir, asla kucuklugumde ben de kardesim de havuza isemedik. Bunun normal oldugunu da asla dusunmuyorum. "Siz hic yapmadiniz mi?" turunden savunmayi da gecersiz buluyorum. Insanlarin kabaligindan vs dem vuran senin de uslubun bozulmus sanki. Bu konuda viracocha adli yorumcu arkadas hakli. O havuz konusunu ben de okudum ama yorum yazmadim. Sebep ne olursa olsun o vaziyette bir insan havuza giremez. "Baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde senin ozgurlugun biter" diye bir soz vardir. Havuz evimizin banyosuna benzemez. 100'lerce insan girer cikar. Herkesin topluca kullanilan bir yerde birbirine saygisi olmasi lazim. Herkes her sekilde havuza girmeye kalkarsa, havuza iseyip tukururse pisligin onune gecemeyiz.
benim 3 yaşıdaki yeğenim havuzda tuvaleti gelince tuvalete gidiyor
Hayır benim anlamadığım , herkes her konuya cvp vermek zorunda mı burda ? kafana uyumuyosa yada saçma bulduysan kapa kardeşim sayfayı geç başka konuya yani , neden illa cvp vermek zorundaymış gibi davranılıyor ki...
kesınlıkle katılıyorumm super bı konu acmısın en azından sadece ben boyle dusunmuyorum bı benım acıtqım konuyada goz at derım ya derdımı anlatıyorum ıcım zaten acıyo ne hle gelmısım abla kardestır dıyorum demedıklerını bırakmıyolar yok basıt kadınsın yok solesın yok boylesın dayanamadım cektım restı bende en sonunda ya nesınız kı sız sızı ınsan yerıne koyup abla demısık dert anlatmısık he tamam belkı benım dusuncem yanlıs olabılır sızde kendınıze gore bana yol gostermeye calısabılırsınız ama bunu benı asaglyarak yapmak yerıne canımı yakmadan tatlım canım bak boyle yapsan daha ıyı olmazmı sekldınde yapsanız cok daha ıyı olurdu ve buraya bıdaha konu acarmıyım bılmıyorum he bıde ben orda aglayarak yazı yazıyorum ıcımı dokuyorum bazılarıda kalkmıs yazım seklme takıyo nasıl bı turkce bu bole yok ozentılık yok bılmem ne kardesım burası turkce derse vermıyor veya sen kımsın kııı sana boyle yazmak ıstıyorsam boyle yazarım orda ıcım yanarken oturmus aglarken noktamı koydum vırgul mu ona mı bakcamm ayıppp yaaa valh bu sıteye gırmekten soguttunuz !
canım bi çok konu açmışsn bulamadım hangisinde olduğunu ama sende burda özetlemişsin zaten , ne demeli bilemiyorum yazık hepsine gerçekten , yaptıkları sadece ego tatmini ve erkeklerin deyimiyle klavye delikanlılığı , gülme komşuna gelir başına demişler , dilerim onların başına gelmez böyle olaylar...
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/464467-erkekler-ister-anlamiyorum.html
tatlım konum bu ve kapatılmıs zaten :s
MEVLANA BİLE NE OLURSAN OL GEL DEMİŞ
BURDA MİLLET BİRBİRİNE ATIP TUTUYO
HAKKATEN BELKİ DE HİÇKİMSE İLE KONUŞAMAYACAK DERTLERİ OLANLAR BURDA PAYLAŞIM YAPIOR AMA ALDIKLARI TEPKİLER
MAHALLE KARISI AĞZI
YAZIK YAAANİ
BEN DE Bİ KONU AÇAYIM DEDİM çalışmak beni yoruyor isyanlardayım die KIZIMA YAZIKTAN TUTUN NEDEN KIZIMI DOĞURDUĞUMA BİLE
LAF DUYDUM
İNSANIN HATASI OLUR DOST ACI SÖYLER DER SEN HATALISIN ARKADAŞIM DERSİN , AMA TUTUP DA HİÇTANIMADIĞIN BİRİNİ
ANLAMADAN İDNLEKEEDN YARGILAMAK ÇOK SAÇMA
KARŞIDAKİNİN DAHA ÇOK MORALİNİ BOZAN BİŞİ
HA BANA ZAMANLA GEÇER CANIM İSYAN ETME GÜNAHTIR DİEN DE OLDU BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA
TUTUP DA TANIMADAN ETMEDEN LAF EDENLER AYIP YAAANİ
EVDEN KAÇAN KIZA HAY İNSAN EVİNDEN KAÇAR MI DİEN, KOCANINI SIKANA HAY SEN KADINSIN KOCANI NİE SIKION DİEN
LÜTFEN ETMEYİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?